124

Ivo

преди 9 години

Моля ви не давайте такива коментари че му било лесно да дава оценки, отидете на един такъв семинар после давайте мнения много е лесно така да упреквате човека но едно ще ви кажа невероятен психотерапефт страхотен човек и личност! Това му стига че е помогнал на стотици хиляди хора из цял свят а и също в България. Трябва да си променим в България начина на мислене.

123

тя

преди 11 години

На тоя му е лесно да дава оценки, ама ако има моя живот ще го питам : кой хленчи?

122

тя

преди 11 години

В днешно време много хора"изперкаха"и това се дължи на живота им в България. Притиснати от безработица, ниски заплати и пенсии , високи данъци и сметки , лошо и скъпо здравеопазване ,корумпирани политици и чиновници , всичко това води до огромен стрес ,на който много хора не могат да издържат.и нервните и психични разтройства нарастват прогресивно.

121

??????

преди 11 години

До АнонименМного обичаме да отговаряме по този начин, вечно да се оплакваме, без да знаем или да помислим какво е преживял събеседникът. Все си мислим, че само ние сме прави, никога не приемаме чуждото мнение! А и защо ли трябва да правим някакви усилия да се променяме!? Можем да сме си същите мърморковци, 'що ли ни е да се потрудим за себе си?!

120

румен221

преди 11 години

Защо е скъп тока... И КОЙ ИЗКАПА МИНЬОРИТЕ НО УЛИЦАТА...- Традиционно България изнася ток, в момента ние внасяме ток - около 500 мегавата мощности от Сърбия, Македония и Румъния. ТЕЦ "Марица Изток" 2 и мините умишлено се водят към фалит. Очевидно целта е бърза приватизация на ниска цена... , така...,КАКТО 25% ОТ ЧЕЗ ВЕЧЕ СА СОБСТВЕНОСТ НА НАЧАЛНИЦИТЕ НА БОКО ОТ ***...ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ...!!!

119

позитивирайте се,

преди 11 години

ако можете при условие, че жиеете във врящ котел с катран вече 68 години ! Аз не мога, затова напускам тази *** !!!

118

ттт

преди 11 години

До д-р. Юсри:Българите карат десет-годишни, че и повече коли. А са лъскави, защото си ги мием и пастираме редовно. И да добавя нещо към определението му за щастливи хора - гладен и измръзнал човек не може да е щастлив.

117

news radikal

преди 11 години

На запад голяма част от хората живеят под наем . Голяма част от българите си имат собствен дом. Затова решиха с банкови кредити да им вземат имотите . Българина няма доверие на никого около себе си ,защото всички го лъжат и крадат , защото така им е наредено на безродниците на нашата земя до 2030 година да нема ни един българин ... Що да не се изфука човек с това ,което има , да му стане кеф , да му се вдигне самочуствието , да зарадва сърцето и душата си . Д-р *** май иска да сте нещастни..

116

Анонимен

преди 11 години

KOLI,JENI,PARI SHTASTIE,TAGA VSI4KO TOVA E MNOGO OTNOSITELNO ZAVISI OT KADE SHTE GO POGLEDNESH NO DOKATO IMA SVIAT V KOITO DA SE SRAVNIAVA VSI4KO TOVA E NEIZBEJNO GOSPODIN FILOSOF PSIXO-ANALITIK

115

Анонимен

преди 11 години

NIE BJAHME DOBRE IMAHME SI VSICHKO BEZPLATNO I EFTINO ZIVEEHME NORMALNO , A ZNAETE LI NA ZAPAD KOLKO STRUVA DA ZIVEESH NORMALNO...

114

Анонимен

преди 11 години

KOLKOTO POVECHE ISKAME TOLKOVA PO MALKO SHTE IMAME

113

Анонимен

преди 11 години

ISTINATA KAZVA 102.............. A V CHUZBINA BALGARITE SA ZALKI I SMEDHNI S TEHNITE PRETENZII

112

Някой

преди 11 години

Аз като малък, че и сега, въобще не съм получавал всичко, което съм поискал - на всички ни е ясно защо!

111

Анонимен

преди 11 години

ДА ТОЗИ Е ПРАВ. АМА АКО СТАНЕ. ДА ДОЙДЕ ДА МУ ДАМ 200 ЕВРА ЗАПЛАТА ИЛИ НА НЯКОЙ ПЕНСИОНЕР 100 ЕВРА ПЕНСИЯ И ДА ГО ПИТАМ ТОГАВА КАК ЩЕ СИ ПЛАТИ 150 ЕВРА ТОК? КАКВА ЛИ ФИЛОСОФИЯ ЩЕ МУ ИЗТЕЧЕ ОТ УСТЕНЦАТА. МИСЛЯ ЧЕ ТОГАВА НЯМА ДА МУ Е ДО ФИЛОСОФИЯ И ДА БРЪЩОЛЕВИ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ А СЪЗНАНИЕТО МУ ЩЕ Е ПРИКОВАНО ДО ТОВА КАК ДА ОЦЕЛЕ Е ТОЙ И СЕМЕЙСТВОТО МУ. КАТО ВИДИ ДЕЦАТА СИ ГЛАДНИ И ПЛАЧЕЩИ ТОГАВА ЩЕ ГО ПОПИТАМ КЪДЕ МУ ОТИДОХА ФИЛОСОВСКИТЕ РАСЪЖДЕНИЯ? ЗАЩОТО МУ Е ШИРОКО ОКОЛО ВРАТА ЗАТОВ ФИЛОСОФСТВА.

110

Анонимен

преди 11 години

еЙ ЦИНГАНЬОР ГНУСЕН СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ НЕ СЪМ БИЛ ТАМ ДА ТИ ПОКАЖА РАЗЦИВРЕН ***,*** ТАКЪВ.

109

колибър

преди 11 години

.....има много да учат: западните, източните и всички други цивилизации, що е това БЪЛГАРИН....

108

Анонимен

преди 11 години

Показността е черта на неуверения човек. А неувереният човек е човек с комплекси. Показността сме я взели от комунизма, но не е добра черта. Истински богатите не парадират с богатството, а истинските неща са неидими за очите. Така че - показността не е добродетел. Благодарността е добродетел. Когато се научим да не се кланяма на силния, апросто да сме добри един към друг- тогава ще сме силни.

107

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ДРУГАРЮ ***, НЕ ЗНАЯ КОЛКО ХЛЕНЧАТ УНГАРЦИТЕ, АНГЛИЧАНИТЕ И НИЕ БЪЛГАРИТЕ , НО НАЙ РЕВЯЩИ И ИСКАЩИ БЕЗ ДА ДАВАТ СА ТВОИТЕ СЪНАРОДНИЦИ *** !!! АЙ СИКТИР ОТ БЪЛГАРИЯ МИРИЗЛИВ *** И БЕЗ ТОВА ГИ ИМАМЕ МНОГО !

106

Анонимен

преди 11 години

Поредният *** ми обяснява как да живея...

105

Десислава

преди 11 години

Само ,както една запалена свещ може да запали друга свещ ,така и само този ,който е любов може да дарява любов ! За съжаление обаче повечето хора не знаят какво се случва вътре дълбоко в душата им през по-голямата част от живота им ,за което виновни са им все другите !