155

РУМЕН221

преди 11 години

САМО ДА ЗНАЕТЕ АЗ КОЛКО ТОК ПОТРЕБЯВАМ!НА МОЙТЕ ЛЕКАРИ НЕПРЕКЪСНАТО ИМ СЕ НАЛАГА ДА МЕ УСМИРЯВАТ С ТОК!А НИЙ СМЕ МНОГО!ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ 2 АЕЦ-А!!!!

154

РУМЕН221

преди 11 години

ЗДРАВЕЙТЕ ДРУГАРИ!ЗАМИРИСА ВИ НАЛИ!КЪДЕ СТЕ ВИЙ, КЪДЕ СЪМ АЗ!

153

РУМЕН221

преди 11 години

НЯМАЛО ПАЗАР ЗА ТОК..., ХА-ХА-ХА...?- ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ...БТА - Цената на киловатчас електроенергия у нас е било най-ниско и през 2012 г. е 0,0857. Средно за ЕС-27 цената на киловатчас е била 0,2799 евроцента. Най-висока е била цената на киловатчас в Германия /0,3917/, Португалия /0,3914/, Испания /0,33401/, Дания /0,3309/. В страните от Балканския регион киловатчас в Гърция е струвал 0,1818 евроцента, в Румъния - 0,1085 евроцента, в Турция - 0,1329 евроцента и в Хърватия - 0,2229 евроцента.

152

ФАШИСТ

преди 11 години

ОПТИМИСТ , турих ти плюс но на анонимният *** костовист го подминах - не ми е в полизрението , спаси си кожата при отстрела ми :)

151

Анонимен

преди 11 години

TOZI PAT KOSTOV NQMA DA GI GALI KOMUNISTITE I DA GI SMIATA ZA HORA . RAZBRA KVA PASMINA SA . DVULI4NICI , DALAVERADJII . VANE GAZ ZA KOMUNETATA DO DUPKA I PO DEBELITE IM GLAVI . 6TE VARNEM NA NARODA BALGARIA

150

optimist

преди 11 години

Защо не се направи референдум по времето на царя или Станиев? А директно се прегърнаха с руснаците, пък после ние да плащаме.

149

123

преди 11 години

Нагъл лъжец ти кажи от кое ЕРП цоцаш пари и не ни убеждавай че националицацията е вредна за народа! Всички сте за разстрел!

148

Българан

преди 11 години

"Той се образува от цените на електроенергията от всички производители - от евтиния АЕЦ "Козлодуй" с неговите 42 лв. за мВтч до скъпия ТЕЦ "AES Гълъбово" с неговите 105 лв. мВтч (при работа с пълен капацитет). "Ясно и точно! Мартин лъже като бащицата си Костов който ни натресе скъп и мръсен ток от въглища!

147

ГОИ - АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

ЛЪЖЕШ МАРТИНЕТОЗИ КОЙТО ПЪРВИ ПРЕДЛОЖИ САМ, БЕЗ ДА МУ ГО ИСКАТ ОТ ЕВРЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ДА ЗАТВОРИМ РЕАКТОРИТЕ БЕШЕ СЕДЕСАРСКИЯ *** АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ ?!?ПОСЛЕ ДВЕТЕ ПРОДАЖНИ ЮДЕЙКИ Н.МИХАЙЛАВА СЪЩО ОТ СДС И КУНЕВА-ПРЪМОВА ДОВЪРШИФА ПЪКЛЕНОТО ДЕЛО-ВИЖТЕ СМЕТКИТЕ ИМ В БАНКА ПАРИБА СЕГА И ГРОБ ВМЕСТО ДА ОТВОРИ И РЕНОВИРА РЕАКТОРИТЕ ОТНОВО ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ СЕ НАТИСКА ЗА НОВ РЕАКТОР ЗА ДА МОГАТ ДА ВЗЕМАТ ПО-ГОЛЯМИ КОМИСИОННИ КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ НИ РАЗКАТАВАТ ФАМИЛИ

146

ЦИРК

преди 11 години

Проблема е г-н Семерджиев той е за прокуратурата ,той по принцип няма нищо ,щото всичко е на сина му. Как се купува кола за 90х.лв как се строят няколко фотоволтаика от Филкаб и после набързо ги продаде и въведе такса достъп 40% за зелената енергия ,ЕРП-та та като видяха келепира я въведоха на всички потребители съобразно заявената мощност и таксуваха всеки киловат по определена цена от СЕМЕРДЖИЕВ...!!!Позволи на ЕРП 15% загуби от разпределение по закон за НН 5% ама това е да си независим регул

145

Българан

преди 11 години

Да плащаме екстра за зелена енергия мога и да го разбера, ама да плащаме екстра за ТЕЦ на въглища това само главата на Костов може да го измисли!"Основният дял в цената за регулирания пазар е на производителите, които формират така наречения енергиен микс. Той се образува от цените на електроенергията от всички производители - от евтиния АЕЦ "Козлодуй" с неговите 42 лв. за мВтч до скъпия ТЕЦ "AES Гълъбово" с неговите 105 лв. мВтч (при работа с пълен капацитет). "

144

999

преди 11 години

Тоя цървук го махнаха като лидер на СДС ,и въпреки това все го дават по телевизиите все интервюта дава.Еи какъв е тоя бе !!!! Нещо не можахте да намерите нови лица и ни занимавате с тоя ***,дето не може да говори и плюе като фифли нещо.Вие не знаете ли в библията какво е казано за такива с говорни дефекти !! Вземете си го приберете и ни освободете от неговото присъствие. Ние интелегентните хора не се влияем от ***,на нас ни даите философи професори а не някакви сектанти Адвентисти

143

Анонимен

преди 11 години

ZA REALISTA REALISTI4EN PO KOSTOVSKI

142

до 167

преди 11 години

между демокрация и демос-кратион има огромна разлика. едното е власт над народа а второто народовластие както в древната Атина.

141

реалист

преди 11 години

Да си спомняте нещо да е построено по времето на Костов и сините *** с червени партийни книжки?Точно тогава корупцията стигна върха и предприятията се продаваха за по 1лв.Сега този *** трябва да мълчи.И да се скрие в дупката си , откъдето изпълзя преди 3-4 години.Фъфлещ смрадльо е този и останалите псевдодемократи.

140

Анонимен

преди 11 години

ОБИКНОВЕННО ДОПИТВАНЕ:АКО СМЯТАТЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А НЕ В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЗЕЛЕНО КВАДРАТЧЕАКО СМЯТАТЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО И НЕ ЖИВЕЕМ ВЪВ ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЧЕРВЕНО КВАДРАТЧЕМОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ

139

БМ-13

преди 11 години

Златев печели най-много от ВЕИ, Цветелина Бориславова в топ 4Номер 1 е Валентин Златев, който годишно от ВЕИ печели 18-19 милиона лева. Следват го Иво Прокопиев, Николай Вълканов, Цветелина Бориславова с печалби от малко над 9 милиона лева.На 5 място е общинският съветник от ГЕРБ Тодор Начев с годишни проходи от ВЕИ от 7,6 милиона лева. На 6 позиция е Владимир Аличков с 6,7 милиона лева, Светослав Донев с 5,6 милиона лева.

138

Анонимен

преди 11 години

JITAN4O LI SI TIKVUN4O LI SI KVO E TVA SDS SE E OPRAVDAVALO S TODOR JIVKOV . OT 1989 DO 1997 god KOI UPRAVLIAVA6E STRANATA BE MAMKA VI KOMUNISTI4ESKA KVO E VARTITE ISTORIATA KATO *** I DA VI OBSLUJVA INTERESITTE . BOKLUCI MRASNI ,

137

Житан

преди 11 години

СДС-то се оправдаваше с Т.Живков,,,,,, БСП-то със СДС-то,,,,,НДСВ-то се обърка нещо и спомена за 800дни....ГЕРБ-четата се оправдават с всички преди тях, а аз като им тегля една ,както казва Екзюпери пу...а майна, с кого да се оправдавам като ме хванат?????????????

136

Басссси....

преди 11 години

Абе 161 ти ли си народа ??????