67

Stefan_1_Tcholakov

преди 11 години

ПЛОВДИВ,ВНИМАВАЙТЕ С ПРОТЕСТИТЕ И ПРОВОКАТОРИТЕ,ЗАЩОТО ВЪВ ВАРНА СА ПУСНАЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА РЪГАТ !РЪГАЙТЕ И ВИЕ УПРАНИЦИТЕ И ПОЛИЦИЯТА !-ДО БАЙРАЦИТЕ ТРЯБBA ДА НОСИТЕ И КРИВАЦИТЕЗА ДА БЪДАТ ПОЛИЦАЙТЕ НА СТРАНИ И ДА ВИЗHАЯТ ЮДЕЙСКИЕ ***, ЗА ДА НЕ ВИ НАПАДАТ !-blitz.bg/news/article/182038-АКО ПОЛИЦИЯТА НАПАДА, ТОГАВА С КРИВАЦИТЕПО ГЛАВАЦИТЕ - ЩА ИМЕ Е-Б-А МАМАТА ЮДЕСКАПРЕСТЪПНИЧЕСКА ДА ЗАЩИТАВАТ ЮДЕЙСКИТЕКРЪВОПИИЦИ !--ТОЧНО СЪМ ПРЕЦЕНИЛ !ХОРАТА СА МНОГО И Е СТРЯСНАЛО УПРАВЛЯВАЩИТЕИ СА РЕШИЛИ ДА НАПРАВЯТ ПРОВОКАЦИЯ !-ЕТО ПРЕПЕЧАТВАМ ОТ ДРУГАТ

66

Анонимен

преди 11 години

Дарителството е нещо чудесно, но още по-чудесно щеше да бъде ако държавата в лицето на държавната администрация и управляващи си беше на място.Не може да сме заливани от всякъде с молба за помощ, защото държавата не си е на мястото.Събираме пари за деца на лечение в чужбина, а парите във Фонда за лечение на деца в чужбина има, но не се усвояват.

65

Анонимен

преди 11 години

Прожекторите са насочени към вас-господа управляващи!

64

koko_shanel

преди 11 години

Хубаво да ги насочим, ама някак си ми е малко тъпо Президента да моля народа за дарения, при положение, че народа едва свързва двата края, а държавата през това време да абдикира от задълженията си спрямо социалната политика?! Ако ще си помагаме, нямаме нужда нито от Президентм нито от правителство!

63

Анонимен

преди 11 години

Да почне от себе си.Да даде пример.Замък на Халкидики.Много къщи.Тлъсти сметки.То е срамно ,държавата да няма пари да отпусне за нуждаещи се хора,особено за млади хора.Властимащите да се лишат от някои блага.Още по вече ,че Христос е казал"Не се стремете да трупате богатства на земята,а на небето"Това значи материалните богатства не са от значение,а духовните.

62

Анонимен

преди 11 години

Всички жители на гр. Варна ,които не искат да бъдат роби на мутро-милиционерите и монополите да заповядат на сбирка всяка вечер от 18 ч. пред община Варна!!! Всеки ден ще е така до ОСТАВКА на властта!!!!

61

Анонимен

преди 11 години

Шушумигата Плевнелиев е само една карикатура на президент!

60

Dora Yankova

преди 11 години

Плевнелиев пак се е изказал неподготвен! Ако се сравни колко деца отиват на лечение изпратени благодарение на дарителски смс-и и помощи от хората със сигурност ще засенчим ролята на Фонда за лечение на деца в чужбина. У нас заради лошо здравеопазване се разви едно паралелно такова под формата на дарения. Нека си спомним и децата от Могилино, за които пак малкия човечец в тая държава събра пари! Нека той като бивш представител на бизнеса и милионер за даже какво е дарил?!

59

Президенте,

преди 11 години

Защо не си насочиш прожекторите към това което Обама подчерта в доклада си вчера , за развитие на икономиката като на първо място подчерта -1. Нови производства с използване на нови идеи .( в науката ) , увеличаване на работните места и заплати !!!2. Енергетиката3. Инфраструктура 4. Образование - даде за пример образ .система в Германия !Защото Борисов под икономика разбира някъде пътища и спортни салони ,С тоя капацитет на умност ... Докъде ?И всички му пригласятя !

58

Анонимен

преди 11 години

При този глад и мизерия до които ни докараха герб и тези наглеци искат от хората и да даряват.Според мен се опитват както винаги да отклонят ВНИМАНИЕТО ОТ ПОРЕДНИТЕ ИЗЛЕЗЛИ НАЯВЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ-НО ХОРАТА ВЕЧЕ ВЗЕХА ДА СЕ СЪБУЖДАТ И НЕ ИМ ВЯРВАТ

57

ijdir

преди 11 години

Само с искане не става драги ми . Предлагам по - малко приказки , а повече действия .

56

konsiel_gomes

преди 11 години

Росен като толкова много ми разбира на това дарителство - що не вземе да дари някой лев на бедните хора в България, които стават все повече и повече! Нали е милионер - бълха го ухапала за няколко милиона.

55

Анонимен

преди 11 години

ОБИКНОВЕННО ДОПИТВАНЕ:АКО СМЯТАТЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А НЕ В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЗЕЛЕНО КВАДРАТЧЕАКО СМЯТАТЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО И НЕ ЖИВЕЕМ ВЪВ ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЧЕРВЕНО КВАДРАТЧЕМОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ

54

НСС до 60

преди 11 години

Ми четете бе Варна. Още миналата неделя, на протеста беше обявено, че следващия протест отново ще бъде тази неделя от 11ч и после пак пред Парламента в 13ч. По-добре да минат няколко дни, но да се съберат повече хора за протест. От друга страна организаторите в София могат да поемат ангажимент за София, като за другите градове разчитат за организация на местни люде, защото така ще бъде по-ефективно.

53

Анонимен

преди 11 години

Варна възстана какво чака София? Росене ще можеш ли да върнеш мандата на ГЕРБ?

52

Анонимен

преди 11 години

господин президент....боко-приянелчето ти изнася ток за западна европа по 3.5 стотинки а ние даваме 45 ст на цветелинка...я стига игри..президент ли си или лукова глава!!!

51

хм

преди 11 години

Принципно сте прав г-н Президент, дарителството и доброволчеството в България е много слабо развито, но при положение, че над 80% от хората са под чертата на бедността, да ги сочиш с пръст и да ги обвиняваш едва ли не, е израз на висш цинизъм от Ваша страна....Помислете!

50

Дарете ни нас

преди 11 години

за да не дойдем ние при вас.Елате се застраховайте при нас, за да не дойдем ние при вас.То и без това МВР е основен надарен от дарителите бизнесмени

49

HCC

преди 11 години

Ако наистина Плевнелиев иска да бъде полезен за делото на дарителството, нека съдейства приемането на закон за дарителството, който да урежда ясно правилата и да не дава възможност на *** от НАП свободно да си талкуват казуси и в крайна сметка винаги да изискват ДДС. Нека Президента се разбере с финансовата тиква, да се премахне ДДС върху всички дарителски вноски по дарителски сметки или дарителски кампании.

48

Анонимен

преди 11 години

Роска, върнете откраднатите милиарди и няма да се налага дарителство...