13

Анонимен

преди 11 години

14 е до 13. изтриха някого докато пишех и номерата се разместиха

12

Анонимен

преди 11 години

до 14Не съвсем. Обикновено прозорците са на едно ниво с останалите. Предположението ти, че са били по-високо е чисто оправдателно, без основание. Да не говорим тинейджър на какво е способен, та не мисли, че и по-високо да е бил, не може да си поседне на перваза, докато диша чистия въздух. Май правилният въпрос тук е защо прозорците не са били обезопасени.

11

До 10

преди 11 години

Като не разбираш защо тази е основната версия, сега ще ти обясня. Причината е проста. Прозорците в повечето тоаленти се слагат сравнително високо, мисля, че на всеки му е ясно защо. Поради това е доста трудно да паднеш през такъв прозорец без да искаш, още повече ако си 13 годишно момиченце. Най-вероятно хората разследващи инцидента са видяли прозореца, от който е паднало момичето. От там вече всичко е близко до акъла, нали?

10

anon

преди 11 години

Бременна? Връзва се с оплакванията...

9

Анонимен

преди 11 години

Горкото дете, дано се оправи!Не разбирам защо основната им версия е, че искала да скочи! Съвсем нормално е ако е стояла на прозореца и в този момент е изгубила съзнание да се случи такова нещастие! По-добре да насочат усилията си да разберат защо никой не й е помогнал като й е било лошо, лекарски кабинет нямат ли си в това училище?

8

Анонимен

преди 11 години

A KATO I E BILO LOSHO ,ZASHTO NIKOY NE Q E PRIDRUJIL??

7

Анонимен

преди 11 години

Лоша работа, момиче на 13 год пубертета и първите любовни тръпки го натискат, в същото време е и болна. Няма как другите деца да не го подиграват и да се чувства зле детето, особено ако си е харесала някой голям батко от съседния клас дето не иска и да чуе за нея. Бабата може да го гледа но в такива случаи не става, трябва си майка и баща да са наоколо.

6

Анонимен

преди 11 години

Не е хубаво това което се е случило, но не разбирам защо трябва да е в новините след като е инцидент? Такива неща се случват навсякъде и по всяко време.

5

Любо

преди 11 години

Искрено желая това дете да се оправи дано господ и той помогне за въстановяването на детето.

4

Анонимен

преди 11 години

И са я оставили сама,при положение,че и е било лошо!

3

sawall

преди 11 години

До школото -- нещо ти горчи в устата, но не разбрах, очакваш от учителите да ходят с децата и до тоалетната ли? Това е тъжен инцидент, не се опитвай да го политизираш! Дано се оправи дечкото и да се почувства по-добре :(

2

школото

преди 11 години

къде са педагозите в това време? най-вероятно си почиват, защото са твърде преуморени да се занимават с децата или ПРЕПОДАВАТ на ВИСОКО НИВО частни уроци, за които още по-на високо ниво им се плаща от родителите, кой в чужбина работи, кой е станал мияч на тоалетни. ДАНО НОВИЯ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР се заеме със случая и да ЗАХРАНИ празната хазна на РБ с неплатените данъци от УЧИТЕЛИТЕ за частните уроци, които сладко си прибират.

1

вива герб

преди 11 години

Младите ще се изпотрепат още преди Дянков да е помогнал.