44

Побеснял Българин 2

преди 11 години

Алооо.... Енергийната Мафия.... Алооо продажните тотални Национални предателчета от сградата,наречена "Парламент" а всъщност - ВИСОКОПОСТАВЕН БИТАК ЗА ПРОДАЖБА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ И НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ОТ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ!!! Вие май НЕ РАЗБРАХТЕ че този път няма да ви се размине само със ***,мазане,лъжи и лицемерие а?!?! Май искате да стане като зимата на 1997 година.... обаче този път ОМЕРЗЕНИЯТ ОТ ВАС НАРОД НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ УСПЕЕ ДА ВЛЕЗЕ В "ПАРЛАМЕНТА" И ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ВИ СЕ ПИШЕ ТОГАВА?

43

Анонимен

преди 11 години

100 нови милионери за 2012 год. по официални данни и 12, 5% официална безработица. Е, как става това.

42

Алекс2

преди 11 години

Волен казва на висок глас от 10 години девиза " Да си върнем България"...значи ли това , че всички протестиращи които повтарят същото не са си пили хапчетата и ако си плащат всичко като кумове , само тогава са нормални??? Хайде отговорете всичките му критици...май никой не промецва ???

41

аибоу

преди 11 години

Само дето пропускат една подробност,намалението реално е с 2% от дневната и 5% от нощната енергия,сега си вижте фактурите,колко плащате нощна (аз от 230лв имам 11 лв нощна)

40

Анонимен

преди 11 години

Топлофикация София купува газ, за да загрява водата и да произвежда ток, който продава на НЕК по 253 лв кВтч., след което поохладената пара заминава за отопление по домакинствата и ние плащаме тази остатъчна пара по безумни цени , сградни инсталации и всякакви простотии.

39

Гост

преди 11 години

Не ми намалявайте тока,моля!Увеличете ми доходите!!Като намалите тока и другите неща,богатите ще станат още по-богати,но аз няма да имам повече пари!

38

Побеснял Българин !

преди 11 години

Какво намаление?!?! Какви пет лева,бе?!?! Такава ултра наглост и откровени лъжи,лицемерие и хвърляне на прах в очите... както го правят нон стоп от началото на ПРОТЕСТИТЕ кой ли не продажен и добре платен *** по услужливите медии за цените на тока и парното НЕ СЪМ ВИЖДАЛ НИКОГА и това ме вбесява до степен на лудост!!!! Новата ми "сметка" от ЧЕЗ е абсолютно същата като предишната! При положение ,че съм намалил потреблението на ток драстично и съм сам човек! Вие май искате ГРАЖДАНСКА ВОЙНА а?!?!

37

ЩЕ ПЛАЩАТЕ , БЪЛГАРИ

преди 11 години

СКЪПИЯ ТОК Е НЕОБХОДИМ НА КОВАЧКИ И ПАРТИЯТА БКП/бсп----ТРЯБВАТ ИМ ПАРИ ЗА ИЗБОРИТЕ!!ИЗБОРИ СА ТОВА----НЕ Е ШЕГА РАБОТА..ха,ха,хаааааааа...ПАРЕ ТРЕБВАТ!ВЛАСТ СЕ ВЗИМА С МНОГО ПАРИ И ОРЪЖИЕ! /Ленин/

36

Анонимен

преди 11 години

Самият акт на намаление на тока не е репение. Електронните електромери са лесно маниполирани не отчитат реално изхарчен ток. Какво ще се направи по този въпрос, никой и дума не обелва, а това значи, че продължава да се краде, но скрито.

35

Свинщина

преди 11 години

Как не ги е срам? Искам премахване на такса достъп и разпределение. За бита ток от Козлудуй. Закриване на всички ТЕЦ-ве, фотоволтаици и зелени тъпотии, няма да плащаме далаверите на Костов, Пръмова-Кунева, ЕРП-тата на царя и фотов. на ГЕРБ. А топлофикация? Премахване на сградна инст., индивидуален отказ от парно, премахване на прогнозни сметки. Намаление с 50% на цените на ток и Топлофикация. Бесен съм, разсекретяване на всички договори и съд за мръсниците от СДС, БСП, НДСВ, ГЕРБ, ДПС.

34

КЕЛ-ФАЙДА ,......

преди 11 години

СЛЕД ИЗБОРИТЕ ,ЩЕ СИ НАВАКСАТ ...ЧЕ И ОТГОРЕ ,ДРУГАРИТЕ...ХА,ХА,ХАААА....НАЛИ В ДКЕВР , РАБОТЯТ , БИВШАТА НА ДОГАН-ЕФЕНДИ , СИНА НА ХР.БИСЕРОВ И *** МОНИКА ЙОСИФОВА -СЕГА сърГЕЙЕВНА...!!!ТЕ ЩЕ ВИ "УРЕДЯТ ЦЕНИТЕ" НА ТОКА...ХА,ХА,ХАААААААААААА...!ГАРАНТИРАНО ОТ БКП!*** народ---слаба държава!

33

Анонимен

преди 11 години

Всички експерти се смяха на Борисов, ама ето има намаление. Кой сега е смешен. Днеска 7 утре 7 и ето ви сериозно намаление за тока.

32

ангела

преди 11 години

трябвя дя се намалят допълните такси които плащаме--,високо ниско напрежение зелена енергия и т.н ,за да почувстват хората намаление в сметките си или въобще да ги махнат .Нека ДЕКЕВР провери дружествата колко пари са прибрали от тези такси и колко са инвестирали в подръжката на електропреносната мрежа ,защото аз лично не съм чула да електрифицират някое село без ток .Така като говорят общо че ще намалят цената на тока и закрият ТЕЦ-овете само настройват хората в държавата едни срещу други .

31

perekly

преди 11 години

Хайде на пързалкатаааа.

30

S

преди 11 години

Тези *** що така се подиграват с народа бе , намалението трябва да е минимум 20 % ....

29

макето

преди 11 години

некой да помни преди 89 коко беше токо и какъв процент от заплатата беше какво работеха *** и так далее

28

Анонимен

преди 11 години

...иеййййййййййй с тея 7% са ще зъфне всичко и ще върже.....

27

Shark

преди 11 години

Това е подигравка, прах в очите, 7% е едно нищо на фона на 60%-тното увеличени от няколко години насам. 1. Да се махнат всички добавки към сметката. 2. Да бъдат принуднени *** да си плащат тока, ако не да им се спре. 3. ЕРП-тата вън!

26

Валери

преди 11 години

ГЕРБ И ЕРП вън от нашата Родина,вън!!! Алчници крадливи, милиарди от бюджета липсват,държавата е пред фалит!

25

Анонимен

преди 11 години

Поредната гавра!Продължават да работят за себе си нашите т.нар.управляващи.Защо не е разбутан ''микса''?ЕРП-тата -вън.А пък Ковачки като иска да продава,да си търси пазар на друго място,или да сваля цените.Ама понеже няма кой да купува скъпия ток,давай всичко на българите-те ще плащат.Само че на мен не ми допада