12

Kratos

преди 11 години

Тая на снимката не я искам да я извеждам - изглежда на 50+...А за парите за които ще изведа бизнес дамата на среща,по добре да си взема 1 девойка която ще бъде и бизнес дама и каквато пожелая за часовете които съм я наел (както каза darcas по-долу)

11

Аз

преди 11 години

Да, нормалните мъже се занимават с манипулативни златотърсачки, които ги водят за носа и им цоцат паричките, докато на хоризонта се появи някой по-паралия, и им бият шута. И после същите тези мъже реват по форумите какви меркантилни използвачки са жените.

10

???

преди 11 години

До Анонимен"Всяка дама решила да става бизнес, навярно ще трябва да пожертва личния си живот. "__________ Защо под личен живот непременно се разбира съпруг и деца и който ги няма - край, няма личен живот.

9

човек с опит

преди 11 години

Нормалните мъже не се занимават с такива

8

Хм

преди 11 години

"Kак да изведете на среща самоуверената и заета бизнесдама"е как - изваждам го и и го показвам - тя сама ще ме заведе на среща, след като и обещая да и го дам после да си поиграе...

7

Анонимен

преди 11 години

Бизнес дамите май са част от многобройното войнство на старите моми и имат много големи шансове да останат там вечно! Не мога да си обясня на какво отгоре трябва да им се отделя повече внимание. Всеки ден общувам с бизнес дами и чувствам общуването с тях като общуване с мъж или поне с травестити. Някои наистина много им сече умът и си разбират от работата, но са цялостаната им осанка е изключително антисексуална. Всяка дама решила да става бизнес, навярно ще трябва да пожертва личния си живот.

6

До darcas

преди 11 години

Мечтай си! Мен не можеш да имаш и за 100 пъти по 100.

5

darcas

преди 11 години

За по-малко от 100 лв на час може всеки да има бизнес дама, стюардеса, медицинска сестра, монахиня, строга господарка. За чий ми е да извеждам някаква офца, дето се интересува единствено от себе си?

4

Анонимен

преди 11 години

В страната ни е пълно с бизнес дами. Благодаря за полезната статия!

3

Bob

преди 11 години

Сама да си се е*е бизнес дамата. Да хване пайюжина :)

2

Анонимен

преди 11 години

Търся нимфоманка, собственичка на пивоварна.

1

Мачо

преди 11 години

Ай сиктир, да си ходи сама на среща !