39

Анонимен

преди 11 години

Много е хубаво парчето (и направено за толкова кратко време), а коментарите тук показват колко е вярно това накрая.

38

Гост

преди 11 години

Яко! И аз съм тук...И аз съм луд!Луд...луд...луд

37

ETNA

преди 11 години

Хубава. Хареса ми. И много истини са казани в нея. Направи ми впечатление, че повечето снимки на "успели" българи бяха на спортисти. Само спортистите ли успяват в БГ?

36

Анонимен

преди 11 години

писатели и общественици, които винаги са били в опозиция. Кои са те? Да ги открием. Аз предлагам, Калин Терзийски и Сашо Морфов --------------- А пък аз предлгам да ти *** майката...

35

Гошо Тъпото

преди 11 години

Румъница...президент,на президенска република,а Енчев премиер;след това да се...сменят.Като няма...работещи институции,да има поне...пеещи.

34

Анонимен

преди 11 години

А къде е инттелигенцията на Бг, от 23г. стои в мишата си дупка и гледа да ес облажи от властта.Затова рап и чалга са на почит!

33

Анонимен

преди 11 години

В коя миша дупка бяхте до преди 10 дена мишоци!! Преди 10 дена и дупе да бяха ви поискали щяхте да го дадете!!!

32

Вунд

преди 11 години

Представители на чалга и рап-тинята нямат право да се правят на големи патриоти, защото са проводници на смрад.

31

skunkja

преди 11 години

KWA DEMOKRACIA BE PICHEWE ? Kuw durjawen aparat ?Bulgaria e edno raisko kutche,koeto e tolkowa okradeno i destabilizirano.Dneshnata situacia e rezultat ot edna izopachena MASOWA PRAWITIZACIA,ot koito mnogo lude zabogatqha.Nema kwo da stane.

30

Анонимен

преди 11 години

Форума смърди на пубертетска пот!

29

Анонимен

преди 11 години

ЧАЛГАРИ ЧАЛГАРИИИИИ С ТАЗИ ГЛУПОСТ ЛИ ЩЕ НАПРАВИТЕ ЖИВОТА НА ХОРАТА ПО ДОБЪР? КЪДЕ БЯХТЕ КОГАТО НИ ОГРАБВАХА И УНИЩОЖАВАХА? ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ОТ НАРОДНАТА НЕВОЛЯ С ТАЗИ ИЗРОДСКА ЧАЛГА ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ПАРИ? КОЙ СЛУША ТАКИВА ИЗРОДСКИ ПСЕВДО ПЕСНИ?

28

До 19

преди 11 години

Пич не мрази родината, а държавата! България е райско място! Но родината България, а не държавата България! И аз съм бил навън и от нашето по-хубаво няма! Управлението ни не става, там е проблема!!!

27

до 29

преди 11 години

Не съм вербуван от никого, приятелю. Аз с политика не се занимавам. Интелигентният човек бяга от нея като дявол от тамян. Уверявам те, че мен най-много ме боли за България. Понеже много съм пътувал и видял и като се върна ми е тъжно как живеем. И вината за това не е само на ГЕРБ, а на всички онези, които ни управляват 23 години. Аз съм човек, който е избрал да живее в България, понеже ми е мило за държавата, а имам възможностите да правя кариера навън. От тези протести печели тъмният бизнес.

26

Katinar

преди 11 години

Естествено в нашата мила Родина всеки "родолюбец" гледа да понатрупка малко пари и слава от нещастието на другите...

25

Анонимен

преди 11 години

Пряката демокрация е популистка фраза, лишена от смисъл. Понеже няма как улицата да те управлява, нужни са пак някакви организации и всичко става същото, само че от доста некомпетентни хора. Тези, които говорят за пряка демокрация, нека да прочетат малко право, за да видят, че държавата не се управлява само с лозунги за промени, а се иска образованост и компетентност, с каквито тълпата за съжаление не разполага. А че политиците ни са безсъвестни, това е друга тема. Особено червените другари.

24

ето песента

преди 11 години

Народът: Искаме промяна.Сегашните политици: Веднага ни кажете каква промяна искате, ние ще ви я осигурим.Народът: На първо място искаме вие да се махнете.Политиците: Аааа, исканията са ви неясни, вие сте ***, не знаете какво искате.

23

Анонимен

преди 11 години

Текстът не е никак лош.

22

Анонимен

преди 11 години

Писателите и обществениците не биха се занимавали с политика. Интелигентният човек не би стоял да преговаря с тълпата, с хора, които го освиркват и му спрятат компромати. Не можем да променим световната политика. Тя винаги е била *** игра. Затова ще трябва да си изберем от вече наличните политици най-малкото зло. Всеки сам да си прецени. На мен Бойко ми се струва с най-чиста съвест и помисли. Не желая да мислите като мен, аз самият съм писател и това е моето мнение.

21

паляци

преди 11 години

Смешници жалки, псевдо рапъри....са тия 2мата!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Това което може да се направи на практика, е ние, протестираите да издигнем лидери които никога не са били във властта досега. Това могат да са писатели и общественици, които винаги са били в опозиция. Кои са те? Да ги открием. Аз предлагам, Калин Терзийски и Сашо Морфов