31

СТЕФАНОВ Емил

преди 11 години

Само лидери като вече покойният Уго ЧАВЕЗ могат да вдигнат България на крака.

30

Анонимен

преди 11 години

Лесно е да си против системата и статуквото, когато си беден. Много по-трудно, но и много по-достойно е да признаваш недъзите им, когато имаш всичко. Ето защо свалям шапка на хора като Стоун и Пен! Ако бяха като някои форумци, щяха само да тлъстеят, тъпеят и галят шкембетата си по цял дане с парите, които имат. За щастие обаче, те са истински хора, а не жалки *** като тези, които ги плюят и по тази причина виждат много по-далече от носа си.

29

анонимен

преди 11 години

Който не знае кои са Шон Пен и Оливър Стоун, моля да не коментира просто ей-такаДвамата са заслужили граждани на света

28

Анонимен

преди 11 години

TO PAK EDNI ZVEZDI " EVRISKI PRODUKT4ETA " KAKAVTO HOLIVUDSKIA " ELIT" TAKAV IMI PRIATELA . ONI SA EBAT I PRESKA4AT KAT ZAICI S PO PET - 6EST BRAKA I ONQ *** I TOI DA NE OSTANE PO NAZAD . FANI EDINIA , UDRI DRUGIA . VSE DOLARA IM E V OKOTO. TVA IM E KOMUNISTI4ESKIA MORAL . JENITE OB6TI

27

Анонимен

преди 11 години

Платено им е да възхваляват дебелия ***.Парите от петрола се ползват за пропагандна война. ---Парите от петрола се ползват за народа, ***! А не за американските корпорации на дългоносите!

26

АНТИ

преди 11 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ЩАСТЛИВ, ЧЕ БЯХ СЪВРЕМЕННИК НА ТАКЪВ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПОЛИТИК КАТО УГО ЧАВЕС. ЧОВЕК С ХАРИЗМА, ЧОВЕК, КОЙТО НИТО ЗА МИГ НЕ СЕ ПОЛАКОМИ ОТ СЪБЛАЗНИТЕ НА ВЛАСТТА, ЧОВЕК, КОЙТО НИКОГА НЕ ТРЕПНА ПРЕД "ВЕЛИКИТЕ ДЕМОКРАТИ" ОТ САЩ! ПОКЛОН, ПРЕЗИДЕНТЕ!

25

Анонимен

преди 11 години

Другари събирам дарения за мавзолен на другаря Чавес. Банковата ми сметка е.... Майтап бе червени *** ....

24

Анонимен

преди 11 години

Платено им е да възхваляват дебелия ***. Парите от петрола се ползват за пропагандна война.

23

Анонимен

преди 11 години

В Хуливуд са си левичари, това и децата го знаят. сиреч - евреи.

22

Анонимен

преди 11 години

Не виждам защо всеки *** трябва да получава помощи от държавата? Защо не си изработват парите сами? А тези милионери ако толкова ги е еня, могат да дарят едно 90% от парите си и пак ще им остане.

21

onz

преди 11 години

дано хонорараджиите и филмарите в тоя форум имат поне средно че като гледам нивото на правописа ми се ще да ги кача на лим0зината (явно, с кило лимони) или заедно с конк0ренцията на конкордо и право у фурен, да ми копат на лозето.

20

емир

преди 11 години

"Холивудски звезди скърбят за Уго Чавес"-А за другаря Ким Чен Ир скърбяха и звездите в небето, а също и реките, планините, морето, времето, сезоните...и не на последно място многострадалния братски севернокорейски народ...

19

БПФ

преди 11 години

Българските патриоти скърбят за Уго !:(((

18

Кирил и Методий

преди 11 години

9, пиши братко /сестро/ с кирилицата, аман от тази католическа маймуница, нищо не се разбира! Вземи пример от останалите, стараят се, уважават писмото и четмото на Кирила и Методия! Сложил съм ти "плюс" ама друг път няма да те чета!

17

ПИЧА Е БИКЛУК

преди 11 години

искам да знаете ,че този *** ви вкарва психо атаки ,че не сте достойни с прогнилия запад пича е сатанист ДЯВОЛ той премерва изказванията си и има полза от тях де мотивира ве САТАНИСТА ,че сте по слаби от запада . исказванията са му премерени да печели ПАРИ КАТО БИЕ КОНКОРЕНЦИЯТА като и казва неща за който отсъпите от срам но ДЯВОЛА ПИЧА НЯМА СРАМ ище се възползва от ТОВА ,ЧЕ ВИЕ ИМАТЕ СРАМ . ТАКА ДЕЙСТВА ДЕМОКРАЦИЯТА *** ПРИНЦИП . ВАЖНО Е ДА ГО ЗНАЕТЕ

16

До 14

преди 11 години

Не си прав, нещо вършат и това е да си правят пластична хирургия. Това е страната с най-много пластични операции на 100 души население.Туй то имаш нефт можеш да имаш и Комунизъм - не работиш.А Уго Чавес е поддържан изцяло от индианското население, което е над 50 % във Венецуела.Нещо такова ще стане и в България, когато *** станат повече от 50 %, само че си нямаме нефт и това ще ни спаси.Просто *** когато станат 20 % няма да могат да се множат, защото няма от кого да крадат.

15

До Патриот 15

преди 11 години

Драги вместо "Патриот" по добре да пишеш ***.

14

Патриот

преди 11 години

Чавес направи това което американската машина за смърт и разруха не може да направи и след милион години ,той спечели сърцата на хората и запали пламъка на свободата!

13

Истината

преди 11 години

Венецуела преди Чавес беше една от най-богатите страни в Южна Америка.В момента е нещо като Саудитска Арабия -- никои не работи и разчитат на държавни помощи от от парите събрани от продажбата на петрол.

12

Навсякъде

преди 11 години

Навсякъде ще се намерят *** -- и сред холивузските звезди!Сред тях ще намерите поддръжници и на Северно Корейския режим. В края на 30 те на миналия век, Хитлер е имал също много привърженици сред -- артистичните и интелектуални среди в САЩ и Великобритания.