324

иванов

преди 11 години

защо на протестите няма ***???този електорат не е луд....идват избори....

323

Анонимен

преди 11 години

Днес за първи път от години се почуствах българин! Мислех че само тикви са останали в БГ

322

Анонимен

преди 11 години

Народна любов

321

никой

преди 11 години

Дали пък няма да се усетите , че тези протести се организират от БЪЛГАРСКИ монополисти.Не виждате ли алчната ръка на Борисов и послушника му Добрев , как се протягат към приватизацията на Топлофикация,Наивен народ, мислие ли , че след четири години , ще си ОТИДЕ "каппо"???Това е сложно за наивният и вярващ БЪЛГАРИН.

320

КОШМАР

преди 11 години

СТРАШНО Е,УЖАСНО Е , КОШМАРНО Е , НЕМИСЛИМО Е , СТРЯСКАЩО Е ! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ПРИ НАЙ- КРАДЛИВАТА ХУНТА В ИСТОРИЯТА НА МИЛАТА НИ РОДИНА- КЛИКАТА ГРОБ. БЪЛГАРИНА УСЕЩА ПО СВОЯ ДЖОБ- НЕОБОСНОВАНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА / 13 ПРОЦЕНТА БЕЗ ДДС ДНЕВНА И 15 ПРОЦЕНТА НОЩНА/ ,ВДИГНАХА И ГОРИВАТА ЗА 2 ДНИ С 10 ПРОЦЕНТА НАПУК НА ВСЯКАКВА ИКОНОМИЧЕСКА ЛОГИКА И ТО В РАЗГАРА НА ЛЕТНИЯ СЕЗОН. ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПАК БЮЛЕТИНА НА ГРОБ ХВАНЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!

319

до 401

преди 11 години

*** ,живеят на гърба на българите , които работиха с нищожни заплати и после минимални пенсии- ограбвани цял живот.

318

до 401 герберист

преди 11 години

Много,ама много просто същество.Та лекарите в България започваха с 125 лева заплата.Та и пенсиите са им до 200 лева сега.Също инженери,учители,актьори,микробиолози-е такива са приятелите ми.Герберист,ти си си комунист.

317

до 401

преди 11 години

Малограмотнико ,аз съм с висшо медицинско образование и стаж като лекар 31 година и пенсия 160 лева .Това го няма в цял свят!

316

да

преди 11 години

ОГРАБВАНЕТО НИ СТАВА С ПРОТЕКЦИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. през всичките 23 години.

315

Анонимен

преди 11 години

До 405Без Сидеров, и без Яне!

314

анонимен

преди 11 години

До Гербераст- Комунистическа *** - и ти и дядо ти с генералското куфарче, и съпругата ти, и баща ти и всички издънки на БКП и ДС вървете по дяволите!!!

313

Патриот

преди 11 години

Всички Български правителства след 1990 г. на Народен съд както е било след Националните катастрофи на България. Тази последната вече 23 г. лъжи и кражби е най - голямата Национална катастрофа на България. Българи време е и за Българската пролет. Спрете да плащате сметките за парно , ток и вода всички заедно. Това е единствения начин. Не вярвайте на адвокатит т е на Кунева! С ъс Сидеров и Яне Янев напред!

312

Анонимен

преди 11 години

401 - доволен комунист провокатор, но глупав.

311

Гербераст

преди 11 години

От истината боли-ток и парно не могат да си плащат само мързеливите,тези, които не са работили едно време и взимат мижави пенсийки , и тези, които са неквалифицирани и взимат малки заплати, или са станали даскали за 400 лева заплата. В моето семейство такива проблеми няма-аз и съпругата ми сме в бизнеса, а баща ми като генерал взима максимална пенсия.

310

Гост

преди 11 години

Хубави протести - тече форум на БСП. Нищо не е случайно, нищо не е спонтанно. Много пара в свирката на комунистите/ социалистите. Да видим ще има ли налягане до месец юли?!? Че то има още доста време.

309

anonimen

преди 11 години

NAPRED NARODE ZAEDNO SME SILNI I 6TE POPEDIM TEZI TVARI KOITO NI UBIRAT VSEKI MESEC

308

Анонимен

преди 11 години

Супер, радвам се, че най-накрая се намериха хора, които да не ги мързи да излезнат да протестират.

307

Анонимен

преди 11 години

Всички правителства, всички партийни хрантутници, за това, че продавате труда ни на безценица, на съд!

306

Анонимен

преди 11 години

Браво София ! Браво българи ! ЕРП-та ВЪН КРАДЦИ !

305

Анонимен

преди 11 години

Навън има хора, които казват "На еди кой си сметката му била висока". Никой не казва "Моята сметка е висока". Товест, това си е чиста пропаганда и раздувка.