96

Родопите

преди 11 години

до Акуд, И ти като Бойко ни лук ял ни лук мирисал, човекът го каза ясно, само Герб подкрепят Израел, другите партии са на страната на България

95

Анонимен

преди 11 години

Като говорите за *** предполагам говорите за ГЕРБ нали ? Бъркам ли се или всички министри начело с ,,шефа" за бивши комунисти и те и бащите им и всичко там е навързано като свински черва ? Това гербер да вика на БСПар *** .. е крайно смешно и жалко.. и показва интерелкта на поддръжниците на пожарникаря

94

акуд

преди 11 години

БСП фактически подкрепят терористични организации като ХИЗБУЛА, аз до такакъв извод стигам от това което чета. правилно ли разсъждавам ????

93

шшшш

преди 11 години

Омръзна -!!!!!- Ми от този *** ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ , изключиха ни работещи добре блокове, съсипват ни промишлеността, само глоби за щастливи животни , и нещастни хора.Получават заплати повече , от канцлера на Германия .ТОЗИ СЪЮЗ Е ИЗЛИШЕН !!!!!! НИЕ НЯМАМЕ МЯСТО В НЕГО. Този който провежда тази политика , ще се наложи да си ходи от власта . Ще гласуваме за онзи - който ни обещае излизане от ГЛОБАЛНОТО ЕВРЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ --- НОРМАЛНА И РЕАЛНА ПРАВОВА ДЪРЖАВА !!!! ДАЛИ ТОВА ЩЕ Е СИДЕРОВ , ИЛИ г-жа ТАТЯНА ДОНЧЕВА ????? Ще видим на изборите ????????????

92

До 99

преди 11 години

По-полека бе ,оплю си монитора.А помниш ли като стана Бойко Борисов Министър Председател как нарече Алексей Петров-Доблестен гражданин

91

Българин

преди 11 години

Хайде приятели от ГЕРБ,Затваряйте РС тата .Идва краят на работния ден и ще трябва да напускате топлите канцеларии.Отдъхне те си през уйкенда ,защото в понеделник отново ще защитавате със зъби и нокти "Буда".Не ви се сърдим за просташките " никове". Защитавате си хляба.Въпреки това -правете го по-интелигентно. Или пък как да го направите ,като по- голямата част от вас сте "калинки"

90

Анонимен

преди 11 години

НЕЗАБАВЕН ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, ЗАРАДИ ОБВЪРЗАНОСТТА МУ С ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ

89

ехо

преди 11 години

Ами таз помия е действителна, до кога ще се крие, това е действителността в страната. Всички партие в парламента в момента за изхвърляне. Трябва да дойдат нови партии с нови мбади хора. Това е истината, всичко друго ще продължи по старому и нама да има бъдеще за децата ни!

88

гад

преди 11 години

До Батман .Мога да ти покажа снимка на Р.Петков с братя Галеви

87

БОБО

преди 11 години

На никой ли не му прави впечатление как с наближаването на изборите *** задеистваха пропагандната машина ,как се изсипва пумия с право и без право ,че са готови да продадат националните интереси ,само и само да докопат пак кокала ,за да може пак да ни доят ,както само те си знаят , с посредници ,с прекупвачи , с хонорари и т.н.

86

До до до

преди 11 години

Додо, ти щатният коментатор на ГЕРБ ли си? На реплика ли ти плащат?

85

-

преди 11 години

До До тъпите гербери!Да не би Б. Борисов да направи Трактора шеф на ДАНС??? Когато фактите говорят, дори червената чума трябва да замълчи, а фактите са ясни: Станишев, като министър-председател и Р. Петков като министър на вътрешните работи, назначиха А. Петров в ДАНС!!!!!!!!!!

84

1984

преди 11 години

Каква комисия? Може би, ще търсят разлика между БСП-БКП и ДС с Хизбула и въоръженото и крило? Няма нужда, разликата е само една: от въоръженото крило на Хизбула не са взривявали църква/ или джамия/ с деца и жени вътре. Иначе разлика няма, БКП и ДС са от създателите на Хизбула, и това, се потвърди от реакцията на Сер-гейчо и БСП по повод изнесените факти за "обосновано предположение за участие на въоръженото крило на Хизбула в атентата в Бургас". Дано от Пес, затворят гнусната уста на Сер-гея.

83

NX 01

преди 11 години

Аз пък имам "обосновани предположения", че др. Станишев е обикновен ***.

82

Анонимен

преди 11 години

93-евреин объркал си нещо ,това е свободен форум за свободни хора които свободно могат да си изкарват мненията ,а не ти е форума на про-еврейската и антибългарска шайка от герб,така ,че бии си шута да няма шамари .....

81

До тъпите гербери!

преди 11 години

Внимавайте какво пишете! Хизбула не е тероростична организация - а парламентарно представена партия! Дори простия Цецо - не посмя да я обвини а смутолеви за 'военното крило' на Хизбула. С елементарните инструкций дадени ви от централата - ще ни вкарате в по голяма беля!

80

Анонимен

преди 11 години

Бойко има вземане даване с Ал. ПЕтров, а не Станишев.. това и децата го знаят... само ти явно не

79

Батман

преди 11 години

като няма как да се оправдаят след всички *** който излязоха аз тях герберите пак си повтарят червените са виновни ... ахахаха я покажи ми една снимка на Станишев с някой от подземния свят ? Покажи ми участие на Станишев в някви фирми.. като на вожда.. Само празни приказки говорите.. *** е че има *** дето ви се връзват. НЯМА ПО *** ОТ БОЙКО .. набийте си го в главите.. Квото и да говорите, тука има хора с глави на раменете дето мислят, а не повтарят като папагали думите на БУДА

78

do 81

преди 11 години

А. Петров назначил Станишев за шев на ДАНС ? ахахахха момче ти си крълъг ***..

77

Не бе

преди 11 години

Общи фирми с Мутри, стрелба с Гранатомети, Американски Стенограми, Милионни подаръци за Стенли и Цветелинка, нарежданиия за спиране на проверки, назначаване на Вучки и Калинки, Досиета за доносник и т.н. не са достатъшно основание за обосновани предположения.Виж - подхвърлена фалшива шофьорски книжки на Канадски и Австралийски граждани е достатъчно основание да се обвини Хизбула!