716

Анонимен

преди 11 години

До Весо 828Гласува против мутрата Весо - памперс на олигарсите унищожили България и уморили народа.

715

х

преди 11 години

Хахах 831 хахах 9 номер си изпуснал-ББ

714

6

преди 11 години

На 13 май Бойко ще направи списъка на всички престъпници на БГ.Товаса 1.Станишев 2.Първаноглу.3 Доган 4 Костов 5 Царят 6 Румен Петков 7 Сидеров 8 Трактора и всички подред които са краднали а те са доста.Това щее рабтата на гн Борисов първият му ден от вторият му мандат така че треска щеве затресе народа нее със конски капаци както преди.Бойко Е велик.

713

Анонимен

преди 11 години

леле колко много хора гласуват с минуси, там където говорим за благото на народа!! Какви ли са тези хора...?

712

Анонимен

преди 11 години

не гласувайте за ***, моля ви, всички са с картончета в дс, трябва веднъж завинаги да ги спрем, иначе тая чума няма лекуване!

711

Весо

преди 11 години

Вижте му ненормалната мутра, изобщо не е наясно за какво протестира

710

Анонимен

преди 11 години

Вече ги ненавиждам тия протестиращи ***

709

Анонимен

преди 11 години

Като вземат с тая нова Конституция...някой от тия, дето много разбират, чели ли са я поне веднъж, че искат нова... какво по-точно искат да се промени? Чл.1 - форма на управление, това ли им е зора, и като се промени какво да бъде... нека не говорят наизуст някакви заучени фрази, да горят КРБ и т.н., а да дадат адекватни приложими решения, това е към госпожи и господа протестиращи...подкрепям протестите и е повече от ясно, че промяна трябва да има, но ме дразнят хора, които не знаят какво говорят

708

Плевнелиев

преди 11 години

Вашата участ е да бъдете роби за вечни времена. Ние успяхме да ви присадим гена на робството завинаги. Ще ви дадем още хиляди революции , вие вечно ще се борите за справедливост, но никога няма да я получите.

707

Плевнелиев

преди 11 години

Върхът винаги ще бъде наш! Вие можете да ни отнемете вилите, привилегиите, колите и прочие, но властта НИКОГА! Ние плюем на общественото мнение, за нас то е глас в пустиня. Та нали ние го създаваме, това обществено мнение. Ако искат да си правят стотици референдуми. Важното е народът да изпълнява нашата воля. На всеки ваш щурм ние ще отвърнем мощно и жестоко. За нас е детска игра да унищожаваме продукти, заводи, екологичното равновесие, гласността, изкуството и т.н. За нас е детска игра да прeдизвикаме глад, саботажи, нищета, разруха, епидемии

706

Шоп

преди 11 години

Отдавна съм казал, че за графити трябва да се влиза в затвора. Едно бездарно животно за 5 мин. унищожава каменна облицовка на стойност десетки хиляди левове и това се води обикновено хулиганство. Всяко унищожаване на собственост е директна кражба от някого. И е време на улицата да настъпи ред, ако ще и с цената на няколко самозабравили се двукраки животни.

705

Анонимен

преди 11 години

ЗА СВЕДЕНИЕ ,1 КВ ТОК В ИСПАНИЯ Е 2,3 ЦЕНТА,ТОЕСТ 4,6 СТ

704

Jivka

преди 11 години

bravo na vsiichki pozitivni aktivni hora, lubesti, tzenyasti sebe si i bg naroda si ! vie ste nadejdata na bg narod i na drugite narodi po sveta!

703

:p

преди 11 години

Софиянци протестират срещу бездарните графитомани, а сега да видим!

702

до седесар

преди 11 години

След "разсипническото жанвиденово управление", дойде некомунистическото управление на Софиянски с 4-*** министри от ДС - Ст. Сталев, Х. Анчев, Г. Стоилов, Н. Карадимов, една зам-министърка - Едит Гетова (за нея мога с дни да ти говоря), 1 шеф на агенция "Архиви" - Панто Колев. Него пък го бяха заварили една сутрин пиян на пода със секретарката си, а около тях пълно с разлети чаши.

701

Анонимен

преди 11 години

кажете на момчетата със спрейовете да минат няколко урока по изобразително изкуство и да посетят няколко галерии, много *** графити са нацапотили навсякъде, кога ще си ги изчистят

700

до сс-21

преди 11 години

Ти си ходил на някакви оперативка на Позитано, а човекът е ходил на протестите 89та! Ясно е. Явно си много млад щом пишеш такива глупости. През 89-та на Позитано 20 беше не БСП а съюзът на Активните борци против капитализма и фашизма, с чиито деца и внуци беше пълен СДС. БСП беше в сградата на Площад Батемберг (тогава пл. "9-ти септември"), която бе подпалена от приятелите на седесара от ДС А Живков бе свален на пленум на ЦК на БКП, преди който имаше толкова протести колкото китове в Ч. море

699

Извод

преди 11 години

Като гледам шайката протестиращи и техните говорители и започвам да си мисля, че проблемът на държавата не са политиците, а нородът!!!

698

Анонимен

преди 11 години

Това че някой психар се е палил и тълпа от *** трошаха витрини и събаряха кофите за *** по софийските калдаръми няма отношение към него. И ти си прав, аз също мисля, че не трябваше да мята оставка, но се замислям и затова, че идват избори---> Ако не беше дал оставка мн червена помия щеше да се излее по него, така че по - добре да се дръпне за 4мес, народа да види другите колко са смели и дали ще поемат отговорност тия дето му искаха остахката! Постави ги в шах и ги компрометира!!!

697

Седесар

преди 11 години

821/"Какви протести свалили Живков 89-та, какви 5 лева, бе." Комунистине, СДС свали както комунистическото управление през 89, така и разсипническото ви жанвиденово управление през 1997 г. Остава да напишеш, че и през 1997 г комунистите сами си дадохте властта. Смешковци.