161

bogdanov

преди 11 години

KATO GOVORIME TOLKOVA,CHE SME PRNZIPNI V KOMENTARITE SI,PITAM ZASCHTO NE ZASTAVAME S IMENATA I LIZATA,ZAT MSEKA IZPISANA DUMA?TAKA E DOSTOINOTO I GRAJDANSKI OTGOVORNOTO.TAKA MISLIA,I SE PRIDARJAM,KAM TOVA MORALNO PRAVILO.PODKREPIAM PRAVOTO NA IZRAZIAVANE NA POZIZIATA NA GRAJDANSKATA INIZIATIVA.NO KATO GRAJDANIN NA 72 GODINI,PENSIONR,SE OBRASCHTAM,KAM VAS,PODADENATA POTKREPA OT NAS,PRIEMETE ZASCHTOTO NIE -PENSIONERITE,BEZRABOTNITE I SOZIALNO SLABITEGRAJDANI SME VASCHITE MAIKI I BASTI.USPEH V POBE

160

ние

преди 11 години

БРАВО НА " БУДНИТЕ" МЛАДИ ХОРА!

159

!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

В малкото интервюта,които дават малко по-малко се издават,но ако продължават да клатят държавата и да се подиграват с хората,които им вярват,не се ли замислят как може да им се излее гнева на тези които не протестират,тези които ходят на работа за да изкарват за прехраната,а ще трябва сега да плаща и техните партийни изяви dartsnews.bg/News/42425,момчете всичко се връща,спрете докато е време,защото събудили се останалата част от народа дупе да ви е яко!

158

Анонимен

преди 11 години

Boiko Borisov e EDINSTVENIAT DOSTOEN politik. Dollu BSP.

157

Abdalov

преди 11 години

Hahaha! Bg prezident , bg ministri i bg parlamentaristi davat urok na sveta! Pazi se ! Boyata tzapa!

156

фсб

преди 11 години

откъде пари за зала Арена Армеец бре, започва да ми мирише, кой членува и как се става член? Организаторите ли го решават това с членството...

155

***

преди 11 години

До политологИзлез от политологията и погледни състоянието на огромна част от сънародниците си.Това,че ти може би си добре,не означава,че автоматично всички са добре, но видите ли някой ги манипулира и хората излязоха на улицата.Може и да има опити за провокации и манипулации,но , ако нещата бяха поносими ,ако имаше и грам съпричастност от управляващите,ако не се правеха на глухи и слепи,че дори и надменни - днес щяхме да имаме правителство.Вяра вече няма!

154

За България

преди 11 години

Не трябва да забравяме и това, че руските туристи играят немаловажна роля за приходната част на държавния бюджет на България. Какво прави София, за да могат руските граждани да забравят за предимствата на турското крайбрежие и да пожелаят да дойдат в известните български черноморски курорти Златни пясъци или Слънчев бряг?

153

Анонимен

преди 11 години

На снимката няма и 10 протестирщи *** ***, нестроувачета!Само аз и приятелчето ми Мъро ще сме достатъчни да им подпалим гъзлетата от бой и втори път няма да се правят на "народъ"!!Що дреме тая полиция , бе?!?

152

ИСТИНАТА-ТИМ

преди 11 години

Към момента пазарната капитализация на холдинга надхвърля 2,5 млрд. щатски долара, пряко или косвено осигурени (финансово, здравно, данъчно и т.н.) са над 20 000 души, а групата компании представлява най-големият български работодател и данъкоплатец.!!!За чудещите се: зала "Армеец" е построена с пари на *** /чрез ЗАД "Армеец"/ - за да може Тиквата "гордо" да реже лентичката ... Същият сега услужливо се е скрил в правителствена болница, за да могат *** да си довършат работата ...

151

ИСТИНАТА-ТИМ

преди 11 години

"....че едно от публичните лица на групировката Марин Митев, е бивш морски пехотинец от секретното поделение на военноморските сили "Тихина" край Варна, където са били подготвяни елитни спецчасти - десантчици, водолази и парашутисти. Смята се, че и други ръководни фактори в *** са бивши служители на тайните служби и военното контраразузнаване."Според немския разследващ журналист и писател Юрген Рот, "в момента *** е най-мощната криминална структура в България".

150

ИСТИНАТА-ТИМ

преди 11 години

Всъщност сме свидетели как 3-тата останала /и пазена от всички/ групировка наречена "***" е в процес на цялостно овладяване на властта в БГ.Тошко,Иван и Марин /***/добре си оплетаха кошницата и сега с в тотално настъпление! Ето общоизвестните факти за ***:Към момента холдингът е собственик на множество дружества (над 50) с различни сфери на дейност, сред които: "България ер", Централна кооперативна банка, ЗАД Армеец, Зърнени храни България, Фарин АД, Мустанг ТВ (М-САТ), вестник Черно море, радио Алфа, хотел Плиска и др. Известно е, че едно от публичните лица на групировката Марин

149

Питам

преди 11 години

Кой ще плати на Зала Армеец ? Наемът за 1 ден е 15000 лв. Едва ли ще ги пуснат безплатно.

148

Антикомунист

преди 11 години

До КОМУНИСТ Гаврата е готина, но не всички са я разбрали. Дано не се превърне в истина, че както е тръгнало...

147

Психиатър

преди 11 години

До Анонимен Сидеров е фашизоиден психопат. А от това, което врещи, че ще направи, няма да се сбъдне 0,005%.

146

Anonymus

преди 11 години

Нароилите се граждански движения и комитети, говорят за липсата на ясна представа за бъдещето. Всеки си въобразява, че има акъл да командва и ако може покрай това и да не плаща ще му е най-добре. На мнозина анархията им се привидя като средство да си избият комплексите и затова крещейки се почувстваха значими.

145

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 182 вече няма да гласувам за Герб ще си гласувам като преди за БСПВсички доказаха своята НЕчестност. Трябва да гласуваме за хора, които не са се оцапали още с властта. Сидеров! Това ще е човекът. Популист е, вижда се. Но половината от това, което обещава да изпълни, пак ще е добре.

144

кокиче

преди 11 години

До Анонимен 182 Призна ли си ,че всички в ГЕРБ сте бивши комунисти ! Ама Цецке да не си ти *** ...? Нали ни беше партиен секретар ,не помниш ли *** ?

143

имигрант

преди 11 години

Ще гласувам за този, който събори паметника на омразната Съветска армия в София!!!

142

имигрант

преди 11 години

А защо пише "Надодъ в единство" а "Орлов мост" вместо "Орловъ мостъ"???