57

тя

преди 11 години

ТОПЛОФИКАЦИЯ НА СЪД!!!

56

ДА

преди 11 години

Тази жена се пребори с рака по същото време по което беше кмет на София,в същото време направи толкова много за града,че чак съм изумен в това състояние в което беше тя и да се справи по този начин,просто огромен респект от мен и моето семейство,пожелавам и още дълги години да управлява нашият град.

55

БРАННИК

преди 11 години

Еееех Юрдечке остарехме бре.

54

Анонимен

преди 11 години

не ми е много ясно по каква логика, на някои ще се погасява по давност. значи останалите сме били бунаци и балъци да плащаме, а? нещо ви куца логиката едни да носят на гърба си други. или сте абсолютни наглеци. тогава давай никой да не плаща, щом е така.

53

Мавродиев

преди 11 години

A докога ще осъждат граждани, без въобще да са уведомени за това лично и без да са проверени твърденията на кредитора? Това е престъпление. Закон писан специално за монопола? Все едно аз да ида в съда и да кажа, че Фъндъкова ми дължи 900 000 лв. и да я осъдят без да проверят моите думи? Къде живеем подяволите?

52

Анонимен

преди 11 години

Топлофикация София купува газ, за да загрява водата и да произвежда ток, който продава на НЕК по 253 лв кВтч., след което поохладената пара заминава за отопление по домакинствата и ние плащаме тази остатъчна пара по безумни цени , сградни инсталации и всякакви простотии.

51

Анонимен

преди 11 години

До 50: Да балък си , че заплащаш нещо, което никой не може да ти обясни как точно е изчислено и какво. За мен тези които не са заплащали през годините са хора, които протестират по-този начин и хора убедени, че ги лъжат. Браво за куража им.

50

Антоанета

преди 11 години

***! Значи аз плащам редовно като балък - всеки месец! А на *** ще му опрощават, щото три години не се е намерил да си погаси задълженията......Бълхари гадни!

49

съвестен платец

преди 11 години

А къде са преференциите за индивидуални клиенти? Какво изрядният платец е виновен, че съседите му не плащат!

48

До 47

преди 11 години

До АнонименПравото на собственост е ПРАВО, а не задължение.Правото на ползване е пожелания, никъде в закона не пише, че е задължително да ползваш собствеността си.Бегай някъде да се образоваш малко и тогава обиждай.

47

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е топлофикация да се обърне към така неречените колекторски фирми. Как така ще опрощават 80-90 милиона. Че това да не би да им е бащиния. Като не иска сградна инсталаця да си оди на село - самотна къщичка сред полето - *** там нема откъде да крадне.

46

88

преди 11 години

Само ГЕРБ.БОЙКО Е УВАЖАВАН В ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЗА ТОВА ЩЕ ВЪРВИМ СЪС НЕГО РЪКА ЗА РЪКА,И НИЩО НЕМОЖАХА ДА МУ НАМЕРЯТ ИЗМЕКЯРИТЕ НА РОДИНАТА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ КОСТОФ И ДРУГИТЕ ***,ЗА БОЙКО СА ОТВОРЕНИ ВРАТИТЕ ЗА ЦЕЛИЯТ СВЯТ.ЗАТОВА СМЕ СЪС НЕГО ДО ГРОБ.ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ОТИВАТ НА ЗАПАДА А КЛЮЧА ЗА ЗАПАДА Е В БОЙКО БОРИСОВ.ПАК ЩЕ ПОБЕДИМ НИЕ МУ ВЯРВАМЕ И СВЕТЪТ МУ ВЯРВА.

45

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ да си отзове и некадърните кметове и да се урива.

44

Анонимен

преди 11 години

Не искат да решат въпроса, защото Топлофикация е "златна" кокошка за Общината. Кой би срязал клона, на който седи.

43

Ето решението

преди 11 години

Да се задължи Топлофикация да преработи инсталациите на старите блокове в хоризонтални. Да се направи добра изолация на вертикалните тръби и всеки да си има отделен топломер. Дистанционно засичане и отпадане на посредниците.

42

2

преди 11 години

НЕ НА ТАКСА СГРАДНА ИНСТАЛАЦИЯ

41

Анонимен

преди 11 години

Сетила се Йордана,в *** си да побара,бръкна с двата пръста,стигна чак до кръста.

40

Амиии,

преди 11 години

както реши проблема с бездомните кучета, така ще реши и тези на топлофикация ! Не ви ли е срам, че живяхте и живеете на гърба на изтезавания народ *** другарко учителке???За да се справите с проблемите трябва воля, а при вашите козметични действия такава няма да има , явно е ! Некадърницииииии , безроднициииии

39

сара

преди 11 години

само толкова ли може столичната кметичка -- да спре данъка върху прогнозните количества, ЧЕ ТЕ САМИТЕ ПРОГНОЗНИ КОЛИЧЕСТВА СА ПРОТИВОЗАКОННИ - по прогнозите им моето тричленно семейство ползва 12 кубика само топла вода, че то язовир да имах нямаше да се израходва толкова...отчетени на 01/11/2012 са 809 единици, а водомерът едва на дата 20/02/2013 ги е навъртял - така че госожо кмет ,намесете се СРЕЩУ обирджиите в частта - ПРОГНОЗНИ КОЛИЧЕСТВА, А НЕ ТОЗИ ПИКЛИВ ДАНЪК

38

Анонимен

преди 11 години

Алооо фандъкова, аз не протестирам, защото топлофикация е зле...а защото не искам да се чувствам като роб...а теб самоковска (долно банска) ***, ще те заплюя където те видя. СЪДИИТЕ МАСОВО ПРЕНЕБРЕГВАТ И НАШИ И ЕВРОПЕЙСКИ закони, по делата срещу топлофикация. смърт за всички продажници