7

pulpit

преди 11 години

Aз пък като ходих имаше мъгла и изобщо нищо не се виждаше долу. Иначе си струва определено, дори и с мъглата. Нямаше ограда, ходих по-миналата година.

6

До 5

преди 11 години

Да им изпратим цар Киро да им отлее една "хубава" бетонна балюстрада, че да не падат *** ...

5

на

преди 11 години

когато ходих една жена беше паднала и имаше ограда. т.е. има инциденти

4

Бизнес По Цековски

преди 11 години

Дано Цеко Минев не прочете тази статия, че жална им майка на норвежани. Ще им изпрати банскалии и разложани да спретнат едно протестче, след което 5-6 кабинки, 100 - 200 хотелчета ... такса за гледането разбира се. Пропуснах да спомена 100 години концесия (за жълти стотинки) + гарантирана от Норвегия печалба.

3

Семерджиев

преди 11 години

....Кой им доставя там тока ме интересува?!?! Имат ли си Електро-разпределително дружество?! Имат ли си шеф на смешна мутренско-мафиотска комисия за регулиране на тока и водата из Норвегия?! Ако нямат.. Нека веднага да им предложа "услугите" на ЧЕЗ ! Както,разбира се,и моите "услуги" за шеф на тамошната комисия по Водно и Енергийно регулиране.. че ми трябват още няколко милиончета от "комисионни" и "награди за добра служба".. защото нещо започнаха да ми свършват "джобните" а не ми се тегли сега!

2

Анонимен

преди 11 години

Познавам един премиер в оставка който с удоволствие ще им го асфалтира, бетонера, санира... ще им резне лентичката, и за капак ще изтипоса 2-3 гей-бара и 5-6 чалготеки да се радват туристите!

1

*

преди 11 години

Дано не изфлупят да направят кабинков лифт... :( ;(