22

Анонимен

преди 11 години

браво на нас !!! пак направихме "мръсно" на руснаците !всички заедно започваме да се гордеем !!!!!!!

21

sevtus

преди 11 години

22, виж сега, Бойко Борисов си е спечелил прозвището Тиква, заради особената форма на онова, което при други се нарича глава, а при него наподобява този иначе вкусен плод. Имайки предвид липсата на съдържание в онова, което се лее от устата на г-н Борисов, смея да твърдя, че и вътрешната консистенция на междураменния израстък на бившия ни премиер е подобен на печена тиква. Така че прякорът Тиква или производните му "***", "Тиквун" и др. са напълно състоятелни.

20

Анонимен

преди 11 години

Построяването на петролопровода Бургас-Александропулис присъстваше в управленската програма на Костовото правителство през 1997-2001 г.Копието може да бъде публикувано.Интересно на чий пъп е бил Костов тогава.Но да очакваш принципност от тази партия е като да чакаш от умрял писмо.Тука има-тука нема

19

Стан

преди 11 години

На кой викате ТИКВА? На Станишев ли? Ама според мен трябва да му викаме Наглия.

18

Анонимен

преди 11 години

герберите докладват на американския посланикзадачата е изпълнена - и ндей да триеш от какво те е страх

17

Анонимен

преди 11 години

Нищо не трябва да се строи.Най-добре да се върнем към природата ,назад в пещерите!

16

до 15

преди 11 години

Това са фактите.Изгори си дипломата като не ти харесва полученото образование.Иван Костов с голия му *** ще храни седем милиона българи защото освен да унищожава на друго не е способен.

15

Анонимен

преди 11 години

В тази държава командва големия американски брат!! Каквото ви каже това ще правите,племе продажно!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 11 години

БСП демогогстват. Ина кьорави, глухи и сакати е ясноотдавна, че такъв петролопровод няма да има!

13

Анонимен

преди 11 години

Кажи му ТИКВА и си направи фенер от нея!

12

Анонимен

преди 11 години

"60 години тормозят хората в България"-Като образоваха 5 милиона българи и построиха 6 хиляди завода.Що се отнася до руските фирми да те светнем ,че Русия държи в момента американската металургия,'Дай малко назад-много се изсили.Остава да кажеш,че Обама е чист сибиряк.А за образоването си прав-лично цялото Политбюро ми решаваше задачите по аритметика.По нататък ме пое ДС.

11

до 10

преди 11 години

Не беше подписан договор защото в края на 2008 цената и търсенето на суров пертол се срина.Започна острата фаза на световната икономическа криза.

10

Анонимен

преди 11 години

"60 години тормозят хората в България"-Като образоваха 5 милиона българи и построиха 6 хиляди завода.Що се отнася до руските фирми да те светнем ,че Русия държи в момента американската металургия,Росатом строи заводи за преработка на уран в САЩ и редица високотехнологични предприятия.Преди няколко дни американците преотстъпиха част от Мексиканския залив и петролните находища в Аляска на Роснефт.Само бунаци като вас повтарят глупости далече от истината.

9

Анонимен

преди 11 години

Мислете с главите си.Петролопроводът не беше подписан от Станишев и тройната коалиция и може би са имали сериоозни основания да не го правят.Сега те натискат за подписването му , но аз не съм убеден , 4е те са откровенни в това.Все пак България е малка страна и не може да удари по масата .

8

славянин

преди 11 години

Няма нищо ОКОНЧАТЕЛНО на този свят - даже и Вселената не е окончателна според Айнщайн!

7

Анонимен

преди 11 години

Ето защо сме бедни.Вие продължавайте да гласувате за възпротивилите се ***.

6

Анонимен

преди 11 години

Къде сте *** преди 9 секундиЕколозите днес ги нямаше,нали.Някой да е видял еколог да е с различно мнение от БСП? ----------- Еко-педеpacmume - които им плати и на неговата ще застанат. От 2006та насам са се заформили професионални протестиращи групи - като се започне от "проблема" с ***, "учителските протести" - като се разминах с едната "манифестация" имах чувство че има мач... та после "еко-протестите", "Иракли".... та и последните протести.

5

Анонимен

преди 11 години

Бургас - Александруполис даваше шанс да може да се внася и друг петрол освен руски в България. Защото към момента Турция в замяна на евтин газ от Газпром налага зверски такси за преминаване на танкери през проливите и така се оскъпява петрола от другаде освен от Русия (в страните от бившия СССР петролодобива се контролира от руски фирми) Да ни е честито - пак си го на4укахме сами! Русия участваше в проекта да е сигурна че няма да стане... да не си мислите че някои е накривил шапката на Русия

4

Къде сте гниди

преди 11 години

Еколозите днес ги нямаше,нали.Някой да е видял еколог да е с различно мнение от БСП?

3

Анонимен

преди 11 години

да ни е честито поредното предателско решение. Сега ще купуваме същия газ, но през Турция, за по-евтино.Продажници!