145

jojo

преди 11 години

Тоя като го гледам нещо много се е уплашил,усеща,че скоро може да отиде в затвора!

144

Анонимен

преди 11 години

Бегом към шадравана!

143

Анонимен

преди 11 години

qwer ти си дзвер бе!

142

qwer

преди 11 години

Тоя опиканият да каже как изнесоха от мавзолеят 25 тона злато и той командваше кражбата. Комундурите са майстори на манипулацията и диверсиите, на комундурите трябва да им се затвори устата веднъж завинаги и тов астава само с куршум. Те са зло, те са чума, те са злокачествен тумор, лечението само едно: РАЗСТРЕЛ.

141

Анонимен

преди 11 години

Нищо чудно, тези мутрагени обезумели от страх сега да заличават абсолютно всичко! И как няма да ги е страх като толкова нагло и брутално се държаха към всички различни от ГРОБ! А по сегашното неадекватно държание на "всенародния любимец- Баш Баканина" мога да заключа че "лудия с картечницата" нищо не струва пред "обезумялата от страх МУТРА". БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

140

Алекс

преди 11 години

Мисля, че ако се приеме искането на протестиращите за максимум 2 мандата в парламента трябва да се настоява да влезе в сила със стара дата, т.е. всички които до момента вече са били 2 мандата там - вън. Не си представям още 8 години да ги гледам в публичното пространство тези *** от БСП, ДПС и подобни мафиотски структури.

139

Алекс

преди 11 години

Наглец, я млък! Защо с мишока Станишев, Р.Овч. и компания не излезете пред протестиращите, за да се срещнете с народната любов? Защо не се даде достатъчно гласност, не се обърна достатъчно внимание на отговора на мръсника Станишев на един от лидерите на протестите когато му каза, че сега трябва нещо да напратят за нас народа, да работи народното събрание, мръсньото каза неможе, *** ...

138

bg

преди 11 години

AMA TI MNOGO ZNAE6 BEEE......KAKVO IZVADI OT MVR TA NE SE RAZBRA A SEDA GI UNO6TOJAVALI .KAKVO A TIKVOGROZNA.ILI SAMO PYSKATE FITILI DA SATABILIZIRATE DARJAVATA AAAAAAA>NEMA DA STANE .NOMERA VI E IZTAEKAN..AI DOIDE KOMUNIST V TALPATA E MARTAV.

137

Политкомисар

преди 11 години

С всяко появяване в публичното пространство на Р. Петков, Р. Овч. Корнелия, Мая, Кутев, Станишев, Курумбашев шансовете на БСП за мнозинство в бъзещият паламент намаляват.

136

Doicho Velev

преди 11 години

Питайте ген.Румен Ралчев - горд тамплиер,защо Румен Петков не е в затвора а ходи още по улиците?И защо - виж случея Акрам!Но пак мина давност,затова е още жив.Съдебната система е тяхна,а не нещо друго.Затова няма справедливост.Дано,Цацаров свърши това за което го избраха.

135

Kakata

преди 11 години

Изглежда доста махмурлия. Дайте му да пийне хапче, че да се оправи. Кацнал бръмбар на трънка и започнал да......във фонтана.

134

дядо

преди 11 години

бе не беше ли тоя,дето пусна малкия маргин и братя галеви да избягат по време на мандата на Боко Кратуня,тоя е виновен знех си аз,в никакъв случая цървула Цветанов и Буда не са виновни!

133

Анонимен

преди 11 години

Скрий се бе, ***. защо точно на тебе звъннаха? Да не стане като пиратките и бомбичките на Кутев? Лъжец мръсен.Крадец. Иска да нагнетява напрежение. Комунистите от точно това имат нужда.Не се напъвай лъжецо, няма да ви дадем властта.Стягай се за затвора.

132

marinkiss

преди 11 години

Абе стига лъга, бе, *** плевенски! Стоиш срещу народа, гледаш го в очите и лъжеш като дърт плевенски ***! Малко срам имай поне! Всеки нормално мислещ човек е наясно, че всички документи се завеждат в деловодство и не могат да бъдат изхвърлени. Това да не са стари автобусни билетчета!? Звъняли му били и изхвърляли... *** безчовечния наглец е тоя. Да всява смут и напрежение само това му е долната манипулаторска цел!

131

хм

преди 11 години

стига с това, някой си казал еди кво си! казва се, Иван Иванов каза че изхвърлят документи...! всичко друго са клюкарски плямпаници!!!

130

Подлога на Галеви

преди 11 години

Този пак се е напил до безпаметност и е спал на течение ;))

129

kiro

преди 11 години

тоя пак за мвр си мечтае, толкова са *** и криминални, потомци на криминални типове

128

ННН

преди 11 години

snaiper-bg.net/2010/11/rumen-petkov-andrei-lukanov-iztochvane-bahki-prestaplenia-ubiistva/

127

АНТИМВР-ДС

преди 11 години

ЗА КОИ БРАТЯ ГАЛЕВИ СТАВАШЕ ДУМА ЗА ТЕЗИ КОИТО ПЛАТИХА НА ЦВЪЦКО ДА ГИ "ИЗПУСНЕ ЗА ЖИВОТОСПАСИЯВАЩИ ОПЕРАЦИИ" В ЧУЖБИНА ЛИ КАЗВАТ, ЧЕ ПЛАСТИЧНИТЕ ХИРУРЗИ СА НАПРАВИЛИ ЧУДЕСА С ТЯХ КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ ВСЕ ***

126

ама че народ

преди 11 години

Е нека си изхвърлят. После как обаче ще доказват натрупаните си финансии, като им резнем възможността да излизат от страната ?!Всички ще минат през ситото ... да бяха чели книги, да знаят, че и други хора са чели. Щото с тия номерца, мога само да кажа : Там където отивате, Ние от там идваме !