36

Анонимен

преди 11 години

А ЗАЩО КАТО ИМАМЕ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ПШЕНИЦА ЦЕНАТА НА ХЛЯБА НЕ ПАДА? АМИ В МАГАЗИНА МИ ПРОДАВАТ ПО 500 ГРАМА ХЛЯБ ЗА 90 СТОТИНКИ ***.ЕРАСЧЕ СЕЛСКО. И ТВОЙТО ВРЕМЕ ИДВА И НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕШ. ЩЕ СИ ПЛАТИШ ЗА ВЕСЕЛИТЕ ПРАСЕНЦА И ЩАСТЛИВИТЕ КОКОШЧИЦИ НЕ.АСТНИК ***.АСКИ. АКО СИ МИСЛИТЕ ТЕЗИ КОИТО НИ УНИЩОЖИХТЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СКРИЕТЕ И ЩЕ СИ ЖИВУРКАТЕ СЪС ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ В МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА СТЕ. ЩЕ ВИ НАМЕРИМЕ И ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМЕ СМЕТКА ЗА ВСИЧКО. ЗАЩОТО НИЕ Я ПЛАЩАМЕ СМЕТКАТА 23 ГОДИНИ.

35

земеделец

преди 11 години

Тия с отрицателните коментари, пишете пълни глупости! И ви личи от космоса, че нищичко не разбирате. Нека ви ограмотят малко, преди да ви пускат да плещите против! При ГЕРБ субсидиите се увеличиха. Не за зърнопроизводителите само, и не за крупните такива, а за всички!!! И на пазара има българска продукция, стига да искате.

34

Иванов

преди 11 години

Остави пълна каша с ЗОЗЗ - остави противоконституционни промени на закона влезли в сила през 2011г.

33

Анонимен

преди 11 години

Пшеницата - два пъти повече, всичко останало двайсет пъти по-малко.

32

-10

преди 11 години

Кое точно е стабилното на сектора, като по пазарите не виждам българска продукция? Аааа, това ше да е стабилното - липса на такава!

31

Анонимен

преди 11 години

Вече съм 1 000% сигурен,че всички от ГЕРБ ,са от *** нагоре!Досега, малко се съмнявах!!!

30

Анонимен

преди 11 години

Оставял сектора......ТИКВИ,вие ЗАТРИХТЕ БЪЛГАРИЯ!

29

-10

преди 11 години

"Трябваше да направя администрацията по-работеща и по-близка до земеделските производители, но не ми стигна времето", призна министърът в оставка.-----Ех, пък все не ви стига времето. Как все втори мандат искате да си довършите нищото-започнато. Има фирми по света, които за 4 години превемат пазара и стават най-могъщите. Вие, държавниците, все не ви стига времето. Що ли?

28

Ивета

преди 11 години

И тоя си вярва.... трагедията е пълна (:

27

Анонимен

преди 11 години

Раздаде милионите на свой хора като Зоров , Ялчовски и други знайни и незнайни виоинни

26

земеделец

преди 11 години

Дано следващият да продължи в същия дух. БРаво!

25

до 25

преди 11 години

а далавери иска ли?

24

Анонимен

преди 11 години

всички министри преди да си тръгнат да се проверяват щателно на скенер

23

Анонимен

преди 11 години

Тоя хубавец май трябва да се провери преди да си отиде преди да стане министър се занимаваше с доста далавери във Враца

22

до 24

преди 11 години

Внос е защото земята иска мотика,а не лаптоп.

21

Анонимен

преди 11 години

То хубаво за пшеницата ама нищо друго от селското стопанство не е наред.Всичко останало е внос.А субсидиите заминават 90% при зърнарите.

20

Анонимен

преди 11 години

Specialno za Miro feberjeto stabilno nabivane v zatvora go 4aka kakto nego taka i vsi4ki ot huntata na gerb oshte malko naroda shet vi tarpi .spOKO Miro idva tvoq red dushi4ko

19

Анонимен

преди 11 години

На 21 г. синът на Касим Дал взел 9 имота, докато татко е на власт.Солидно имотно състояние е придобил синът на Касим Дал Исмаил, докато ДПС беше два мандата в управлението на страната. Дал учреди неотдавна своя формация - "Народна партия свобода и достойнство", и стана един от петимата зам.-председателите.Едва 21-годишен, по времето на кабинета на НДСВ, неговият син Исмаил Дал се е уредил с множество имоти в столицата, показва справка от Имотния регистър. Затова са му помогнали връзките на баща му с тогавашния областен управител на София Росен Владимиров

18

Някой

преди 11 години

Брех, тия от ГЕРБ - щом ни оставят в такова цветущо и стабилно състояние, то остава значи да си щракаме с пръсти и да се готвим за първо море. От 1ви април не само ще ни вдигнат, така или иначе големите заплати, ами ще докарат и топло време, специално за нас.

17

Анонимен

преди 11 години

А може и при Гергов в Ропотамо да попуцаш без пари а? Я кажи каква беше сделката с него - да си прави кефа Гергов без пари, а БТВ да слушка а? Същата ли е като с Батков в Родопите?