335

Лъжеш....

преди 11 години

...мутро! Цял свят те познава вече... Айде у лево!

334

Перко Наумов

преди 11 години

Цеца Меца се кланя на издигнатия в култ фалос на Будата като напоследък май ревнува от пусевицата на Куневица!Най-измислените близнашки партии са ГЕРБ и България на гражданите!Разликата е само дали се кланяш като Цеца Меца на фалоса на началството или на пусито като при близнашките.........ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

333

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ДЖОН ЛЕНОН ВЪЗКРЪСНА......ДЖОРДЖ ХАРИСЪН ВЪЗКРЪСНА... И БИТЪЛС СПЕЦИАЛНО СЕ САБРАХА ЗА ДА ИЗПУЛНЯТ СПЕЦИАЛНО ЗА БАЦЕ И ЦЕЦО....ХЕЕЛЛООУУУ ГУУУДБАААЙЙЙ....!

332

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЦЕНТУРИОН ЦУФТАНИКУС СРЕД ЛЕГИОНЕРИ ОТЪ МВРЕТУС РЕПЛИКИРА ДУБЛИКАТНО:Работим мутрите да наведат глава, а не да вдигат гребен!....ПРЕВЕДЕНО ОТ ЛАТИНСКИ ОЗНАЧАВА:Работим ВАРВАРИТЕ МУТРИ / ДИВО ПЛЕМЕ / да наведат глава, а не да вдигат гребен /СРЕДНОВЕКОВНА ЗАКАЧКА !/ ...!

331

Анонимен

преди 11 години

Един съвет, ако чуете "Алах акбар!" някъде из метрото или автогарите, или някой мол, "благодарете" на Цветанов наум преди мозъка ви да се превърне в летящо кьопоолу! Благодарете му затова, че застрашава живота на вас и близките ви подавайки се на израелски и американски натиск, явно за него вашата сигурност не значи нищо и е решил да я изтъргува за някой американски долар.

330

ИДВА!!!

преди 11 години

Ето го, той идва. И ще чуете по цялата Земя неговите химни до един "Kamelot - March Of Mephisto". След глада, войните и морта през всичките тези години... тогава, когато човешката цивилизация рухне, той ще се появи, за да Ви спаси ;) Тогава всички ще паднете пред него и ще молите Бог да вземе живота Ви по-скоро. Ще захвърлите и злато и пари. А, неговите 666 български милионера(провери в НАП, ако не вярваш) ще обърнат гръб, за да се наведат пред него. Тогава няма да има и един жив праведник.

329

С НАМИ БОГ

преди 11 години

До 666! СУПЕР..ХОРА НА МОМЧЕТАТА ОНАНИСТИ ЩЕ ИЗПЪЛНИ ПЕСЕНТА - АХ ВИЕ РЪЧИЧКИ ЗЛАТНИ !СОЛИСТ ПИОНЕРЧЕТО ЦВЪЦКО ЦВЪЦКОВ !!!

328

Анонимен

преди 11 години

и така следват шумни арести - досега без резултат. Междувремено АД е много силно с мнго големи възможности и влияние в цялата държава. но най ценната услуга за западните му приятели той ве4е я направи (Хизбула) и те му биха шута - на тях това им трябваше. въпроса сега е какво ще ни спретне за тези избори това АД, да не забравяме, че то има много ресурси и поне за сега власт???и така всичко започва в началото на преходатака вече е ясно че Б.Б. е пътник

327

Анонимен

преди 11 години

следва стъпка едно спиране на всички плащания към изпълнители на проекти - обясненията сте ги чували няма да ги коментирам. ЦЕЛ - ве4е ние командваме и ще правите каквото ние искаме (бързо постигната). следва бързо стартиране на новите проекти - цел приключване до края на мандата - тук ве4е няма обжалване и забавяне а бързо стартиране и подкрепа на изпълнители (членове или симпатизанти на АД) . Тък следва намесата западните му приятели които припомнят какво знаят за него, какво искат да направи

326

Анонимен

преди 11 години

Тук ве4е по интересно следва отделяне от НДСВ и кметуване. през това време всеки от тях се развива успешно и труба капитал и подкрепа от най ралични политици. Върха на "кариерата" е вече ГЕРБ. и спечелването на изборите през 2009г. Длъжен съм да припомня също преди това че при предишните управления всеки по голям проект или конкурс продължаваше с обжалване в съда. ГЕРБ (АД) идва на власт с гръмки обещания реванш и вкарване на всички крадливи политици в затвора (такова нещо досега да се случило?

325

Анонимен

преди 11 години

както знаем вечеслед около година затишие и след това започват едни убийства нито едно от които да е разкрито. нашия човек е в МВР той контролира всичко БОП и СОБТ (ковачницата на кадри за тези бизнесмени) са наши и предполагам не сте чивали за конфликти между гореспоненатите групировки - всичко е по мед и масло. както знаем апетита идва с яденето - нашия човек има ве4е популярност и давай да го вчърлим в политиката колкото е по нависоко толкова по добре първа проба изборите през 2005г.

324

Анонимен

преди 11 години

Тези добре облечени бизнесмени започват да набират страшна скорост но през 2001г. имаме изненада победа на НДСВ но недостатъчна за безпроблено управление. и вече набрали достъна скорост вече започват да искат и власт. но изведнъж няма как да стане. НДСВ идва на власт с доста нови хора живяли и работили навън непознавщи дайствителноста в БГ.Както знаем вече те ще управляват с подкрепата на ДПС (Сокола) и ето възможноста да се вкара наш човек на власт - Б.Б. и къде пак там от където е тръгнал - в

323

Анонимен

преди 11 години

Точно тук се те вземат вече да се сближават. в началото е югоембаргото с управлението на БСП, следва хиперинфлация и бунтове организирани най верочтно от И.Костов (нашите хора са изпълнителите на сблъсъците и безредиците в този мометн - януари 1997.) следва малко затишие след идването на власт на И.К. около година. след това най верочно му е припомнено за услугата и след като И.К. е контрирал цялата власт позволява на нашите хора да монетизират услугата от януари 1997г.

322

Анонимен

преди 11 години

тези добре облечени бизнесмени в началото на прехода са от едната срана на закона и после преминават от другата и започват да монетаризират своите умения (всички те са бивши служители на СОБТ с изключение на Б.Б. който е пожарникар към този момент) и се започва началото на натрупване на престъпния капитал, от друга страна полиците от СДС и БСП имат власт но им лисват достатъчно финанси.

321

Анонимен

преди 11 години

а да бъда по точен това е един мой анализ въз основа на документи публикувани в сайта Бивол и според мен в голям процент вероятност това да е така. и така вси4ки участници в него можем да ги наречем едно голямо АД - СИК (Пашата), Аполо и Болкан (Трактора), Ипон (Б.Б.) и *** от страна на добре облечените бизнесмени и от страна на политиката ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДПС и т.н.

320

някой

преди 11 години

Хм...БУДАРАСТ!

319

БУДАЛЕНД

преди 11 години

много МИ ХАРЕСА ЕДНА ЧЕТЕНА СЕНТЕНЦИЯ ,ЧЕ - БЪЛГАРСКИТЕ БУДАли /избиратели/ ЗАМЕНИЛИ ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ С ПРАЗНОГЛАВАТА ЛАМЯ!!!!!! БУДОВЕСТИ ОТ БУДАЛЕНД!!!!!

318

Анонимен

преди 11 години

На изборите да изхвърлим на бунището герб.Там им е мястота.А Мухобойко се е покрил от страх щото знае ще сте бъде линчуван от българския народ

317

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЦЕЦО Е ТРОМПЕТИС ОТ ХОРА НА СОФИИСКИТЕ МОМЧЕТА...!

316

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ГЕРБ Е ПАРТИЯ НА ТРУДОВИЯ НАРОД НА ЦК НА БКП...!