116

ИВАН

преди 11 години

СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ПО БСП, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ В КАКЪВ ХАУС НИ ДОКАРА ДЪРЖАВАТА БОЙКО БОРИСОВ, ЗАЩО ГО ЗАЩИТАВАТЕ, СЛЕЗТЕ МАЛКО ПО НАДОЛУ И ВИЖТЕ КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА, МИЗЕРСТВАТ ,ЕДВА ОЦЕЛЯВАТ, СЛАГАТ СИ КРАЯ НА ЖИВОТА И ТО МЛАДИ ХОРА, ЗАЩО ТОЙ НЕ ПОМИСЛИ ЗА ТЯХ, ЗА БЕЗРАБОТИЦАТА, ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, ЗА ДОХОДИТЕ НИ, НЕМОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ С 240 ЛЕВА, С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ИЗБОРИТЕ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГЕРБ, НЕ МИ ТРЯБВАТ ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ, ПО СТО ПЪТИ СЕ СМЕНИХА!!!

115

Гаварит Масква

преди 11 години

От болната глава на здравата, типично по комунистически!

114

Моника Станишева

преди 11 години

Когато имахме два мандата президент с доказана доносническа дейност - агент Гоце, нямаше проблем.Сега когато имаме премиер с недоказана агентурна дейнос е проблем - така лиЧервени пачаври - на цяла България акитата не могад да ви запълнят устите.

113

Анонимен

преди 11 години

Тез 8% про руски отрекпи докога ще се опитват да ни продадат на дон ***...май забравиха как им палнахме централата преди 23 години.............

112

Mаузер

преди 11 години

До М21;Koга комунистите са били почтени.Дойдоха на власт с руска помощ и преврат.От 90% собственици направиха 100% наемни работници.За 2 месеца убиха 30 000човека. Бяха против богатите и частната собственост, а сега са най богатите ито с кражба. Къде им е морала.Никога БКП/БСП на власт.

111

М21

преди 11 години

Има нещо дълбоко непочтенно в позицията на БСП!Очевидно е, че обявяването на "обоснованите предположения" от страна на Правителството се наложи поради големия международен интерес, като същевременно е ясно, че Израел иска да ни въвлече в своя "танц " с арабите!Освен това не върви някакси по темата за тероризма да се изказват точно от БКП/БСП авторите на найкървавия атентат в нашата история!Взривяването на църквата "Св.Неделя"!

110

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ ТАЛИБАН , ЛЮБОВНИКА НА КАЛИНКАТА МАЯ КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧИ ОТ ХИЗБУЛА ЗА ДА СЕЕ ЗАРАЗА ????

109

a4o

преди 11 години

Сега е момента да се подчертае дебело...Драги сънародници.Ако допуснем КРАДЛИВИТЕ ''партии'' от тройната коалиция да се домогнат до властта, това вече наистина ще е ФАТАЛНО за България.Защото тези фондове ще бъдат ОГРАБЕНИ Дай боже това да не се случва никога вече!!!!!Нека да дадем втори шанс на ГЕРБ, те са хората които усвояват успешно евро-фондовете.

108

Gerb

преди 11 години

ЧЕТЕТЕ БЕ БЪЛГАРИ И СИ ОТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ ЗАЩОТО ТИЯ *** ОТ ДПС ИСКАТ ДА ПРАВЯТ СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО И НАЛИ ЗНАЕТЕ КЪДЕ ЩЕ ОТИДЕТЕ ПОСЛЕ.ТОВА Е ВЪРХЪТ НА НАГЛОСТТА НА ДПС КОИТО СА В КОАЛИЦИЯ С БСП И ИСКАТ ДА ПРАВЯТ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО НА КОАЛИЦИЯТА РЪКОВОДЕНО ОТ ДПС.БЪЛГАРИ СТЕГНЕТЕ СЕ ЗА ТИЯ ИЗБОРИ И ИМ НАБИЙТЕ ТАКЪВ ШУТ НА ТИЯ МЕКЕРЕТА ОТ ДС ЧЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ДА НЕ ВЛЯЗАТ В НС.АКО БЪЛГАРИТЕ НАПРАВЯТ ГРЕШКАТА ДА ДОПУСНАТ ТОЯ ПЪТ ДО ВЛАСТ ДПС/БСП ПОСЛЕ ЩЕ РЕВАТ С КЪРВАВИ СЪЛЗИ.!!!!!!!!!!!!!

107

Добре казано

преди 11 години

"Свеждането на народното представителство до безлична маса от хора - механично гласуващи, е обезличаване на ценности, на вековни традиции и принципи. Резултатът ще се види на изборите и той няма да е в полза на днес управляващите", каза Найденов.

106

До Анонимния посерко

преди 11 години

Явно си падаш по копрофагия :)))))))

105

Цвъ Цвъ

преди 11 години

Наистина има "обосновано предположение", че хисБУДАла служат на чужди на България интереси и са маронетки.....

104

Анонимен

преди 11 години

НЯМАТЕ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА /а само предполагаеми/,че ХИЗБУЛА СА ИЗВЪРШИТЕЛИ НА АТЕНТАТА. И С ТЕЗИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ИЗЛИЗАТЕ ПРЕД СВЕТА, И КЗАВАТЕ- ДА,ТЕ ХИЗБУЛА СА ВИНОВНИЦИТЕ. ЗНАЙТЕ,ЧЕ С ТАЗИ ВАША ПОЗИЦИЯ НАНАСЯТЕ НЕПОПРАВИМА ВРЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ,КОЯТО В ЕДИН ДЕН МОЖЕ ДА БЪДЕ 100% МИШЕНА,УДАРЕНА ПО НАЙ-ЖЕСТОК НАЧИН.АЗ ПИТАМ: КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ТАЗИ ПОРАЗИЯ ТОГАВА? КОЙ ? СИГУРНО ЦЯЛАТА ОПОЗИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ,КОЯТО ВИ Е ПРЕДУПРЕЖДАВАЛА,ЧЕ ТОВА КОЕТО ТВЪРДИТЕ Е ОПАСНО ЗА БГ ДТРЖАВА И НАРОД.

103

Анонимен

преди 11 години

До акуд до 112 След като империализма претърпи крах в Сирия отново ше е ред на Израел, а когато звездата на Израел залезе, ще блесне тази на Хизбуллах, която вече 31 години грее високо над Палестина, въпреки, че големи територии от нея са окупирани от ***, но съвсем скоро Станишев ще посети независима Палестина, а Бойко няма как да иде в Израел за инструктаж, нито Ники Младенов, щото няма да я има вече държавицата измислена Израел

102

DJIPI

преди 11 години

IMATE PRAVO SAMO HA EDHO!!!!HAPRAVLENIE ZA DOKTOP ZA GODINATA-GAPAHTIPAHO VI OT GERB!!!!

101

акуд до 112

преди 11 години

станишев направи си една бук с добра фото-сесия и я прати на хизбула да те призентира, че идват избори

100

Анонимен

преди 11 години

Само две партии ще спечелят повече гласове на изборите,а именно СК и ГЕРБ...Ако гласуваш за СК натисни +,за ГЕРБ натисни -

99

Анонимен

преди 11 години

До акудСъвсем правилно, организации като Хизбула бяха създадени, и се финансираха, от КГБ и ДС/ спомни си петрол срещу храни и ролята на БСП-БКП/ Разликата между хизбула и БКП-ДС е, че Хизбула не са взривявали църква или джамия за да убият стотици невинни деца и жени, докато от БКП са го направили, и мнооого се гордеят с този терористичен акт, направиха филм за това и се изучаваше в училищата. Станишев, като безродник-интернационалист, резонно подкрепя братската партия и тероризма.

98

Родопите

преди 11 години

До акуд, Не мисля, че половината свят подкрепя Израел, дори не и 1/3 от света, навсякъде сте малцинство, дори и в България, въпреки че я управлявате евреите

97

акуд

преди 11 години

:) ГЕРБ и ПОЛОВИНАТА СВЯТ приятелю, нали виде как ЕС си отвори кесЙката за България