38

iakov

преди 11 години

Подписалият договорора, да плати!

37

ГОШО

преди 11 години

Руснаците печелят от продажбата на суровината, гърците ще намерят работа за бездействащия си търговски флот от танкери , а ние смешните десетина милиона от транзит и негативите за най печелившия отрасъл за България-туризма.

36

Анонимен

преди 11 години

Не знам как я мислят нашите управници, но на мен хич не ми се вярва да ни оставят без да си платим за дяволъка. И гърците и руснаците. Същото ще стане и с АЕЦ Белене. Кой е тоя, дето ще потроши толкова суха пара и ако другата страна се откаже, да не си потърси правата? Никой не би се отказал, както и БГ не би се отказала. Или ще строим или ще плащаме.Майката му е да се предоговорят условията. Печалбата за БГ и Гърция да е равна, а не гърците да вземат 30 пъти повече от нас.

35

успех

преди 11 години

целта е да се заобиколи босфара за да се избегнат таксите които турците им плющат така че ако на времето не ни бяхте спрели до чаталджа евпопеиската част на босфора да е българска сега щяхте да изнасяте на половин цена

34

Анонимен

преди 11 години

Кой няма нужда от тръбопровода? Колкото и странно да е това са Германия, Унгария, Словения и Хърватска. Обяснявам защо - при неработещ Бургас - Александропулис се пуска отново в експлоатация нефтопровода " Дружба". Той е свързан с рафинериите в Панчево и славонски брод. По този начин държавите който купуват от Русия и другите от региона са на печалба. Те не зависят от проливите, не зависят от танкери и др.подобни. Само България духа супата от това. Другите държави се радват!

33

Анонимен

преди 11 години

33 улучи точно десятката. МОЖЕ, да може и да се построи тоя тръбопровод, но печалбата за БГ да е такава, че да компенсира евентуалните загуби от туризма. А, ако няма загуби - добре дошло.Типично бг работа. Едни подписват без да четат, други четат и чакат "сухо" под масата, накрая някой се чуди как да се измъкне от цялата обстановка.ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ ОТ ЛИЦАТА ПОДПИСВАЩИ ПОДОБНИ ДОГОВОРИ. И за това и за златото и за АЕЦ и за всичко.

32

Анонимен

преди 11 години

САЩ чрез верния си съюзник Турция разиграват картата на Балканите много умело и постепенно ни превръщат в държава със затихващи функции! Едва ли ще ни позволят да играем някаква геостратегическа роля в региона.

31

до 52

преди 11 години

Първосигналните обиди, който отправяш за сетен път подсказват кого защитаваш.... В Русия няма еко щети...там просто екологията не съществува....Достатъчно е да отвориш коетои да е било руско списание на екологична тема....Но не на теб партията ти плаща да плюеш...ами плют тогава , явно само за това ти са възможностите....

30

до 34

преди 11 години

Мога само да ти обърна внимание,че досега не съм чул руснак да пази природата. И ако Бритиш петролеум плати няколко милиарда долара за щети...да си чул Русия да е платила дори и едни лв. за еко щети?

29

Анонимен

преди 11 години

България и българите според Правителството нямат нужда от нищо - нито фабрики и заводи, нито електроцентрали, нито тръбопроводи........! Имаме нужда само от южния транспортен коридор, който да обслужва чужди икономики и нищо по-вече! Нацията се топи - пенсионерите измират като пилци, младите напускат страната, а тези мазохисти, които остават тук в голямата си част са безработни и разчитат на помощи......! След 50-60 години тая държава ще изчезне от картата, или по-скоро ще съществува формално!

28

Анонимен

преди 11 години

>>>Защо българите нямат нужда от Бургас-Александруполис>>>Българите нямат нужда от нищо! Младите българи хич не им пука, защото те не смятат да остават тукл Не съм чул българин на 20-25 години да не прави сериозни планове да се изнесе от БГ завинаги! С тези решения на правителството на тиквата и цвъко само се поощряват тези настроения на младите българи и се показва правилността на техните намерения да имигрират по най-бърз начин!

27

Анонимен

преди 11 години

Турците искат 30долара на тон, а ние сме съгласни на 1рубла на тон превозен нефт.

26

Анонимен

преди 11 години

И 10 ст да е литъра пак ще плащаме 1,60 всичко в България е данъци,такси и акцизи.Държавата се изхранва от дране на кожите на сиромасите,а те си стоят и мълчат.

25

Анонимен

преди 11 години

Стига бе да лъжете хора, проблема на туризма в България не тръбопровода, а мутри, чалга, *** ...

24

аз

преди 11 години

и да се напъвате няма го има нито тоя НЕНУЖЕН АЕЦ, НИТО ТРЪБАТА ЗА ГЪРЦИЯа на българина му е през оная работа за вековната гръцко - руска дружба:)))))

23

Анонимен

преди 11 години

Бургазлии казаха НЕ !Ако на Софиянци не им отърва си е техен проблем ,прави криви на тях им е на главите !

22

пъцко

преди 11 години

До КОСТАС ЛИНКЕти се сецна бе момче

21

Анонимен

преди 11 години

Чета и се чудя на всички "разбирачи". Аз явно съм един от малкото хора, който са наясно с нещата - за съжаление. Най-големия петролен терминал на Балканите се намира на остров Крък - в Хърватска. Острова се намира на Адриатическото крайбрежие срещу град Риека. От острова тръгват два тръбопровода - единият подводно и стига до риена на около 14км северозаападно. Другият тръбопровод тръгва от терминала и по мосто свързващ острова със сушата заминава в Хърватска! Сигурно там няма курорти!?

20

до коси

преди 11 години

абе давай бързо бягай на площада

19

коси

преди 11 години

не знам защо трябва да се дискутира под всяка статия написана от поредния услужлив журналист на заплата към някой от олигарсите истината е че трябва да сме на площада и там да отстояваме интересите си