468

TankoBG_

преди 11 години

До бореца 504:Та ме сети за един виц:Късно вечерта Щирлиц се прибираше с Мерцедеса си от съвещание в щаба на Хитлер. Той още не знаеше че до края на войната остава месец, след което щяха да му дадат един нов ЗАЗ без ред.

467

Анонимен

преди 11 години

Наши богаташи от подземния свят и от БСП и политици масово купуват имоти в Лондон за по милиони,където да живеят децата им,защото са студенти в елитни университети. Други купували имотите за инвестиция .Посолството в Лондон дължало над 1 млн.паунда от такси,натрупани от тия богаташи,ходили с автомобилите си до БГ посолство/такса зона/.Това е станало по времето на посланник Станчов от тройната коалиция.Ето къде са парите на българския народ.Къде е прокуратурата ,къде е съда???

466

бай Иван

преди 11 години

Другарите от БСП да върнат откраднатото от "Лошите" кредити с които си построиха хотели и си изучиха децата за да ни управляват в САЩ,тогава ще има и за майките и за пенсионерите...

465

Анонимен

преди 11 години

Зад днешния протест стои сянката на БСП! или казано по друг начин ,,На крив ху. и вълната му пречи.''

464

of продължение

преди 11 години

Как да се върна по-рано на работа като няма кой да гледа детето? Да вземат да оправят системата с детските заведения, да започнат да стимулират майките да се върщат бързо на работа.

463

of

преди 11 години

За да е по-късно майчинството и майката да може да се върне на работа, трябва някой да гледа това дете. В ДЯ и ОДЗ-тата, вземат вече проходили деца, нямат ресурс за гледане на малки бебета и на никой от персонала не му се занимава. По закон детето навършили 10 месеца може да посещава ДЯ, но на практика тези неща никъде не се спазват. На мен ми казаха - като проходи и като му сложат ваксината за шарките, т.е. най-рано на година и един месец.

462

Анонимен

преди 11 години

Зад днешния протест стои сянката на БСП!-БУДА

461

лимит

преди 11 години

Предлагам да се проверят сметките и всеки,който има над 10 млн и незабавно да увисне на клона.

460

пак аз

преди 11 години

***, вдигането на данъци директно праща една част от икономиката в сивия сектор !! Нещо, което не ви е ясно не го коментирайте, в Бг вдигането на данъци намаля общите постъпления всеки икономист ще ви го каже!

459

ДедоПене

преди 11 години

Когато преди 8г. Станишев каза че ще се строи АЕЦ за 5 млрд. никой не протестираКогато Р.Овч. слючваше договори за свръхвисока изкупна цена за ток от ВЕИ никой не протестираКогато Доган строи Цанков камък за 1 млрд лв. никой не протестираКогато Р.Овч. предаде собственоста на електропреносната мрежа в България никой не протестираКогато Р.Овч. окраде НЕК и Топлофикация София никой не протестираСега хвърляйте снежни топки по тва момче, може пък и да ви намалят сметките.... ама друг път.Ще ви

458

Цицослава

преди 11 години

Брей, голям страх ги тресе, как пак ще загубят и идващите избори партиите мафии начело с БСП на СерГЕЙ-Хизбула - от как от дни му е прякорът излагация в Европейския съвет в Брюксел, в т. ч. и в ПЕС дори...!!!!!!Не е по панически страхът и при бандата ДПС на Доган ДС-бей и Местан бей-мазния, както и при останалите файтон хора на "ЮПИ"-крадците от НДСВ на горския крадец Кобургота и неговата синьо-червена реанимация, Кунева-Пръмова снаха...!!!!!!.... и т. н. и т.н.

457

outsider

преди 11 години

До 506:Тая спекулация с плоския данък се тиражира отдавна. Плоският данък беше въведен по настояване на икономическият екип на НДСВ и те никога не са го отричали. Той по приницип стимулира икономиката тогава, когато има растеж и ниска безработица, както беше по времето на въвеждането му.Ако ГЕРБ мислеше повече за бедните, сега, при кризата, на която у нас края и не се вижда, щеше да го отмени.

456

boikageorgieva

преди 11 години

На днешният ощо национален митинг отидох за да протестирам против монополите и мизерният жевот в БЪЛГАРИЯ,не ми се обади другарят Станишев,нито другарите от БСП,а отидох да протестирам против едно некадърно правителство,един самозабравил се Бойко Борисов, който не спази нито едно предизборно обещание.Съжалявам че някога гласувах за най гадната партия в България ГЕРБ, ТЕ СА ЗА РАЗСТРЕЛ

455

га га

преди 11 години

А сега любимият Станишко тури плосък данък на всички. Ако не знаеш това е 10 % от необлагаемата дотогава минимална заплата и намаляване с 25% от данъка на богатите Бог да поживи Станишко мисли за бедните .

454

бореца

преди 11 години

Искам да напомня на всички форумци какви бяха нещата през гадният комунизъм!Всяко младо семейство имаше право на 5000 лв. заем при 1% лихва,ако работиш на т,нар. национални обекти имаш право на ведомствено жилище при наем 10-15 лв. на месец,всеки млад специалист трябваше да отработи 3-5 години в предприятие по избор и също можеше да получи ведомствено жилище.Ако имаш второ дете се опрощаваше 50% от заема,а при раждане на трето-целият!И работното място на майката се пазеше в продължение на години

453

gaga

преди 11 години

До Венелин А кой доведе ЧЕЗ чедо, ГЕРБ ли

452

Анонимен

преди 11 години

Пак ли Станишев му е виновен на мутрата бе?! Ако слушаме мухльото, който ни управлява, излиза, че тоя Станишко е някакъв супермен. Баси шизофренията, в която ни набутва Тиквата!

451

outsider

преди 11 години

До 501: Ние сме на изчезване като нация. Ако стоиш зад думите си "Като не ви оттърва не раждайте" сложи си снимката тук, та да те заплюват майките, като те срещнат.

450

Анонимен

преди 11 години

Колко време е платеното майчинство в ЕС и колко е тук. Да се взведе този срок и тук. А за сумата, държавата е в криза няма пари. Като не ви оттърва не раждайте

449

Анонимен

преди 11 години

Гнусна демагогия!Първо не са гладни децата!Второ да се използуват деца за политически протести е найголяматна отврат!!И трето парите не правят раждаемост!Аргументи:Ако парите определяха раждаемостта Германия щеше да има раждаемост като Индия, а Дарина Павлова щеше да им 15 деца!Респ. Албания щеше да е с найниска раждаемост, а у нас *** щяха да нямат деца!Впрочем и *** Софи Маринова, която е богата, има 1 дете! Казва се Лоренцо!Айде някой да ме обори!