42

Анонимен

преди 11 години

След 20 г. управление на БСП и клонингите й ДПС, СДС, НДСВ се видя че държава не е имало! Само нерешени проблеми, които евала на ББ взе да ги решава един по един, но батака е пълен и трябва време! Няма как за 3 г. да въведеш ред в една анархия, която всеки си е правил каквото си иска- заменките например, ами те са хиляди и са ощетили държавата с млрд! Ами само те ли са, безброй злоупотреби навсякъде където се сетиш в енергетика, икономика, банки, здравеопазване, социални придобивки, съдебна система! Държавата ни е като пробита бъчва с хиляди отвори от където изтичат и без това оскъдните сред

41

Анонимен

преди 11 години

НДСВ докара ЕРП-та, а комисионните взе БСП, те създадоха проекта НДСВ и извикаха Крадлив Дедо от Мадрид да дойде да го оглави. Целта беше да управляват НДСВ, които трябваше да предприемат негативните и непопулярни мерки, изисквани задължително от ЕС като например раздържавяване на големите и губещи предприятия. И за да не си цапа ръцете БСП им трябваше някой друг да свърши черната работо, да натрупа негативите, а БСП да стоят настрани и после да се върнат на бял кон в властта през 2005г. , когато ни приеха в ЕС и сега се тупат в гърдите, че Станишев ни вкарал в ЕС!

40

До : кутевите пикльо

преди 11 години

След 18:00 часа истината си проличава.Трябва да праскате и яко нощни смени.То и това няма да ви помогне,защото съвсем малък процент от хората ви четат глупостите.По интересното е откъде идват парите за некадърния пи-ар на БСП.

39

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че ако не беше дошъл на власт ББ, а БСП или там някаква тяхна коалиция сега щяхме да сме в поредната хиперинфлация, защото видяхме какво се случи при Жан Виденов и при Луканов празни магазини, купонна система, глад и мизерия, а тогава нямаше световна криза както сега. Не искам и да си мисля какво щеше да стане ако комунистите бяха останали на власт в тая св. криза, най-вероятно народа щеше да се вдигне на революция и да ги линчува. Наистина, Борисов ги изгони от властта, но по този начин им спаси живота и Станишевците трябва да са му благодарни!

38

Анонимен

преди 11 години

Не знам за проценти,но според мен комуноидите заедно с ДПС няма да вкарат повече от 30-на депутата.

37

Анонимен

преди 11 години

От БСП пък лансираха идеята за национализиране на ЕРП - Марш да живеете тогава във венецуела или СССР да си карате жигуличките.Там се живее евтино.

36

Анонимен

преди 11 години

След пас на Борисов с невероятно воле от въздуха Станишев си заби неспасяем автогол за ужас на партията си БСП, като се изказа в защита на Хизбула! Сега всички в ЕС свързват Хизбула с БСП, което е много, ама много добре! Ами аз като преди време писах, че този човек е като воденичен камък на шията на БСП и я влече към дъното, червените ми слагаха минуси, те ви сега един гооолям МИНУС! Сега вече няма да минете и 7 % на изборите през лятото, както каза един виден бесепар: Збогом БСП!

35

Анонимен

преди 11 години

Депутатът от Великото Народно събрание Пламен Симов каза че в разговор с Григор Шопов, директор на ДС, Шопов му е споменал, че Тодор Живков се охранява от лице, което е агент на Шесто управление това е Бойко Борисов, разговорът между Симов и Шопов е бил през 1991 г. по това време Симов е бил председател на парламентарната анкетна комисия за разследване на престъпленията на комунистическия режим.Пламен Симов каза,че Борисов е сложен за охрана на Живков от Андрей Луканов. И каза, че ако случайно бъде изгубен контрол върху контактите на Живков, инструкцията на Луканов е била Живков да бъде л

34

Анонимен

преди 11 години

Станишев е всичко друго но не и модерен ляв.Станишеф за мен е най голямата марионетка на прехода.

33

Анонимен

преди 11 години

ОБЯСНЕТЕ НИ ЗА КАКВИ ЗАСЛУГИ И КАЧЕСТВА БОЙКО Е НАПРАВЕН ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР И МУ Е ДАДЕН ДОСТЪП ДО НАЙ- ТАЙНИТЕ ТАЙНИ НА СЛУЖБИТЕ? КАКЪВ Е БИЛ В МЕСЕЦА ПРЕДИ ТОВА ?

32

танкист

преди 11 години

до 26, ти си или чисто луд, или платен клакьор на буда които е на принципа сто пъти повторената лъжа става истина. Погледни татистиката на БНБ и ще установиш с изненада ,ч е парите в деня на встъпване в длъжност на гроб са 3 пъти повече от сега като сега полоината пари в резерва са реално заема които взе дрянчо. поне като пищете глупости се поинтересувайте коло са истина.

31

ДО ИСТИНАТА

преди 11 години

ЩОМ ГЕРБ ПРИ 8 МИЛИАРДА ИЗЛИШЪК , ОСТАВЕНИ ОТ СТАНИШЕВ, НИ ДОВЕДЕ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА, КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ , КОГАТО МИЛИАРДИТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В АСФАЛТ?

30

Анонимен

преди 11 години

кутевите пикльовци пак са се развихрили.

29

Анонимен

преди 11 години

Народе, ще бъдеш свободен, когато въобще забравиш че е съществувал комунизам !

28

1123

преди 11 години

Много е прав 23! По аргумент за обратното, ако нямаше нищо общо с организираната престъпност, щяха да изкарат 1360 довода и да ни приглушат ушите как бил чист. Ясно е, че не е чист!

27

Анонимен

преди 11 години

Работата е ясна няма да гласуват защото ги е страх. Групировките на Борисов ще им разгонят фамилиите. Още повече по голямата част от представителите на герб имат връзки с ВИС ,СИК и други "БИЗНЕСМЕНИ НА ПРЕХОДА" .

26

Анонимен

преди 11 години

И каза, че ако случайно бъде изгубен контрол върху контактите на Живков, инструкцията на Луканов е била Живков да бъде ликвидиран, ако се наложи. Това е инструкцията на Луканов към охраната на Живков. Според Пламен Симов, тези разговори са записани на магнетофонни ленти, тъй като те са били в рамките на официална работа на анкетната комисия към парламента. Записите, заедно с 5000 печатни страници документи, са депозирани в Главната прокуратура и в архива на Народното събрание, съобщи още Йорданов.

25

Анонимен

преди 11 години

Депутатът от Великото Народно събрание Пламен Симов каза пред сайта Биволъ, че в разговор с Григор Шопов, директор на ДС, самият Шопов му е споменал, че Тодор Живков се охранява от лице, което е агент на Шесто управление това е Бойко Борисов, съобщи Асен Йорданов.Журналисът уточни, че разговорът между Симов и Шопов е бил през 1991 г. по това време Симов е бил председател на парламентарната анкетна комисия за разследване на престъпленията на комунистическия режим.Пламен Симов каза, че същият този Шопов е споменал, че Борисов е сложен за охрана на Живков от Андрей Луканов. И каза, че ако с

24

Анонимен

преди 11 години

Струва ми се, че първо трябва да се създаде комисия "Пикаещият във фонтани" !

23

На СЪД!

преди 11 години

Сега през май идва падежа за заема от 500 милиона които е взел Станишев от Париба Банк за да плати за оборудването на Белене, без да има договор тоест в нарушение на законите на РБ. 2012 върнахме 100 млн, сега остават 400 млн. Това е престъпление и Станишев трябва да отговаря пред съда! Имаме само 1 огромен гьол и вече има да връщаме 500 млн. Други пък 300 млн прав-то на Станишев са взели директно от бюджета и са похарчени за площадката, която после я изоставиха, защото била в опасна земетръсна зона, Ето това е БСП некадърници и крадци!