51

gost

преди 10 години

как става така 4е договор нормален изведнаж sтава договoр на инвалид азли не проумявам и на това отгоре са и нагли

50

gost

преди 10 години

срам за цяла европа са

49

Възмутен

преди 11 години

След банките, това са най-големите измамници и крадци. Кажете скъпи съфорумци, в коя нормална държава, че било то и вън от ЕС, е нормално 20-25% от доходите да ти отиват за да си платиш джиесема! Каквито и фалшиви услуги и тарифни планове да предлагат, средно по 50-70 лв, вземат на месец от всеки един от нас.

48

Анонимен

преди 11 години

Ох не мога да се успокоя още, то що рев и сополи му ударих по таз статия. То мъка, мъка, така да им се свие печалбата на горкичките......направо трудно ша заспя нощес

47

банкеръ

преди 11 години

Следващите крадци,дето трябва да ни видят пред офисите си,предвидливо се оплакват.Щото знаят,че офисите им са доста и полицията няма да стигне.ГРАБУЛ и ИЗМАМТЕЛ са измамници,ВИВАКОМ и те не са по назад,но поне служителките са възпитани.

46

......

преди 11 години

Лъжат гадовете,тичат преди вятъра като си мислят,че така ще се спасят от народа,но се надявам да дойде и техния ред.Глобул специално са измислили нова схема за крадене от нас,но се надявам хората скоро да я усетят и да ги подпукаме и тях.Тия или ще се научат да печелят от оборот или гората да хващат и да се махат,ние несме глупави въпреки,че многооо търпим.

45

дядо Боцко

преди 11 години

И мойта заплата падна с 30 % ,ама никой не ме пита.

44

дядо Боцко

преди 11 години

Виваком що не се оплаква ? Щото от 2-3 год.политиката им изцяло е насочена към привличане на клиенти с много по-изгодни оферти.М-тел до скоро нямаха минути към др.оператори , а предлагаха такива само на решилите да скъсат с тях.За печалбите ,когато тарифата им беше 2.20 лв.да не говорим .А че "държавата" моташе втори оператор 4-5 год. някой спомняли си.

43

БГ

преди 11 години

43% печалба?!?Искам и аз така...Тези ни дерат по устав...

42

Free Thinker

преди 11 години

Друга информация е нужна - да се покажат приходите и печалбата на корпорациите - собственици . Да видим какво е нормалното съотношение оборот : печалби. Така ще стане очевидно къде сме и какво е необходимо.

41

Анонимен

преди 11 години

300 и кусур беше sim-a

40

Анонимен

преди 11 години

i vashiqt red shte doide ,ne revete ,oshte ne e stignal naroda do vas .moshenici.

39

Салвадор Дали Вали

преди 11 години

Ан такачка. А га струваше една сим карта 144лв-се редяхме на опашки.

38

Иван

преди 11 години

И до вас ще стигне недоволството...

37

maq

преди 11 години

До ГневенПрав си,аз още си пазя фактурите от 2001 година.15 лева- икономичен план ,такъв ми бе тарифния план.За едни есемеси,докато бях в роуминг,месечната ми сметка стана 80 лева!Не са ли това обирджии...?А сега реват.

36

vesko

преди 11 години

Продължавайте да назначавате на работа децата на властимащите и ще преуспеете.

35

Анонимен

преди 11 години

Имам една много силна черна Африканска магия за всички лъжливи и крадливи,Ако си помислим за тази МАГИЯ едновременно,ще успеем да ги ПРОКЪЛНЕМ до ДЕВЕТО коляно-никога няма да се появят,даже деца няма да имат,даже внуци-всички недостойни ще измрат като отровени кучета! Мислете за магията хора!!! Нека да ги проклинаме заедно,да палим свещи в пясъка за тях,те са ДЯВОЛИТЕ! В църквите за здраве ще ходим да палим свещи за нас на нормалния свещилник

34

Анонимен

преди 11 години

До Гневен Само публичен разстрел за Мтел!!!

33

Анонимен

преди 11 години

До benevolent Цялата държавна администрация,начело с Полицията са им клиенти! Как се е случило??? Кой Ибан е взел комисионни???

32

Анонимен

преди 11 години

Господ БОГ да убие Глобул. Откраднаха личните данни на майка ми и започнаха рекет заедно с хайдуците СГ-груп,и тях да ги повали Бога...Три години терор от тези престъпници без морал.Да се пържат в *** АД мерзавците нещастни!!!!