24

ЛУМПЕН

преди 11 години

ГОСПОДА ОЛИГАРСИ ОТ ГРОБ НЕ ВИ ЛИ СТАНАХА МАЛКО МНОЖКО *** КОИТО НАЗНАЧАВАТЕ НА ОТГОВОРНИ ДЛЪЖНОСТИ СЛЕД ТРИ ДЕНА ГИ РАЗКРИВАТ, ЧЕ СА *** вие КАЗВАТЕ ЕДНО "ИЗВИНЕТЕ" УВОЛНЯВАТЕ ГИ И ТОЛКОВААКО МИНЕ МИНЕАКО НЕ НИ ХВАНАТ ЩЕ ОСТАНЕАКО НИ ХВАНАТЩЕ Я УВОЛНИМ И ЩЕ СЕ "ИЗВИНИМ", ЧЕ НЕ СМЕ ЗНАЕЛИКОГАТО НАЧАЛНИК СГРЕШИ С ДОВЕРИЕТО СИ КЪМ ПОДЧИНЕНСИ ВЗИМА ШАПКАТА ГУШВА СИ ПОДЧИНЕНИЯ И БЕШ ДА ГО НЯМАДА АМА КОКАЛААААААААААААКОМУНИСТИ, ЦИОНИСТИ, ФАШИСТИ С РОДАТА СИ С-У НАРОДА !!!!!!

23

Български офицер

преди 11 години

Българските Комунисти-каскетаджии все още не са платили за 45 години Червен терор на Българския народ , за избиването "Без Съд и Присъда" на Цвета на Българската нация и на Офицерския корпус след 9.Септември.1944 г. !Те и тяхното Червено котило / новите Милионери и Милиардери / не са платили за последните 23 години , за грабежа на Държавата и за Геноцида над Българския народ !ВСИЧКИТЕ НА -- Е Ш А Ф О Д А !!!

22

Анонимен

преди 11 години

До 123;Да трябва да падат ,но кому нистически глави.След ДЕВЕТИ за2 месеца убихте 30 000 човека .Ликвидирахте частната собственост. 3 пъти сменихте парите за да погасяте инфлация-1947,1952 и 1962г. Оставихте 12милиарда $ външен и25 милиарда вътрешен дълг.След ДЕСЕТИ А. луканов обяви мораториум,което значи ФАЛИТ. ОКРАДОХТЕ държавата. Всички мутри и олигарси се пръкнаха от вашата БКП/БСП.Няма място да опиша всичките ви престъпления.Никога БКП/БСП и ДПС на власт.

21

123

преди 11 години

Повтарям: решението е гилотина!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Ах каква бързина. Що ли? Мирише ми на търговия с влияние. Я Цацаров се самосезирай.

19

Rhapsody of Fire

преди 11 години

До George1Доколкото има корупция, то тя ще е точно в обратното съотношение - 90% некорпумпирани 10% корумпирани.Което е много по-малко от склонността на "народа" да дава подкупи и да търси уреждане чрез връзкарство (което е най-разпространената форма на корупция)

18

Анонимен

преди 11 години

Слагат-махат, слагат-махат и така 4 години!А резултатът, слагат в собствения джоб и дим да ги няма!

17

George1

преди 11 години

Тая е за затвора ,а не да бъде преместена пак да работи в прокуратурата.Затова България няма да се оправи никога защото 90% от съдии и прокурори са корумпирани.

16

Анонимен

преди 11 години

Уволниха ги,освободиха ги,на някой закачливо издърпаха ушичките,като цяло няма данни за извършено престъпление,а пък те - щастливи и богати,осигурили себе си и децата си.Моля да заповяда следващият.

15

123

преди 11 години

Галина Тонева - НА ГИЛОТИНАТА !!!! Глави трябва да се търкалят пред народното събрание, не оставки!!!

14

ПРОТЕСТИРАЩ

преди 11 години

ГАЛИНА ТОНЕВА???СНАЙПЕРИСТИТЕ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ЗАЕМАТ ПОЗИЦИЯ!!!ТЕЗИ СА СЕ ОПЛЕЛИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА !!!ВСИЧКИ СА КОРУМПИРАНИ,И ТРЯБВА ДА СЕ ВКАРАТ ПО ЗАТВОРИТЕ !!!!!!ТЕ ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ И ДАЛАВЕРИ,ТОВА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ...

13

власт

преди 11 години

Цялата истина трябва да излезе на яве. Неможе повече да се живее в тази страна на абсурди. Всеки прави какво си иска най- виновни са магистратите. Нито един осъден от енергиината мафия. Стигна се до там че хората не могат да си плащат тока. Всеки да си сърба това което е дробил.

12

Анонимен

преди 11 години

Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че причината за предложението му тя да бъде освободена са разминавания във вижданията им за екипен принцип на работа. Ех, Цаца, цаца, повярвахме ти, както повярвахме и на избора ти. Кво става с ябълковите градини на жена ти, а, ти не знаеше, то си е нейна работа.

11

Ееее-ааааа

преди 11 години

Дето пипнеш все ГНИЛО.* ти държавата?

10

Анонимен

преди 11 години

ТАЗИ *** ТРЯБВА ДА СЕ СЪДИ А НЕ ПРЕНАЗНАЧАВА ,УВОЛНЯВА ИЛИ ПЕНСИОНИРА С ПОЧЕСТИ---20 ЗАПЛАТИ-100 000 ЛЕВА..СТИГА ЦИРКОВЕ В ТАЗИ СЪДЕБНА СИСТЕМА!!!!

9

Анонимен

преди 11 години

Държавата е в колапс, а в Народното събрание нашите мили депутати ни преразказват стари етюди от миналото и пак ни внушават колко са добронамерени и са работили в полза роду и колко много предишните са им виновни. Господа, защо си губите времето с глупости и защо разтакавате нещата за да настройвате хората помежду си. Никой вече не Ви вярва и колкото и да се напъвате Вие вкупом всички трябва да си вървите.

8

Анонимен

преди 11 години

ЦАЦАТА КАТО ПОСТАВЕН ЧАДЪР ОТ БУДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕНЦЕЦО АПАРТАМЕНТО, БУДА, МОЗЪКА, ПАСТАТА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВКАРАНИ В ПРОКУРАТУРАТА

7

Анонимен

преди 11 години

" Надежда всяка тука оставете ! "- девиз на скапаната ни държава .

6

Замитането

преди 11 години

Тихомълком ГЕРБ забърсвар след себе си........Аз живея срещу един голям банков трезор - тия дни бронираните коли не престанаха да изнасят.........

5

Справедлив

преди 11 години

До Време е: Аз не искам.Пиши от твое име.Аман от *** представители на народа.Един мутроген - пожарникар ви накара да работите и се разквичахте.Само не чакайте манната небесна от другите ,че такива като мен са много и ще минат в сивата икономика.Жалко ,че тъкмо се нормализираха нещата .Няма да пълним гьола на гея и овчаря като каца без дъно.Ходете стачкувайте като сте прости.