64

Лора

преди 11 години

Вече не се търпи!Някой хора крадат като за последно!Мнооооого милиони...иза децата да има ,че и за внуците...А кой помогна на болен или на сираче...Какво е това ?А за хората 310лева заплата...ако случайно намериш работа...А ако си над 30...направо си за пенсия...Затова мисля ,че ако попрестанат да крадат управляващите и откриват нови работни места и отпуснат малко примката от малкия бизнес...може и нещо да се случи...А... дано!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

63

класик

преди 11 години

Народът е с хубавите коли. Другите са прислугата!Както е казал товарищ Ленин, когато е живял в Швейцария.

62

една

преди 11 години

Много точно: Защо българите се стремят да станат като западняците? Т.е да станат нещо, което не са били и не са. Това е безумие и наистина, много силно се усеща в България в поведението на хората, в мисленето...и е много дразнещо, защото не е естествено.

61

ан

преди 11 години

има много верни неща ,които е казал ,но и много противоречиви като например това ,че съвременното общество изисква да си борбен амбициозен с лакти да пробиваш като калинките,а той ни съветва да сме щастливи с малкото което имаме и едва ли не да не мечтаем за щастие и то щяло да си дойде само тоет колкото по *** и без амбиции и желания толкова по щастливда си бяхме стояли тогава в първобитния и щяхме да ме най щастливиабе намерил човека да си изкарва лесно прехраната без да копае и

60

emcho

преди 11 години

I v tia komentari niakoi hora im lipsva soca! Abe kandidatstvaite za vizi za Severna Koreia! Tozi chovek govori za tova da badem dobri edin kam drug ! Tova e cennosnata sistema!

59

Анонимен

преди 11 години

Тоя Мириз с Люспи да ни знай много!

58

Анонимен

преди 11 години

Има доста смислени коментари под статията, но са малко. Ако това беше новина за Бойко или Станишев коментарите щяха да са хиляди.Наистина е много прав човека за манталитета на нас българите.

57

Анонимен

преди 11 години

Уточнете се кой кара лъскавите коли! Не се подигравайте с българския народ!

56

Анонимен

преди 11 години

Всеки, що годе разумен и използващ по предназначение сивите си клетки, воже да намери отговорите за своя живот и приложението му в себе си. Върхът на глупостта е да плащаш, за да ти казват как да живееш и да бъдеш щастлив. Всеки се ражда със своя мисия и само признаването й може да го накара да изпита удовлетворение в този живот.Честит празник , българи!

55

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ С ЛЪСКАВИТЕ КОЛИ НЕ СА НАРОДА!

54

Анонимен

преди 11 години

А защо трябва да ставаме западняци? Ние сме си българи и трябва да работим над идеите народа ни да се издигне морално,духовно и материално.Не ми е нужно да ми четат лекции.Нужно е в момента работеща система.На всички пожелавам хубав празник.Време да ставам от компютъра.излизам на улицата.

53

Подкрепям това мнени

преди 11 години

казах преди 1 минутаЧестит празник,братя БЪЛГАРИ.Всичко това което казва този господин го вижда и знае всеки българин около петдесетте години с мислещ мозък който е живял преди и след 10 ноември.И мисля нямаме нужда от подобни емисари да ни "разясняват" какви сме и защо сме.Този господин най-добре ще направи да изнася тези лекции в родината си Египет там имат много по-голяма необходимост от това.А Днес бг. за поред път доказва че е антиБългарски сайт.

52

Анонимен

преди 11 години

Отивам да хленча на президента че искам нова кола

51

Анонимен

преди 11 години

гледам на снимката едни сливи, женки се събрали да узнаят как да ни изцоцат докрай и да го направят така, че те да са жертвите, а мъжете лошите. Жената заради слабата си физика ползва, козметически и психологически средства за манипулация, за да компенсира. Сега тоя седнал да ги учи и те зяпат, барем нова рецепта за цоцане научат. Как да "бем майката на мъжете без да ни избият зъбите. Запада до такава степен дава власт на пиклите, че те се самозабравят и злоупотребяват, еххх тояга!

50

Истината

преди 11 години

Лесно манипулируем народ сме.

49

Анонимен

преди 11 години

Сополанковци сме! Това го разбират хората, завърнали се от Испания, Гърция и прочие.

48

Анонимен

преди 11 години

Много добра статия:По думите му слабият човек проявява насилие. Не съществува друг начин, за да защити себе си. Нужно е да погледнем какво се случва с мъжете в един глобален план те стават все по-слаби и по-слаби. Мъжете растат с идеята, че трябва да бъдат силни и да се грижат за семействата си. И когато не успеят това ги разгневява. А на фона и на икономическата криза и безработицата, мъжете, които губят работата си, губят достойнството и силата си.

47

fozi

преди 11 години

Последната мисъл относно унижението е абсолютно вярна.

46

до 50

преди 11 години

при соца нямахме коли, магистрали, метро, айфони, климатици , не ходехме в чужбина на почивки, нямаше дори банани, кафе и и шоколад и шоколадови яйца и МОЛ-овено всички бяхме доволни и щастливи, никой не мрънкаше--Нямането беше наложено със закон - мрънкането беше строго забранено!Кой мрънка бой, в панделатата, нямаш право да следваш.... Помним дивотиите на соца!

45

Анонимен

преди 11 години

За да даваш заключения за Българския народ трябва дълго да си живял тук бе пич. Повечето ти заключения са неверни а останалите са клише понеже важат за всички нации. На фона на Европа и Америка Българина е еманация на толерантност търпимост и образованост.