736

А предишните

преди 11 години

До Анонимен А тези дето крадоха предишните 45 години. Тях, техните коли, техните имущества, парите, изнесени в куфарчета - какво да ги правим. Или те крадоха честно и законно. И като тръгнеш да палиш - какво? Язък за кибрита. Ей това е тъпотията на българина - " Не важно аз да съм добре. Важно е Вуте да е зле"

735

Анонимен

преди 11 години

Днес протестиращите от народа и искащи оставката на президента Росен Плевнелиев като на партиен проект и продължител на политиката на Борисов, бяха много малко и той може да се прави че не ги е разбрал и чул и че може да му се размине до следващия път!Но утре...! Ех, на каква народна любов с Гоулеми поздрави и приветствия ще стане свидетел по случай 3 март!

734

Николай

преди 11 години

Дайте да закриваме направо тая държава викам аз,натам на където сме тръгнали според мен най-добре ще е последният на летището да загаси лампите.

733

Анонимен

преди 11 години

da stava i da zaminava da si har4i parite.za6to soti?Nyma kade da hodyt....:)

732

Анонимен

преди 11 години

promiana na konstityciata i sad za perachite na pari 23 god .ybivaite gi palete im imyshtestvoto na tia gadove kolite imota vsichko da gori na ti izmenici zashtoto sa go krali oligaxia moshennici.

731

Ана 6

преди 11 години

Чл. 70. (1) (Предишен текст на чл. 70, изм. - ДВ, бр. 27 от 2006 г.) Народнитепредставители не могат да бъдат задържани и срещу тях не може да бъде възбужданонаказателно преследване освен за престъпления от общ характер, и то с разрешениена Народното събрание, а когато то не заседава - на председателя на Народнотосъбрание. Разрешение за задържане не се иска при заварено тежко престъпление, но втакъв случай незабавно се известява Народното събрание, а ако то не заседава - председателя на Народното събрание.

730

Ана5

преди 11 години

Чл. 69. Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните оттях мнения и за гласуванията си в Народното събрание.

729

Прочетете, моля

преди 11 години

(2) Сдруженията на гражданите, включително синдикалните, не могат да си поставятполитически цели и да извършват политическа дейност, присъщи само наполитическите партии.

728

Продължавам

преди 11 години

(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верскаоснова, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавнатавласт.

727

Ана

преди 11 години

Първо направете справка с Конституцията на РБ(3) Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е билообявено от закона за престъпление към момента на извършването му.

726

8

преди 11 години

Вижте тройната коалиция във какво се превърна и костов,ограбиха държявата и сега се превръщат във снегорини да разчистват пътя си,защото виждат че от ден на ден гн Борисов им скъсява пътя защото техният път е вече начертан право към централният затвор.Тесиса крадци разбойници те никога немогат да бъдат чисти в живота си,затова правят всичко възможно да отстранят ГЕРБ но това неможе дасе случи защото точно толкоз му трябваше на гн Борисов да управлява ,хоръта да видят чее честен тройната нека си говорят каквото си искат.

725

ив

преди 11 години

Г-н Плевненлиев се опитва всячески се хареса на всички и това вече му изиграва лоша шега Положението в България е доста объркано, а вярата в нечий авторитет би ни дал някаква надежда..

724

"ЗАТВОРЕНО ОБЩЕ

преди 11 години

838,ЩОМ КАЗВАШ,С НЕГО И БЕЗ НЕГО...

723

Анонимен

преди 11 години

До Нарушена конституцияТоест, когато Станишев каза, че има и други начини да свали ГЕРБ, трябва да го съдим ?

722

Анонимен

преди 11 години

Георги Първанов изглеждаше далеч по-тежко като президент от Роско.------------------- Е, защо на мене Гоце никога не ми е стоял тежко? Винаги е бил един надут селски позьор.

721

Анонимен

преди 11 години

До "ЗАТВОРЕНО ОБКакъвто и ще да е, президента е прагматичен, технократ и успял човек. Оставете човека да се докаже!!!

720

123

преди 11 години

Ами крайно време е този да си отиде!

719

"ЗАТВОРЕНО ОБЩЕ

преди 11 години

За какво ни е,този инфантилен президент?Той е нужен на дс. и на своите колеги олигарси.Преди седмица пред "*** с мегафон в ръка и качен върху бус до Янко Петров и ген.шев на НСО.Коджейков,пак започна да "разтяга" познатите си суховати досадни специалитети.Но когато хората започнаха да му задават по-прости,реални и непосредствени въпроси той блокира "ключи аварийки" и започна да гледа ,като риба на сухо.Последва ха несполочливи опити с молби пак да поведе вербалното хоро.И после последва беш.

718

Анонимен

преди 11 години

Хора, не става само с чупене и искане трябва и акъл!!!

717

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 820, Не си прав, господарите са му два най-напред олигарсите, от които той зависи и с които ходи по международни бизнес срещи и второ собствената му алчност да вземе още, не му стига вилата на самотния нос на Черноморието, а както казват имал имотци и в чужбина (че кой такъв няма), иска задължително саниране, чрез закон, та да ни зароби с банкови заеми и да ни изхвърлят под мостовете, защото как ще ги плащаме.