8

Анонимен

преди 11 години

Изневярата не била причина за разпад на брака?! Тая "терапевтка" да си вземе тапията и да си я завре където иска. Друга песен ще запее като и се случи.

7

Анонимен

преди 11 години

Ако и двамата са *** и страхливци - нищо не им обръща каруцата. Познавам една такава двойка - наистина им се чудя как живеят под един покрив. Той - сериен кръшкач и страхливец, тя - знае, но иска да има кой да командва и да показва..... Може, всичко може......Нагледала съм се на какво ли не в този живот. Хора без достойнство, страхливи, малодушни.....Живеят ден за ден - без любов и топлина.....Само и само да не рискуват нищо и да не поемат отговорност за нищо ......

6

факт!

преди 11 години

Изневярата объща каруцата. Хайде зарадвайте се на рогата си. И ще ви чакам пак тук.

5

Н.С.

преди 11 години

Баба казваше така , "когато немотията почука на вратата и най-голямата любов бяга през прозореца"

4

Анонимен

преди 11 години

Не, просто всеки се отдава на слабостите си, които преди е подтискал, за да се представи добре пред бъдещата половинка, все по-малко се стреми да бъде по-добър и показва истинската си същност.Това е проблем при хората, които не харесват себе си, а се стремят да бъдат други. Накрая винаги има някой излъган.

3

до 2

преди 11 години

А не може ли просто една неангажираща връзка с к*рве като тебе?

2

Анонимен

преди 11 години

Ми намери си мъж!

1

Анонимен

преди 11 години

Едно съм разбрал аз ,в 99 % от случаите ,за да съществуват тези "измислени " 4 проблема са виновни жените ! И няма как да е по друг начин ,тъй като те са главните "архитекти" и "изпълнители" на главната роля на тези "ПРОБЛЕМИ".