208

Анонимен

преди 11 години

Само Яне Янев не е замесен в корупционни практики. И аз го подкрепям. Те затова го мразят големите партии, защото не можаха да го купят. Затова не могат да му затворят устата.

207

Анонимен

преди 11 години

Яне Янев е напълно прав. Неговите предложения за нова конституция, Велико народно събрание, намаляване броя на депутатите, улеснено отзоваване на неработещите депутати и министри са обявени от него много преди протестите.

206

Анонимен

преди 11 години

Г-н Яне Янев става все по-популярен политик. Масово хората му симпатизират за инициативата за нова конституция, за това, че отвори партията си към народа и за още десетки други смели негови изяви в полза на обществото. Разбира се, въпреки неговите и на други градивни политици в държавата изяви, нито пенсиите, нито заплатите са помръднали и с милиметър нагоре... Не трябва ли да се помисли за механизъм, както г-н Янев иска, чрез който мързеливите или некадърни министри, депутати и пр. да се гонят преди да е изтекъл мандата им?

205

Анонимен

преди 11 години

Адмирации на Яне Янев за инициативата му за нова конституция. Чисто негова идея, за която той отдавна се бори. Нова конституция означава Нова държава. Е питам аз: доволни ли сме от държавата, която имаме сега? Щастливи ли сме, добре ли живеем в нея?

204

Bai Rosen

преди 11 години

Браво, моето момиче! И аз точно така мисля, друг е въпроса, че не мога да го кажа така добре като теб. И аз, просто го чувствам Янето, че е хубав човек.

203

Ралица

преди 11 години

Не, не съм съглсна с Вас. КОй да го ръководи г-н Янев? Та той така смело извади кирливите ризи на комунистите, че от страх енергийното им лоби чак стигна до там, че бутна Бойко от власт.Вие сам казвате, че и срещу Бойко се изправи на времето - кой тогава в тази държава, питам аз, дърпа конците на Яне Янев? От кораба-майка ли?Логиката е желязна: ако имаха и най-малкото компроматче, и най-малкото петънце срещу него, много отдавна да са му затворили устата вече. Честно казано, преди и аз не го вземах насериозно този човек. Но сега, на фона на пълното безсилие на сегашните ни политици, негов

202

Анонимен

преди 11 години

Колкото уволни Борисов,толкова и 125 депутати ще види.Гладна кокошка просо сънува.Яне застава все на губещата страна.

201

Анонимен

преди 11 години

МАЛИИИИ, ама и тоя що народна пара си събира всеки месец, а пък народа не може да го отзове и да не му се мярка пред очите.

200

Анонимен

преди 11 години

DRUGARU QNE , ZASHTO NE VZEMESH CHETATA SI I DA SE SKRIESH POD NEKOQ SHUMKA DA SI OXLADISH BOLNIQ SI MOZUK .

199

Анонимен

преди 11 години

Всички луди не са в лудницата!

198

Анонимен

преди 11 години

Тоя до преди 3 дни се пъчеше,че е готов за премиер.Ей,много *** има в тая държава,ей....

197

METODI STOYANOV

преди 11 години

OTNOSNO SLAVI BINEV PROVERETE PREDI 1 GODINA ZA 4IYA SMETKA ZAVEDE NYAKOLKO AVTOBUSA AUDITORIYA V BRUXSEL ZA APLODISMENTI I KVORUM OTNOSNO NEGOVO IZKAZVANE KATO EVRO DEPUTAT I KOI PLATI

196

METODI STOYANOV

преди 11 години

PISHA NA LATINICA SHTOTO MI STANA V POSLEDNITE GODINI NAVIK MOJE BI SE DALJI NA TOVA 4E RABOTIH V 4UJBINA I TRYABVASHE DA SE RAZPISVAM NA DOKUMENTI NA LATINICA PROSTO SADBA TOVA E KOITO GO E IZPITAL GO ZNAE MNOGO DOBRE

195

ЛУМПЕН

преди 11 години

гн.КЛОУН ОТ РЗС-ДСЕДИНСТВЕННО АТАКА ОТКАЗА ДА УЧАСТВУВА В ПОРЕДНАТА СЕРИЯ НА САПУНЕНИЯ СЕРЯЛ ЕДИНСТВЕННО СИДЕРОВ ЗАЯВИ,ЧЕ НЯМА ДА УЧАСТВУВА В ТЕАТЪРА НА ПОМАКА РАСИМ ПЛЕВНЯ АКО НЕ СЕ ПРЕДАВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И АКО НЕ ПРИСЪСТВУВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ТОВА БЕШЕ ГРЕШКАТА НА РАСИМ ПЛЕВНЯ КОЯТО ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА ТРЯБВАШЕ ДА ЗАПОЧНЕ С ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА НАРОДА,А НЕ С ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ПУБЛИЧНИТЕ ПАРТИИНИ ДОМОВЕ ОТ ХОРАТА,НА ХОРАТА,ЗА ХОРАТА АИБРАХАМ ЛИНКЪЛН

194

RabOtnic

преди 11 години

Хайде по-отговорно да се отнасяме към тези работи, моля.За мен лично съвсем не е без значение кой ще изберем на идващите избори. С други думи - живо ме интересува дали ще има работа, дали ще се вдигнат заплатите, дали децата ми ще живеят по-добре от мен или не. Стана ми интересна дискусията за г-н Янев. От много години гласувам и все съм грешала до този момент! Искам най-после да се съберем всички заедно и да изберем човек, на който ще го е грижа за хората, а не за само за собствения си джоб!!

193

RabOtnic

преди 11 години

Г-н Яне Янев според мен е единственият некорумпиран политик в днешно време. Вижте, въпреки, че Енергийната мафия показа силите си(като бутна Бойко), колко смело отиде при Главния прокурор и му занесе документите с техните далавери.

192

bh

преди 11 години

трябва да е ясно че който подаде ръка на ГЕРБ за следващия кабинет става герой и ще има политичско бъдеще дори в по-следващия парламент... , защото злото у нас вече се очерта ясно около контурите на небългарските партии БСП и ДПС... Яне е хитряга, няма да гласувам за него но го разбирам. А Сидеров е *** и ще дреме в някой ъгъл на парламента с 4%-товата си група от *** докато някой ден не влезат изобщо в парламента ...

191

Той

преди 11 години

А бе до колкото си спомням живеем в България и тук се пише на български език и с кирилица.Няма ли най после да се трият маймуниците на половината *** тук !!!

190

boikageorgieva

преди 11 години

Защо предизвикваш народа бе не разбра ли, че не искаме ***.За какъв парламент и за какво правителство сънуваш ЯНЕЯРЕШКИ

189

gala02

преди 11 години

Янка и тя като Странджата злоупотребява с амфетките дарени им от ЦК на ГЕРБ :)))))) Яне ти никога повече няма да видиш парламента от вътре,проста тутка!!!