13

;)

преди 11 години

Що за глупост са измъдрили от тази *** история. Арабите са зли болни мозъци почти както евреите;)

12

bg

преди 11 години

Egiptjankata suvsem-suvsem spokoino mojeshe da si polu4i nagradata ot gnusnite evreiski sataninski demoni vuv Washington ako beshe izrazjavala mnenie samo s/u hristijanite.

11

Анонимен

преди 11 години

Много забавна история. Прилича на *** игра "Тука има, тука няма". А тази дропла въобще не е трябвало да я проверяват за девственост. То отдалеч си й личи, че е девствена - кой е толкова негнуслив ,че да се наеме да я дефлорира!

10

До №9 - sas

преди 11 години

До sasМомченце, някои от нещата, дето си написал са верни. "Омразният и зъл Иван Костов" наистина е американски агент. Той е клетвопрестъпник, защото наруши договора за добросъседство и ненападение между България и СФРЮ, впрочем нещо, което направи и Богдан Филов през 1941 г. Филов си го получи, Костов - още не. И другото вярно нещо в опуса ти - "славните ОМОН-овци". Наистина това са елитни бойци и аз се възхищавам от тях. НАТО-вците обикаляха подсмърчайки около летището в Прищина. Бяха жалки.

9

Анонимен

преди 11 години

Колко си ***, не е истина .... Дава пример специалните полицейски части на Русия, невероятна логика, от пентагонец не съм очаквал друго, честно казано .... Косово е "държава" с жалка съдба - реваха за хамериканска помощ и сега опитаха горчивината й - Фондът на най-голямата еврейка в Пентагонът - Медалейне Албрайт, която се прочу с изцепката си по нац. телевизия, че смъртта на над 500 000 деца в Ирак в следствие от американската "демокрация" си струвало, - Albright Stonebridge Group праватизира..

8

sas

преди 11 години

До ТИКВЕТО: Тиквето ти е пълно с лозунги, взети от някоя ППО на БСП или Атака! Друго някак си щеше да бъде, ако "мръсната и престъпна държавица Косово", беше завзета от славните ОМОН-овци например, нали! Да, ама омразният и зъл Костов, този американски агент не ги пропусна през българското небе, та затова така. Ееееех, другарю, какво да се прави, мъкааааааа!

7

k

преди 11 години

На 11 Септември 2011 какъв атентат е имало?Според мен е около 10 години по-рано.

6

Анонимен

преди 11 години

Това е поредното доказателство, че всеки мюсюлманин е потенциален терорист. Единственото условие е да се поддаде на крайни влияния и резултата ще е налице. Това никак не е трудно имайки предвид някои текстове от Корана.

5

ANTISION

преди 11 години

A ZA6TO TIQ KOP*LETA OT AMERIKA NE KAZVAT NI6TO ZA UBITITE OT TQH CIVILNITE HORA VKLYU4ITELNI JENI I DECA KOITO SA POVE4E OT MILION V IRAK I AFGANISTAN

4

емо

преди 11 години

тероризмът в света е пряко и косвено продукт на самите съединени щати.чрез него се свалят неудобните за американските бандити управници.така че спокойно могат да я наградят

3

ТИКВЕТО

преди 11 години

САЩ открай време подкрепят ислямисти в арабския свят , които дестабилизират много прваителства и режими.Те използваха терористи и радикални ислямисти за събитията в Ирак,Либия,Сирия и като цяло арабската пролет наложи смяна на съществуващите режими с крайно радикални формации.Целта на САЩ е ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ.Същото е и на балканите - подкрепят тезата за велика Албания,създадоха най-мръсната и престъпна държавица Косово на изконна християнска земя,преди това подкладаха етническия конфликт в Босна!

2

123

преди 11 години

Варвари си бяха и варвари ще си останат в северна Африка и близкия изток!

1

брадваро

преди 11 години

оди се при *** си ислям