73

пациент

преди 11 години

Доста пъти съм бил в хирургиите.храната не струва и 2 лева на ден.филия хляб и парче сирене. и от къде по 2000 лева на ден.какви медикаменти са използвали. КРАДЦИ . ВЕЧЕ НЯМА ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА, ВСИЧКО Е БИЗНЕС.НЯМА ПАРИ - УМИРАШ.ПЛАЩАШ КЕШ -ЖИВЕЕШ. ТОВА Е *** ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

72

експерт

преди 11 години

Не става ясно,какво струва 14 000 за 7 дни в болница.Какво толкова са я лекували,че и я излекували.На мен ако ми се наложи ходя на ветеринарен доктор щото не плащам осигуровки,но ако изпадна в подобна ситуация,ще им оставя трупа да си го съхраняват,само се надявам да нямат цех за колбаси зад болницата.

71

лекар

преди 11 години

Сегашното състояние е кулминация на извръщенията , кражбите , липса на чувство за срам ! Най-новите мошенници -директори известни като братята Галеви са представители на последното поколение еничари от черния български преход . Тези хора са отгледани със сребърни лъжици от партииците си родители -комунистически мижитурки придобили лицемерието и фалшивия морал за ценностна система , пълзящи като охльови по кариерната стълбица . Научени са да мислят единствено са собственото си добруване , на гърб

70

Анонимен

преди 11 години

tva ne e samo tuk,tva e navsekade,brat4ED navsekade,kadeto go nema bai tosho.

69

слепи ли сет?!?!70

преди 11 години

Пост 70 и 73 Жената е приета , и лекувана !!!Кое е не разбрахте?!От къде извира тая злоба ?!

68

80???

преди 11 години

Първо са я обслужили ..........това не ти ли стана ясно?!

67

факт

преди 11 години

Извод : хартията (парите) е по-ценна от човека

66

Анонимен

преди 11 години

Все по-често ми се случва да чувам за хора, които работят без осигуровка, не защото така искат, а защото нямат друг избор притиснати от безпаричие и немотия. Къде е държавата ни?Защото го позволява?И когато на един такъв човек му се наложи да влезе в болница, четем в статията как болницата е на загуба с 800 000 лв. Ами на загуба е, хиляди хора не са осигурени, защото работодателя знае, че няма наказание и си прави каквото си иска.

65

боклуциии

преди 11 години

да ви ... майката и гербери, и комунисти , и доктори , и попове , и всички други скапани *** в тая държава . А декларация 7 пусната ли е или първо ще има глоба и чак после ще се оправи здравно осигурителния й статус . Лека и пръст на жената , уви живеем в държава на гавра с всичко и всички.

64

анонимен

преди 11 години

А поле следва погребение. В един средно голям град то струва 1000 лв. Лошо за живите и мъртвите в България!

63

Анонимен

преди 11 години

Рекет кат си жив,рекет кат умреш.Думи нямам

62

Анонимен

преди 11 години

v PIROGOV sa syshtite prostaci iskahami 20lv. posle 50lv. ine4e njama da go vzemete ,gadove mrysni

61

....до 70

преди 11 години

....Братле, ярно доста неща не са ти ясни. Личи си , че по- далече от селото си не си мърдал. !!! Да си чул понятието "Социална политика " ? Как се чувстват тези които плащат осигуровки - и накрая за тях няма направления !!! А, това че повечето доктори са една лакома пасмина и децата вече го знаят ....Но, сами сме си виновни защото още търпим !

60

Иван Пешев

преди 11 години

И да разстрелват за нападение над медици, при такива случаи ще има шамари.Оправете си тъпите закони, едва ли някой целенасочено ще дойде с неплатени здравни вноски да умре в болницата и да прецака НОИ.

59

Анонимен

преди 11 години

70, ама и да не се молиш, никой не те кара да ходиш на силапо доктори

58

РАЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

*** ГАДНА ЛЕКАРСКА ПАСМИНА - КРАДЦИ И УБИЙЦИНЕ СЕ ЛИ НАЯДОХА, ГАДОВЕТЕ МРЪСНИ.БЮДЖЕТА ИМ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА, АМА ГО СТРУКТУРИРАХА ТАКА,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ ТОЛКОВА.И ЗАТОВА НЕ ПОДПИСВАТ РАМКОВИЯ ДОГОВОР С ДРУГИТЕ КРАДЦИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА.КАТО ТУРИТЕ ДО ТЯХ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ, СЕ ПОЛУЧАВА МИЛА РОДНА КАРТИНА.ВИНАГИ СЪМ СЕ МОЛИЛ САМО ДА НЕ ИМ ПАДАМЕ В РЪЧИЧКИТЕ.

57

Анонимен

преди 11 години

Човещината в България струва 110 лева!!!! 110 лева са невнесени осигуровки за 7 месеца!!!Може бедната жена мир на праха и да е напуснала работа по невъзможност да работи щом има кардиологичен проблем и семейството да е финансово затруднено да внесе тази сума.Ама на кой му пука!!! Всички вече сме"вълча порода"!!! Единственото право което имаш в тази държава е да работиш като вол и да мреш като куче!!!!!!

56

MUTRAGENIO

преди 11 години

MARODERI !!!

55

Анонимен

преди 11 години

От мен да знаете *** обича да дава пари на ръка за каквато и да била услуга. Те не зачитат държавата и законите, Затова изглежда че не плащат а живеят добре, Не е вярно те плащат само там където получават, Заплатите на тъпата администрация, депутатските заплати и правителствено олигарските пари ние ги плащаме. *** за тях не иска да дава пари и никой неможе нито да го задължи нито пък да го глоби. Затова сме ние баламите да им плащаме, А това че сме се родили балами *** не е виновен

54

докторска истина

преди 11 години

Имам приятели семейство лекари които до преди 2 години работеха в българска държавна болница. Днес са в чужбина и двамата, тя гледа стара баба а той е в строителството.Когато бяхме на маса те казаха че най желаните им пациенти са били *** защото винаги давали пари на ръка и винаги знаяели как да го правят. въпреки че тя не обичала *** че били мръсни и вуняли.Днес голяма част от желаните им пациенти отишли в чужбина и "работата" (парите)намаляли, Така и нашите доктори ги последвали.