22

Истината

преди 11 години

Страната ни 5 пъти банкрутира под ръководството на комуносоциалистите 2 пъти при Т. Живков и 3 пъти при: Луканов, Виденов и Станишев. В края на управлението на Станишев западни агенции са ни давали 50% че след месец ще ще фалираме! Сега този процент е 5%. ! Ако не бяха дошли Герб, а бяха останали БСП до сега да сме фалирали. Защото като дойде ГЕРБ в хазната реално нямаше никакви пари и Орешарски го потвърди пред медиите. Парите които имаше бяха за увеличените пенсии и неразплатените сметки с частните фирми тоест реални пари 0! За това БСП избяга в опозиция за да дойде друг да оправя стран

21

Анонимен

преди 11 години

ИСТИНСКАТА БИТКА Е МЕЖДУ ХАРДЛАЙНЕРИТЕ В БКП- ПЪРВАНОВ И МОДЕРНИТЕ ЛЕВИ- СТАНИШЕВ. ТОЧНО ЗАТОВА СТАНИШЕВ КАЗА, ЧЕ БОЙКО Е КАДРОВА ГРЕШКА НА БКП.

20

Анонимен

преди 11 години

На изборите народа такава комисия ще ви спретне , че ще отидете на майната си !!!

19

Анонимен

преди 11 години

ЯСНО !!! ЩОМ ГИ Е СТРАХ, ЗНАЧИ Е БИЛ ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ !

18

Анонимен

преди 11 години

АГЕНТ БУДА Е НЕЩАТЕН АГЕНТ НА 6 ОТДЕЛ НА ДС- СТАРИТЕ ХАРДЛАЙНЕРИ СА ГО СЛОЖИЛИ НА НАЙ-ВИСОКИТЕ МЕСТА - КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ? СТАНИШЕВ СЕ БОРИ С ПЪРВАНОВ, КОЙТО Е ЛОБИСТЪТ НА СТАРИТЕ, НО ПЪРВАНОВ ЗАСЕГА НЕ СЕ ДАВА.

17

ГЕРБераст

преди 11 години

Буда е Бог,той не се обсъжда,той само се почита.

16

Бастун

преди 11 години

До ИванНе помня Ванчо и НЕ е нужно да е имало за Гоце.Правиш ли разлика между ДС агент и ПРЕСТЪПНИК?!!!!!!!В това е проблема, дреме ми, кой е бил ДС, работил за службите и т.н., важното е, да не е бил престъпник, а тиквата е точно такъв!!! Бандит, при това от не много висок ранг, но за сметка на това министър председател.... позор за България!

15

Анонимен

преди 11 години

Яне по голяма м*стия ли е от Волен

14

Анонимен

преди 11 години

Срам за "демокрацията" в България!Време е да си ходите на бунището на историята!П.П. Извинявам се на всички българи , че сгреших , че гласувах за ГЕРБ!

13

ха

преди 11 години

Спокойно,Яна Магарешка ще извади някоя флашка оневиняваща ***.

12

до 9

преди 11 години

Ей гербъвелник жалък,за разлика от Буда,Гоце си призна,че е сътрудничил.

11

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО НЕ ИСКАТ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ДА ИМА ТАКАВА КОМИСИЯ ? ЗАЩОТО ИМАТ СТРАХ ОТ БОРИСОВ. АКО Е ЧИСТ НАПРАВЕТЕ КОМИСИЯТА И ВСИЧКО ЩЕ СВЪРШИ НО ЯВНО ИМА НЕЩО ЗА ДА НЕ ИСКАТ. И ЗА СЕТЕН ПЪТ ПОКАЗВАТ ,ЧЕ СА ЗАТЪНАЛИ В ПОМИЯ ДО ШИЯ. ВСЕКИ КОЙТО Е ОКЛЕВЕТЕН И ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА В СВОЯ ЗАЩИТА ГИ ВАДИ И СЕ ЗАЩИТАВА. А АКО НЯМА ЗАМАЗВА ПОЛОЖЕНИЕТО.

10

гражданин

преди 11 години

Народа се събужда от дълга дрямка.Хората видяха,че "месията" от Банкя се оказа поредния нищоправещ тарикат.Време е да вкарат сектата му там където и е мястото-в *** на историята!

9

Анонимен

преди 11 години

будалите не смеят да обсъждат БУДА

8

Иван

преди 11 години

Имаше ли анкетна комисия Гоце ?

7

Анонимен

преди 11 години

Създаването на анкетна комисия за всяка една простотия плъзнала в медийното пространствоприравнява Парламента със селска кръчма.Нима не е ясно,че всичко се прави от чувство за беспомощност и липса на интелектуален капацитет.

6

НАДПИС

преди 11 години

НАДПИС НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ " СЪЕДИНЕНИЕТО НА ПАРТИЙТЕ ПРАВИ МИЗЕРИЯТА НА НАРОДА И БОГАТСТВОТО НА ЕРП-ТАТА И МОНОПОЛИТЕ " .

5

Анонимен

преди 11 години

Днес софиянци излизат на улиците да простерат, солидарни с бунта във Варна. Съобщението се разпространява в социалната мрежа в 18,30 часа преди МИЕТ / Славянска 8/, а мотото на протеста е Солидарни с Варна!. Снощи във Варна излязоха над 2000 души, срещу които бе пусната с тропот на палки, жандармерията, за да ги разгони на финала.

4

кк

преди 11 години

Ами направете комисия, проверете документите и обстоятелствата, натрийте носа на т. нар. опозиция... Защо се страхувате, г-да депутати? Нали сте убедени, че всичко е чисто... Пък и ББ, ако не е ***, отдавна е изчистил нещата...

3

гражданин

преди 11 години

Герберите ще се сгромолясат със страшна сила и така ще са разфунтят,че ще задушат цялата държава с жалката си смрад.