11

емо

преди 11 години

изберете си пак бойко на власт

10

Анонимен

преди 11 години

Според Димитров извънредният труд у нас е достигнал големи размери и не се заплаща. То основния труд не се заплаща, та какво да кажем за извънредния. Хиляди работят без осигуровки, бавят им заплатите или не им плащат въобще. Дори и в големите междунаридни компании, където поне хората имат реална осигуровка и им плащат редовно, също им се нарушават правата.Работи се извънредно, обучения в почивните дни....и т.н.

9

м-р Х

преди 11 години

автомобилът не е лукс, а необходимост - остап бендер.също ще кажа за телефоните и джиесемите. В нашия век без тези неща вече си нищо - не можеш да се придвижваш, не можеш да комуникираш. Ако в метрото стане авария и ти не можеш да се обадиш на никого (джиесемите на работят вътре) все едно си погребан жив - никой не знае къде си , а ти до никъде не можеш да стигнеш.освен това един автомобил не се купува за ден или два - това са спестени за години пари.

8

anon

преди 11 години

До 9;ne se mori a ibi

7

Анонимен

преди 11 години

Пламене време е да слезете между хората и да им решавате проблемите както на учителите,а не да търсите оправдание ,че имали да получават пари.Слепи ли сте че те напълниха банките с влогове за лихви .Обикновените хора нямат пари в банките имат тия които бавят заплатите.

6

до 4

преди 11 години

А сега протестираме да се вдигат още детските ,като не правим сметката,че от това полза ще имат те.Българките раждат по 1 дете а ония имат по 10 така ,че полза от увеличението ще имат само те.Ще имат повече пари за ракия.

5

Анонимен

преди 11 години

Не плащат заплати ,а от къде вземат пари за луксозни автомобили ,за различни екскурзии по различни дестинации по целия свят,децата им учат в най скъпите университети по света а държат хората без заплати.Хората казват ,че работят постоянно,камионите със стока всяка седмица излизат от предприятието,а пари за заплати все няма.Време е профсъюзите да отидат при обикновените работници а не дават само интервюта.

4

Анонимен

преди 11 години

некадърно управление и туй то

3

Анонимен

преди 11 години

Вчера един Гербер Дупетат обясняваше как щели да въвеждат задължение на фирмите да плащат в 30 дневен срок - за да се намаляло междуфирмената задлъжнялост.Ама не важало за Държавата и Общините!!!Няма такава наглост! Във всяка нормална държава - Държавата трябва да е образец на почтеност. За съжаление не и в държавата на Мутрите!

2

Гражданин

преди 11 години

Докато има такива като Омбуцмана да защитава длъжниците доникъде няма да стигне държавата. Този псевдосъдия и адвокат въобще не разбира, че България е правова държава и неможе да защитава длъжниците. Той няма право да разделя обществото а да защитава правоимащите. Който има дълг следва да се преследва от обществото и закона. Стига с тази сиромащина и андрешковица. Ако всеки длъжник няма да си погасява задълженията то държавата рано или по късно ще фалира.

1

Анонимен

преди 11 години

Най-много задължения има ... навсякъде, освен в администрацията.