64

Анонимен

преди 11 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда-дали тока е скъп или не. Важно е никога ДПС и БСП. Затова само Герб. Тия *** и хулигани ще го усетят на изборите отново.

63

за 74

преди 11 години

Абе защо глашатаите на енергийната мафия пишат само против ЕС и НАТО, сякаш тяхната Русия и СССР са света вода ненапита. Ако я нямаше Русия в България нямаше да я има и енергийната мафия, ето това крият глашатаите и прехвърлят вината от болната глава на здравата.

62

РУМЕН221

преди 11 години

ИЗМАМА...!!!- КАК НАМАЛЯТ РАЗХОДИТЕ НА ЕРП-тата С 3%... (ОТ 15 НА 12%), А ТОКА ПОЕВТИНЯВА СЪС 7%...???- НОРМАЛНОТО ЦЕНООБРАЗУВАНЕ КАЗВА ОБРАТНОТО...!!!- ОТ ГЕРБ НИ МАМЯТ КАТО НАЙ-ПРОСТИТЕ АБОРИГЕНИ...!!!

61

BG

преди 11 години

Това е намаление от печалбата на ЕРП-тата. Кога ще има намаление и от НЕК - преноса, зелената, загубите и т.н. То НЕК взема 90% от цената на тока - там трябва да се търси голямото намаление.

60

Поне съм спокоен

преди 11 години

Спокоен съм за ЧЕШКИТЕ пенсионери.Като плащам такъв ток, ТЕХНИТЕ пенсии няма да паднат под 1 000 евро.Поне за тях да не се тревожа.

59

Анонимен

преди 11 години

Г-да народни представители, значи можело и да се намаля тока, ама трябва се с тоягата да се действа. То от нищо друго не разбирате.

58

Българин

преди 11 години

А промишления кога ще падне ?Нали той влиза във всяка стока и услуга и така пак ни го вземат производителите. Това е едно от нещата, за които стоките са по-скъпи. Да намалят и него - с намаляване на ДДС, намаляне такса пренос (у нас е 35лв а в съседните държави от 6 до 18 лв ?!!), преразглеждане договорите за "Гълъбово" и "зелената енергия".НЕ ДА НИ ГОВОРЯТ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРОМЯНА НА 1 ЮЛИ, А ДА НАМАЛЯТ !

57

Това ли е ЕС

преди 11 години

Благодарим.Не искаме да сме роби отново.Да изгоним поробителите.Веднага.Вън ЕРП-тата.

56

Потребител

преди 11 години

При сметка 100 лв това са 7 лева надолу..WTF???

55

аибоу до 69

преди 11 години

Абе виждам,че има нещо гнило,ама те как ни правят на прости,не Е истина

54

Анонимен

преди 11 години

Стига вече протести,БУНТ трябва да има

53

Е КАК СТАВА ТАЯ....?

преди 11 години

"МИКСА НА ПРОИЗВОДСТВОТО" НА ЕЛ-ЕНЕРГИЯ, СЪЩИЯ ---А, ПОНИЖЕНИЕТО СЪС 7% НА ЦЕНИТЕ?ЗНАЧИ ---МОЖЕ ОЩЕ ....ХА,ХА,ХААААААААА??!!!ЗНАЧИ ,НЕЩО НИ БАЛАМОСВАТ ДРУГАРИТЕ !!!!!НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ ,БЕ .....ТОВА СА САМО ИГРИ ДО ИЗБОРИТЕ!!!!ПОСЛЕ , ЩЕ НИ ГО ОТЦЕПЯТ , ЧЕТВОРЕН.....ХА,ХА,ХАААААААА..........."българиноооооооо"......./казал Левски/КЪДЕ ТИ Е АКЪЛА ....?????????????/бих попитал и Аз/

52

Анонимен

преди 11 години

До аибоу Ами просто и ясно. Уж графика за нощна е 8 часа и дневна 16 часа.Но в действителност дневната е 20 часа,а нощната е 4 часа,колкото да отчетат и някой и друг квч. към нощната.

51

Побеснял Българин 4

преди 11 години

Вдигайте доходите или намалявайте драстично цените на ток и парно!!!!! И стига със тия празни приказки по медиите какво "вършите" защото всички знаем,че единственото нещо което "вършите" е да крадете най нагло от нашия джоб!!! Ако НЕ го направите.... Убеден съм,че този път НАРОДЪТ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ няма да ви го прости и НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ! НЯМА!!! И рано или късно ще се повторят събитията от зимата на 1997 но със по-брутални последици за вас! Всеки си го получава рано или късно!!!....

50

Анонимен

преди 11 години

Не бойте се юли месец ще си го вземат .и стига с този ток .. проблемът не е защо сметката е неписилна а в това -защо нямаме пари да си я платим след като работим и сме честни данакоплатци. Защо и кои ни докараха до това положение - ето този отговор ни трябва и справедливо възмездие , не измислено понижение за 2-3 месеца ...

49

гражданин

преди 11 години

Кой днес ще дойде да ми отчете показанията на електромера --- по новата по-ниска цена !?- Цената трябва да намалее с едни 50 % /ненужни за мен таксички/... тогава ще бъда доволна и ще си плащам изразходеното с удоволствие !!!

48

Побеснял Българин 3

преди 11 години

....То да търпиш... да търпиш... Колко трябва да изтърпи един средностатистически Българин със средна заплата да кажем 500 лева?! Колко,бе?!?! Като НЕ забравяйте и колко безработни има... колко Пенсионери със абсолютно мизерни пенсии... а са бачкали за тази Държава по 30-40-50 години! Това си е ЧИСТА ГАВРА! Когато ножа опре до кокала.... Когато гладът и мизерията те опрат до стената... Тогава НАРОДЪТ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО СТРАШЕН ЗА ВАС,КРАДЛИВИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! МЕТЕЖ ЗА ВАС!

47

ХМ

преди 11 години

Явно, че на протести ще излизаме читавите хора. Докато тъпите политици от БСП, НДСВ, СДС, ДПС, ГЕРБ не разберат, че народът иска 50% намаляване на цените ток и парно ще стане страшно. Ще излязат не партийно обвързаните хора, а не поръчковите демонстранти, истински гладните и икономически обречените. Това ли искате бе, гражданска война? Наглеци, мръсни политически гейове и ***. Не виждате ли, че ще докарате кръв на улицата.

46

1

преди 11 години

TVA S TOIA TOK E SEDNO DA IMAM DINAMO NA MOETO KOLELO I NEKOI DA MI GO PRODAVA OBRATNI NA MENE

45

Петя

преди 11 години

Към коя месечна фактура ще бъдат прибавени дните до 5 март?Ако е към февруарската дните стават пак около32-33 и пак ще има сметки до небето.А обикновенно ЕВН прави засичане на 26-27 дата.Днес БГ потърсете тази информация и я публикувайте за да знаят хората.