12

Анонимен

преди 11 години

Посетихме стадиона на "Динамо", който в навечерието на войната е имал планиран мач. Не се случил, заради началото на войната. Когато тя свършила, оцелелите, които пазели билетите си, участвали като зрители в следвоенната футболна среща. Подигравките към всички, освен към себе си са неприлични. Немската армия е минала два пъти унищожително през страната. Тази разруха, причинена от алчността за безумен грабеж, не може да е повод за подигравки.Духовно бедни.

11

Анонимен

преди 11 години

Хората, живеещи с отпечатък от войната имат различни ЦЕННОСТИ! Едно осигуено дамашно лигаве няма откъде да разбере за това. Пее във фалшивия хор на ограничените и глупави лентяи.

10

Анонимен

преди 11 години

Преди години бях в Киев с група. Вечерта, както ние си знаем в България, излязохме да се разходим.Беше рано, но на улиците цареше невероятна тишина-никакви хора.Решихме да слезем в метрото и да пътуваме в друг район.И чудо! Не можеш да се разминеш от весели хора. Играеха представления, пееха, танцуваха.Беше много приятно.Киев ще запомня и с това, че там, където бяха общежитията, на улицата нямаше декоративни дървета, а плодни-круши, круши, круши.Всичко там е красиво!

9

Анонимен

преди 11 години

До пенционерами гледайте да не си го докарате!Най-добре изобщо не гласувайте, че все ги вършите едни такива...после всички да ви сърбаме попарата!...всъщност, усещам иронията Ви в коментара, но това си е ирония-истина за съжаление.

8

Анонимен

преди 11 години

Те като наште пенсионери, танцуват от радост. Всичко им е наред, пенсии, здравеопазване........блазе им.

7

Дъмбълдор

преди 11 години

Много яка бирена вратовръзка има дедето !

6

До Митко

преди 11 години

Митко, недей рева сега. Чети новината и се фокусирай над нея.

5

Митко

преди 11 години

Какво друго им остава на хората. И ние скоро ще вземем в метрото да танцуваме! беден народ=луда работа

4

Kratos

преди 11 години

"Украински пенсионери танцуват всяка седмица под земята"Това звучи двусмислено :)

3

айдее

преди 11 години

скоро и у нашето метро,музика бол!!!!!

2

Много яко

преди 11 години

Браво на хората! Супер!

1

тцЪ

преди 11 години

Готино!