4

an.

преди 11 години

gluposti pi6ete za zehtina .jiveq 8 g. v it i vsi4ki imat visok horesterol dori malki deca ot olioto ot maslina.miri6e lo6o i e tolkova mazen do gadost ,jabarite go piqt zA LEK haha mn.sme6no tapanari .i az ponqkoga gotvq s nego no ne po vkusen ot na6eto ot slan4ogled ,prekrasen e.

3

Съби

преди 11 години

Колко ли полезна може да е генно модифицираната соя ?! Освен това колбасите и т.нар"кайма" са пълни със соев протеин като добавка към другите ***,които съдържат. Разбира се соевото мляко е три пъти по-скъпо...Поредната поръчкова статийка

2

zver4etooo

преди 11 години

това са глупости, зехтинът изрично пише, че не се използва при термична обработка т.е. не може да се готви с него. Пише си го на опаковките зехтин

1

Гошо Тъпото

преди 11 години

Явно че това е...рекламна статия.Храните не са опасни ако се храним балансирано и пълноценно.Организмът има механизми да остава необходимото и да изхвърла ненужните вещества.Най...опасни и вредни са обработените и консервирани храни,продавани във веригите магазини.След това идва реда на парниковите зеленчуци,бъкани с торове и химикали.Всеки сезон си има храните,естествено отгледани и това трябва да ядем.