20

хмм

преди 11 години

Идват ми едни мили думи за родителите на Самарас, но ще се въздържа да ги напиша. Гърците продължават да се *** с нас и е крайно време България да им скръцне сериозно със зъби! Отвориха пункт на Златоград през най-кривия и тесен път на света, а за Маказа се циганят. :-(

19

Янко /продълж./

преди 11 години

...мога да изброявам до утре сутрин. И това не е само в София. Във всеки български град. Защото в България намериха нов дом бежанците от онеправдания български край! В България живеят повече македонци и техни потомци, отколкото в БЮРМ!А вие се триете с керемидка от нас!Затова не ви уважавам и обичам.Наринете у Вардару всичката тази властолюбива гад, дето ви промива мозъците и се обърнете с чисто лице и душа към Майка България!Тя ще ви прости! Имайте си държава, може да е за добре, но не мразете!

18

Анонимен

преди 11 години

Кръсте Мисирков: Мнозина е се запрашаат: За каков национален сепаратизам овде се зборува? Не се мисли ли да се создава сега нова македонска народност? Но тоа нешто е вештачко и како такво е трае ден до пладне. Ами каква нова, т.е. македонска народност, кога ние, нашите татковци, дедовци и прадедовци се викале ***?

17

Анонимен

преди 11 години

за византийския Император Василий II, който е наречен *** (и не Македоноубиец), защото славяните които са били убити от него в Македония (сегашната гръцка Македония), са били известни като Българи, и не Македонци. Македонците са всички онези, които са обитавали географския регион на Македония: Гърци, Българи, Турци и други народи. Напротив, Василий II който говорил Гръцки език и предците му са били известни като Македонската династия на Византия, всички са били Гърци от Македония.

16

Янко

преди 11 години

До Орце:Нещо напоследък ни ви разбирам, макета. Нито езика, нито мисленето! Мислене? Понятие, което трудно ще свържа с промитите ви птичи мозъчета! Преломът в мен настъпи, когато на опаковка видях адрес: Скопие, ул.Воеводина. Влязох в нет-а и разгледах полуалбанското ви село. ТАМ НЯМАШЕ НИТО ЕДНА УЛИЦА С БЪЛГАРСКО ИМЕ! А в София имаме бул.Македония, пл.Македония, ул.Гевгели, ул.Лерин, ул.Струга, ул. Скопие, ул.Вардар, ул.Радовиш, ул.Преспа, ул.Шар планина, ул.Мачуково,ул.Прилеп и така мога

15

GIFTOVOULGARI

преди 11 години

09:28, 24.09.12, Български роми завзеха бизнеса с просията в Гърция, автор(и): Труд онлайн,Българите превзеха бизнеса с просията в Гърция. 100% от просяците в Солун са нашенци. При това предимно добре организирани. Между 50 и 100 евро на ден е надницата, която вадят от милостиня най-добрите в занаята, пише "Стандарт".Храмът "Свети Димитър" е един от символите на Солун. Освен забележителност мястото е средище на религиозен туризъм, а и едно от предпочитаните места за просяците.

14

Анонимен

преди 11 години

Muxata, bulgarite, se zanimava s Slona, gaza shte vi naebat Gartsite neshtasni kutriguri!

13

*

преди 11 години

Какъв маказ бе хора !? Шейхът на ОАЕ е купил 12 острова за 8,5 милиарда $ и има намерение да купи по един на всичките си 24 деца . И е обещал невероятни инвестиции и модернизации на гърците . Новото име на Гърция било Обединените гръцки острови ...Събудете се!!!

12

До №9

преди 11 години

Три точки, не псувай, че ще ти е.а дирника свлечен! Малцинства ли са? Малцинства! За гърците. И за българите. Нямам предвид помаците, тоест българомохамеданите! Аз съм шетал по тези крайща и знам нещата по-добре, копеLеNце майчино! Ти си само три точици, *** и неразбиращ!

11

1

преди 11 години

ДА ГИ ГЛОБЯТ ЕС КВО ЧАКАТ

10

american boy

преди 11 години

До Орце: Орце, гърците наистина са ни врагове, тук имаш право, но най-големите българомразци са антиквичарите македонци, които вярват, че между българите от България и техните братя и сестри от Бившата Югославска Република нема нищо заедничко! Тоа е тоа ;)

9

До Маказлия

преди 11 години

Прав си за пътя братле, но стига с думата малцинства. Ти да не си индиец или некъв бушмен.Българин си, както и всички там, както дядовците и бабите ви (независимо от религиозните убеждения - те са нещо лично и роля в определянето на принадлежност и националност нямат)

8

Маказлия

преди 11 години

Където е текло пак ще тече,каквото и да правят пътя ще се отвори един ден и малцинствата от двете страни на маказа ше го ползват за съвместно съжителство,така както дядовците ниса го правили.А кой колкото иска да псува........

7

...

преди 11 години

Такива малцинства ще ви дам да е..а мамка ви на всички. БЪЛГАРИ!!! БЪЛГАРИ живеят от двете страни.Малцинства и проблеми правите ВИЕ с тези коментари.

6

Анонимен

преди 11 години

И все пак хитрите гърци в случая сглупиха. Не съм специалист, но със сигурност икономическата полза ще е и за двете страни. Не се сещам, какво страшно има за тях, ако малцинствата от двете страни на границата лесно могат да общуват.

5

Анонимен

преди 11 години

За големите умници тук,като се извърши някаква работа където и да е тя се заплаща.А в случая няма да е от България,защото няма как да стане.И стига са писали някой глупости вече!

4

orce

преди 11 години

Ajde bez sekiracii koga togas ce bide otvoren i ovoj granicen premin.Abe abdali neli gledate deka ve vozat kako lubenici ,igrat si titara so vaseto pravitelstvo.Zaednickite sredbi na dvete vladi vo Atina bea samo da imat sojuznik za blokadata na Makedonija vo EU.i SEGA STO PAK GUBITNICI NO DOBRO MOZEBI NEKOGAS I CE VI DOJDE PAMETOT.

3

ИСТИНАТА

преди 11 години

На всеки що годе нормален , пишещ Българин ще му стане ясно че България е в Международна Изолация като Либия преди години .

2

ьхг

преди 11 години

От 5 години откриват Маказа по няколко пъти в годината и още не е отворен тоя проход. И през май пак няма да е отворен.Смешна балканска работа...

1

ами

преди 11 години

А пък ние нали не сме в криза и пари бол,ще асфалтираме и тяхната част!