267

мунчо

преди 11 години

До бай ПеткоАбе бай Петко, я кажи как е по Конституция?

266

Мушмул

преди 11 години

До 285Точната дата не помня, но идеята е, че той се държи държавнически и адекватно на ситуацията вместо да лее празни приказки като останалите. Ако има едно нещо, което не може да се отрече за Костов и ДСБ, то е, че те винаги излизат с ясна и точна позиция, както би следвало да правят всички политически сили.

265

Мушмул

преди 11 години

До 279Даже не ги е изпреварил - БСП имаха достатъчно време да решаване, но се отказаха от началото. Костов позицията си я повтаря от миналата седмица.

264

Анонимен

преди 11 години

Днес Юлияна Плевнелиева притежава имоти и тлъста банкова сметка 7 къщи и 12 млн. лв. в банката. Първата дама има вили в Черноморец, село Баня, Разложко и дори на Халкидики. Семейството живее в луксозния комплекс Резиденшъл парк в къща за чудо и приказ. Заради тази къща президентът отказа да се нанесе в Бояна.Росен Плевнелиев прехвърля повечето си имоти и пари на името на съпругата си, преди да влезе в политиката. Семейната компания Плевнелиев консулт става Ателадиа консулт, а Юлияна Плевнелиева става собственик и управител.

263

pipi

преди 11 години

единственият вариант да се оправи държавата то е да се възстановят всички заводи един поедин които бяха затворени през годините да се предлага продукция на вън а не от вън за към нас да се спре този китайски и турски внос който от години е на голям плюс за господата политици и по този начин хората ще се върнат по селата и ще си работят както и ние а не за 1 свободно място да кандидатстват 500 души ако съм прав моля, споделете

262

Анонимен

преди 11 години

КОЙТО НЕ ПОДКРЕПЯ ИСКАНИЯТА НА КОСТОВ, ЗНАЧИ НЕ ПОДКРЕПЯ ПРОТЕСТИТЕ. Всички искания са включени. Но червените пропагандисти пак ще скочат - защото Командира ги изпревари.

261

ОЛЕ

преди 11 години

Най-лесно се различават *** като им споменеш "Костов", наострят уши, разширяват зеници, изпъкват вени и се почва .... Щом *** ги тресе, значи е добре!

260

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера защо на вас милициУнерите само Костов ви е в устата. Вече почвам да си мисля, че не само тоталната неграмотност е виновна за подобно поведение. По-скоро има нещо сбъркано в самото ви ДНК.

259

ПЕШКО

преди 11 години

АМИ ИЗЛЕЗ ДА ГИ СПРЕШ,ХОРАТА НО НЕ ТИ ИЗНАСЯ.

258

Daniela_Radeva

преди 11 години

Росен напоследък излъчва несигурност, защото не предприема действия, а изчаква. Прекалено внимателен е и накрая ще му се наложи да действа твърдо, като не е сигурно как ще реагира народа от неговите действия. Ще се намерят хора които да го провокират зарази забавянето му.

257

Angel83

преди 11 години

Докато Росен не вземе твърдо решение за кабинета, то той ще бъде критикуван, от което ще му падне и рейтинга. В момента всички се обръщат към него и разчитат, че ще вземе някакво решение. За момента той изчаква и не прави нищо.

256

този???

преди 11 години

Костов-отговорен за приватизацията на български предприятия и продажбата им за жълти стотинки,даване въздушен коридор за бомбардиране на съседна православна държава и отнемане територията и в полза на албанската мафия,негово изявление в Народното събрание при приемане на рамкова конвенция на малцинствата"Днес погребахме българския национализъм"(цитирано от Сидеров в"Национализмът е имунната система на нацията")

255

П.Петров

преди 11 години

Истината е,че приватизацията трябваше да се състои още 90-та година, тогава можеха да се привлекат стратегически инвеститори, като им се продадът комплекти от свързани предприятия, но комунистите я забавиха, за да могат да източат и разграбят предприятията. Ако държавата беше добър стопанин, социализмът нямаше да рухне. Грешката на Костов беше, че постъпи като икономист, а не като мениджър, което доведе до бягството на много квалифицирани кадри в чужбина.

254

бай Петко

преди 11 години

Г-н Президент, не се вързвайте на акъла на Костов. Карайте си по Конституция, иначе тоя същия ще Ви обвини, ако не му отърва, че нарушавате Конституцията. Този дето вместо поне 25 млрд. долара да вкара в хазната от приватизациа, вкара само около 2/два/ млрд. долара. Грубо съм информиран, но интуицията ми го подсказва. М О Л Я Ви, от време на време да Ви казват какво пише НАРОДА по форумите !

253

националист

преди 11 години

Костов трябваше да е в затвора за бруталните приватизационни договори още преди години.От НДСВ после БСП и после ГРОБ видяха, че и те могат и за това продължиха и те да разпродават икономиката: ники василев - БТК, серго - ерп-тата, Бойко останалоло от ЕРП-тата, БДЖ - товари, вие ги знаете, к'во да ги изброявам.Съд за тези животни!

252

Анонимен

преди 11 години

Ако наистина нарочно се пречи на президента да състави кабинет, Костов предрича доста мрачно бъдеще. България дори след избори няма да влезе в период на политическо стабилизиране, ще влезе в един период на силна политическа нестабилност, чести смени на правителства, каза лидерът на ДСБ.

251

velizara

преди 11 години

От всички гафове и изцепки на Плевнелиев това с Обществения съвет беше генерално излагане. От тук на сетне този човек няма никакво място в политиката.

250

деси атанасова

преди 11 години

От Костов ми се повдига, но от Плевнелиев два пъти повече. Този не е никакъв президент, той е кукла на конци , дирижирана от кръга "Капитал". Час по-скоро да си подава оставката

249

Анонимен

преди 11 години

Отново, мразеният от всички, Иван Костов се държи най-разумно и отговорно. Истината е, че е адски неудобен за комунистите, милиционерите, "националистите" и други "отговорни" фактори, "загрижени" за съдбините на Отечеството! Отново единствените разумни гласове идват от партията на Костов.

248

LoL

преди 11 години

Костов 2 пъти вади България от икономическата криза, в която я забъркват комунистите. Сега ще бъде третият!!! Единствените достойни да управляват България.