41

Анонимен

преди 11 години

43 стига с тази Русия бе не виждаш ли че така ни е сегнала примката около врата около 30% от всичкки енергийни плащания за всякакъв вид енергия директно влизат в нейния бюджет

40

Анонимен

преди 11 години

хм, за 50млн. лв не се струва риска

39

Анонимен

преди 11 години

Нефтопроводът Бургас-Александруполис гарантира една много важна както за Гърция, така и за България граница. Той трябва да се построи, само ако българските политици успеят да го изтъргуват от Русия срещу кредити и засилване на присъствието на български стоки на руския пазар.

38

Анонимен

преди 11 години

така е. Апостола е казал, че ще освобождава и други народи като приключи делото си в България....а Каравелов го е мъмрел да забрави репеблуиката, защото "такива волнодумци гният мноог в тъмнициет на руския цар"

37

ДО 33

преди 11 години

АЗ ПЪК ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП, ЗА ДА НАПРАВЯТ АЕЦ БЕЛЕНЕ.

36

Анонимен

преди 11 години

До ДО РУМЕН221,РУСОФИЛСТВОТО Е ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ!АПОСТОЛА Е БИЛ РУСОФОБ! - ПРИЯТЕЛЮ,- САМО БЪЛГАРОФИЛСТВОТО Е НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА КАУЗА...!!!- ВСИЧКИ ДРУГИ "ФИЛИ" И "ФОБИ" СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ... "ЧИЙТО ГЛАВИ ЩЕ РЕЗНА С ДВЕТЕ СИ КУНКИ..."

35

питам се

преди 11 години

Откъде се навъдихте толкова много пъпчиви русофоби. В тревата ли е причината, в храната с които се тъпчете, или просто мозъците са ви тотално облъчени, та така компетентно раздавате мнения наляво и надясно. Слушайте си Преслава и Азис и няма да получите срив в *** си кратуни.

34

американофил

преди 11 години

Американофилството днес е много модерно, само че, както винаги ние отиваме там откъдето другите бягат неудържимо.

33

до анонимен 33

преди 11 години

Папагалщината е признак на празноглавие. Вожда обаче има нужда от папагали.

32

Анонимен

преди 11 години

Гласувах за ГЕРБ единствено, за да спрът проекта, сега тъпите *** ще ме принудят пак да гласувам за ГЕРБ само и единствено, заради този проект, който е антибългарски. България няма абсолютно никакви облаги от този проект. някакви 40 милиона годишно, а се рискува туризма на страната ни, които носи печалби от по няколко милиарда годишно. Ако БСП официално не се откажат от проекта цялото черноморие ще гласува против тях. Това е поминака на хората в тази част на страната.

31

РУМЕН221

преди 11 години

ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ...- РУСОФОБИЯТА Е СЕРИОЗНА ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ...!!!

30

e

преди 11 години

Дянков,време е да си купиш еднопосочен билет,да ходиш при жена ти,за да не се харчитя/с такси "банков превод",с които те "издържа".Поне ти така каза медийно ,че тя те издържа.Другият вариант е да бъдеш още на "чужди издръжки"и в ЦСЗ.Ще пропусна аргументите,защото те са заложени в твоето досие и дипломата ти издадена от Световната банка.

29

АРИЕЦ

преди 11 години

Бате АТИЛА ние арииците от маалата много те уважаваме ама само не разбраахме кво е това склавяни и юдохазари това нов вид джелезо ли е или е жица а кажи бе бате

28

DO 26

преди 11 години

Не става," що'т" СИ ***!

27

Страхил

преди 11 години

Абе в тоя форум само *** ли шестват? То бива зомбита, ама като тия тук и в лудницата сигурно няма. Възторг след възторга.

26

СЕДЕСАР

преди 11 години

Тоя АТИЛА не е от нашите. Той е червен провокатор.

25

Анонимен

преди 11 години

Немам убразувание ама сам много умен и най много искам да сам американец ама да не работам нищо като бате бойко и да сам като него богат и убаф

24

до 18

преди 11 години

Нямаш ли деца, внуци или поне намери един учебник по граматика и се научи да пишеш!

23

бял

преди 11 години

Сините и ГЕРБ така са замилели за България че, свят ще ни се завие. Милите ни американчовци.

22

Анонимен

преди 11 години

До АТИЛА-еееех много е ,,велика" тази *** .