63

анонимен

преди 11 години

Целият проблем с цените и киловатите се дължи на факта, че ЕРП-тата подават ток с ниско напрежение. Когато напрежението е ниско елекромерите навъртат повече киловати. Оттук и по-високи цени.

62

възмутена

преди 11 години

АНГЕЛ СЕМЕРДЖИЕВ НА СЪД И ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСВОТО МУ ПРИДОБИТО ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН!!!

61

Анонимен

преди 11 години

НЯМАЛО ПАЗАР ЗА ТОК..., ХА-ХА-ХА...?- ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ...БТА - Цената на киловатчас електроенергия у нас е било най-ниско и през 2012 г. е 0,0857. Средно за ЕС-27 цената на киловатчас е била 0,2799 евроцента. Най-висока е била цената на киловатчас в Германия /0,3917/, Португалия /0,3914/, Испания /0,33401/, Дания /0,3309/. В страните от Балканския регион киловатчас в Гърция е струвал 0,1818 евроцента, в Румъния - 0,1085 евроцента, в Турция - 0,1329 евроцента и в Хърватия - 0,2229 евроцента.

60

Gost

преди 11 години

И какво стана като правиха "проверки" на Лукойл- дизела и бензина са почти 3 лв.Гадове мръсни, само симулират дейност.

59

муспи

преди 11 години

Не разтрел, не доживотен на наша сметка! За тях конфискация на всичко, включително и гащите им, и живот по тяхните закони! Татоировка на жълта шестоъгълна звезда на гърба и муцуната, за да не им дава никой състрадание - проклети да са в ада който сами са направили!

58

муспи

преди 11 години

68, - това не е диктатура, това е абсурд и се ликвидирва само с брадва!

57

Анонимен

преди 11 години

Sud samo za semerdjiev za vsichki upravlqvashti predishni I segashni

56

Анонимен

преди 11 години

ОБИКНОВЕННО ДОПИТВАНЕ:АКО СМЯТАТЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А НЕ В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЗЕЛЕНО КВАДРАТЧЕАКО СМЯТАТЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО И НЕ ЖИВЕЕМ ВЪВ ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЧЕРВЕНО КВАДРАТЧЕМОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ

55

коментар

преди 11 години

Общо взето , всички управляващи са на мнение . че цените на тока са високи , а тези а Топлофикация-прекалено ниски.Смешно , жалко и Андешковси.

54

Анонимен

преди 11 години

съд за царя и за всички които ни докараха на тоя хал .Но не в затвора , а между нас. Да живеят на квартира с минимална заплата .Това е по-лошо от затвор.

53

Анонимен

преди 11 години

Още миналото лято, на много хора казах че зимата може и да е мека, но сметките за ел. енергия ще са страшни! ЗАЩОТО ЦЕНАТА Е ПОВИШЕНА ДРАСТИЧНО, ЖИВОТА ПОСКЪПНА СЪЩО! ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИ, КОИТО СИ ГОРЯТ ФАКТУРИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ И ГОВОРЯТ ЗА ПАРИ, ДА СЕ НАУЧАТ КАКВО Е КВ.Ч, КВ. И Т.Н.! ЕДНОТО Е ИНСТАЛИРАНА ИЛИ ПРОИЗВЕДЕНА МОЩНОСТ, А ДРУГОТО Е КОЛИЧЕСТВО, УПОТРЕБЕНО ЗА ЕДИНИЦА ВРЕМЕ! И ДА СЕ ГОВОРИ В ТЕХН. ЕДИНИЦИ, А НЕ В ПАРИ, КОЕТО Е ОТНОСИТЕЛНО ПОНЯТИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

52

Анонимен

преди 11 години

СЪД за Семерджиев .Отнемане на имуществото на семейството и родата му.Но да не го тикат в затвора Там ще е на топло и ще го хранят .Да го оставят на квартира и на минимална заплата

51

До 59

преди 11 години

Явно си фен на *** в Атака! 1. енергетиката не е лъжица за общината! то представяш ли си Община Червен Бряг да обслужва общинска мрежа? ще я дадат на външни изпълнители, което пак стига до посредник! 2. Ел. енергията от Козлодуй няма да дойде до теб с кофи или по чешмата! ще трябва някой да поддържа мрежата, да си платиш за това! 3. като искате не скъпа енергия - може да си я произвеждате сами - чрез фотоволтаици за домашни цели, от вятъра или си направете ВЕЦ в задния двор!!!!!!

50

Дръндер

преди 11 години

Телян Дроплев, пак се оплита в *** обяснения. Проблемите с ЕРП-тата се появиха поради три причини.1. От ГЕРБ дигнахте цената на тока.2. От ГЕРБ не направиха индексация и увеличаване на заплатите/минималната не се брои тя се дига лесно и полза от това имат само лекарите/.3.От ГЕРБ не направиха индексация на пенсиите и не ги увеличиха/вдовишките са като минималната заплата/Всичко това доведе до голям проблем с ЕРП-тата. Извод проблема е от тази година!

49

dan

преди 11 години

Прочетох във "Бивол" че ПЕТЪР КОРУМБАШЕВ заедно с Б Борисов е присъствал на честване на годишнина от създаването на СИК Приветствие е поднесено от МАРГИНА

48

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се направи следното нещо:1. Да може да избираш от къде да копуваш ел. енергия ( всички ще изберат Козлодуй), така ще отпаднат тези с надутите цени, ако могат нека си продават стоката на друга държава, ама се съмнявам да се намерят будали да копуват2 Разпределителната мрежа трябва да е държавна/общинска собственост както са пътищата и водопреносната мрежа.3. Никакви посредници, искам на фактурата да виждам: АЕЦ козлудий ел.ен - ....ЛВ и община .... пренос - .... Лв.

47

шишо

преди 11 години

Какво Беляне какъв Козлудуй какъв референдум. Тези душевадци си организираха референдум, за да може още повече да крадът. Редовия българин ще бъде вечно ограбван. Интересно ми е кога ще има друг референдум, който не касае политическата класа. В настоящия момент прехвълят вината един на друг с цел да заблуждават народа. Ако искат да решът проблема с цената на тока, могът да го сторят за един ден.

46

detelina

преди 11 години

Много се краде в тази държава-това е истината!Има една приказка и тя е валидна за всички монополи и управляващи-тъмна църква,кьорав поп,ситно написано Евангилие!

45

ВОЛЕН - АТАКА

преди 11 години

ВСИЧКИ СА ПЪЛНИ П..........КИ ИЗМИВАТ СИ ГЪ..........ЗА САМО И САМО ДА НЕ СА ВИНОВНИ И ДА НЕ СПРАТ ДА ГУШКАТАТАКА - НАПРАВЕТЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЕРП-ТАТА, СЕГА ВИ Е МОМЕНТАПИСНА НИ ДА ПЛАЩАМЕ ГУШИТЕ И ВЕРСИИТЕ НА ТАКИВА *** КАТО НЯКОИ ИМЕНУВАЩИ СЕ КОСТОВИ, ТОКА НА МАНГОВЦИТЕ И ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА ЕДНА НЕБЕЗИСВЕСТНА ДАМАПИСНА НИ ДЪРЖАВАТА И МОНОПОЛИТЕ ДА НИ РЕКЕТИРАТВ ТАЯ ДЪРЖАВА НИТО ДА СИ ЖИВ, НИТО ДА СИ УМРЯЛСТАНИ НАРОДЕ, ИЗМЕТИ ТАЯ *** И *** И БОЙ ЗДРАВО ПО ТИКВИТЕ

44

За ЧОВЕК,

преди 11 години

Нарушенията на електроразпределителните дружества, довели до по-високите сметки за ток през януари, не са достатъчно основание за отнемане на лиценза им. ТЕ СА ОСНОВАНИЕ ЗА ГОЛЕМИ ОСТАВКИ.