83

Уволнен от ЧЕЗ

преди 11 години

След извършена проверка по подаден сигнал и с оглед категоричното становище на представителите на мажоритарния акционер на ЧЕЗ Разпределение България АД бяха констатирани нарушения в дирекция Експлоатация и поддържане. Ръководството на компанията взе решение и считано от 04.12.2012 г. освободи:г-н Андрей Живков, ръководител на направление Столично в дирекция Експлоатация и поддържане, и Красимир Биджов, ръководител на звено РЗ Витоша 3 в същата дирекция.

82

Български македонец

преди 11 години

Народе,Българскислед изразената ясна гражданска позиция от ВМРО, започнаха проверки на сметките ..и на ЧЕЗ! Дотук всичко е чудесно, но да не бързаме! Разпоредена е проверка, и кой ще ръководи процеса- Евгения Харитонова, зам. министър на МИЕТ! А тя..е много, много добър приятел на Недоразумението Апостолов! Да сега внимателно ще наблюдаваме действията на Харитонова спрямо коректността на проверката на безобразията на ЧЕЗ! Тя не бива да забравя, че ще потърсим и от нея отговорност.

81

GALQ

преди 11 години

E PAK NI OBRABOTVAT MNENIETO ZA PO VISOKI CENI V EVROPA BIL SKAP TOKA.DA NO ZAPLATITE KADE SA SPRQMO NA6ITE.NEE TAINA 4E DA SME BEDNI I POSLEDNI I ZAPLATITE NI DA SA TAKIVA NISKI VINA IMA EDINSTVENO LAKOMATA OLIGARXIQ.NE DAVAT PARI MAFIQTA I TOVA E.DOKATO NARODA NESE VDIGNE DA GI IZRINE.NQMA DOSTOEN JIVOT.

80

ПЕШКО

преди 11 години

ДОГОВОРИТЕ ДА СЕ ИЗВАДЯТ,ТАКА ЩЕ РАЗБЕРЕМ КОЙ НИ Е ПРОДАЛ И АКО НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСЪДЯТ ПОНЕ, ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ.

79

ASI

преди 11 години

121 До ? 121ti ne-mojeshli da napravish razlika mejdu hubavoto i loshoto ?te mn dobre znaiat na zadada kak sa horata,no horata si poluchavat 1700 ? na mesec kato sredna zaplata a tuka kakvo poluchavame 250 lv. koito negi davat sas meseci nared DOLNITE .no se gordeiat da kazvat che sa EVROPEICI i negie sram URUDI takivate mn dobre znaiat na zapada v razvitite strani kak stava no plemeto dolno e sviknalo da krade i nemoje bez tozi zanaiat.

78

бик

преди 11 години

Ето защо трябва да се строят АЕЦ защото тока им е най евтин и чист. А до това че щяла да гръмне то по голяма е вероятността да ни пуснат атомна бомба уж с обеднен уран.

77

?

преди 11 години

Хубаво е да се изследва кое как е в развитите държави и да взимаме хубавото, а не само да раздържавяваме, даваме на концесия и т. н., защото когато друг ти прави сметката излиза, че сам не можеш.

76

Тошко

преди 11 години

Какво трябва да се направи?1. Да се закрие ДКЕВР (център на корупцията).2. ЕРП да върнат средата за пренос (мрежи ниско напрежение) на държавата.3. Държавата да създаде АЕИ (Агенция Електрическа Инфраструктура) с функций и задачи сходни с АПИ (Агенция Пътна Инфраструктура) но отговаряща за електропреносната мрежа.Не съм съгласен с Р. Овч. който по БТВ вчера искаше мрежите да се дадът на общините. Това е следващия опит за осигуряване на делавери на "наши" другари. При това положение има опасност някои населени места да останат без ел.захранване, защото потребителите са малко, таксите б

75

Не е възможно

преди 11 години

Това не е възможно! Просто няма как.

74

В магазина:

преди 11 години

В магазина: "Колко струва хляб "Добруджа"?;.- "Ами 50 стотинки, НАЙ-ЕВТИНИЯ в цяла Европа." ;.- "Дайте ми един хляб тогава.";.- "Момент, такааа...-- един хляб: 0.50лв;.-- пренос на хляб:0.45лв.-- достъп на камиона за пренос по магистрала: 0.35лв;.-- пренос на хляб на ниска скорост: 0.25лв;.-- пренос на хляб на висока скорост: 0.50лв;.-- добавка за минаване на зелено: 0.75лв;.-- високоефективно комбинирано производство на хляб: 0.30лв;.-- невъзстановяеми кражби на хляб от поточната линия: 0.60лв.-- Общо: 3.70лв.,...ааа и нещичко за държавата:20% ДДС:

73

Да ви е честит

преди 11 години

"КАПИТАЛИЗЪМА, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ" - Т.Живков

72

5445

преди 11 години

в България живеем в апокалиптични времена от началото на социализма и че апокалиптични му изглеждат и предизборните обещания на българските политици. Затова той се страхува най-вече от поредното политическо откровение за предстоящите избори.Read more: 30dumi.eu/2012/12/apokalipsisa-t-veche-e-nasta-pil-na-politichesko-ikonomichesko-i-sotsialno-nivo/#ixzz2KwH5bJ5N

71

S.O.S

преди 11 години

Апокалипсисът вече е настъпил на политическо, икономическо и социално ниво

70

Анонимен

преди 11 години

Не е въпроса колко рисково е, а че е РИСКОВО. Един прос *** поема рискове за живота си, само за да му намалее сметката (не че наистина ще му намалее, но той си верва) А един мислещ човек плаща скъпо, за да избегне дори минимални рискове, защото си дава сметка, че животът е един. Сега няма заради *** да си слагаме таралеж в гащите, като има и други начини за добиване на ток.

69

Не е лесно...

преди 11 години

Е добре де колко да е опасна една АЕЦ? За 50 години има 2 сериозни аварии.Айде 3.И трите се дължат 2 от тях се дължат на старинни технологии (three mail island i фукушима) а другата се дължи на елементарно неспазване на процедурите при сигурност и експлоатиране на подобен вид реактори - Чернобил.Другото са истерии на разни суеверни същества... " Атомната бомба ще гръмне...!" Пичове и пички атомната бомба отдавна е гръмнала.Тва не е атомна бомба.Тва е мирна АЕЦ.Дори не е военна инсталация.

68

varg

преди 11 години

А ако обърна другия край на сопата какво ли ще стане.

67

gtf

преди 11 години

Всички монополисти ни смъкват по 3 кожи.Как да сравняваш Германия, където разходите за заплати, осигуровки и т.н. са няколко пъти по-високи от нашите.Съпоставено- цената на пренос трябва да е в пъти по-ниска.. Съвсем отделен е въпроса, че тук никой не ти гарантира и качество на услугата.Това не става без знанието на управляващите..

66

Анонимен

преди 11 години

излиза, че се води умишлена политика към покачване цената на тока - затваряне на аец козлодуй, която е с евтин ток, и строеж на други със скъпа ел. енергия. отказ от аец белене,с последващо плащане на неустойки и т.н. . т.е. политиката е на геноцид над народа. хайде на протестите!

65

llвале - каро

преди 11 години

Аз сам за развитието на ядрената енергетика.Това за момента е най-евтиното и най-екологично гориво овладяно и използвано от човечеството.Но просто си мечтая ,че ще дойде ден в който една мъничка мълния в атмосферата ще осигури светлина и топлина на един не голям град за цяла година. Е, може и не чак толкова.

64

DEVIL-JIN

преди 11 години

Накрая ще станем като пещерните хора,ще си откачим тока и ще палим огън.