340

Литератор

преди 11 години

Какъв Атентат на г-жа Цветелина? Тя да не е цар, държавен глава, президент на страна, за да се говори за атентат? Тя е бизнес съдружник на Бойко, на Ипон, или лична приятелка. Това може и да е ужасен опит за убииство, за сплашване но в никакъв случай не е атентат. Такова безотговорно ръсене на термини има само в България. Преди да пише човек трябва да учи.

339

Mаузер

преди 11 години

До Българин;Защо ДОНОСНИКА ГОЦЕ несе засрами. Всички се гордееха че са УШИ на БКП.

338

Мит

преди 11 години

Май са ни повече коНпетентните органи, работещи за онези служби. Не бих се изненадал ако извадят досието на хан Аспарух или на Авитохол. И тези хартийки стоят 16 години за да излязат точно сега. Хора мислете. Така се самоизяждаме.

337

БудаГейТ

преди 11 години

БУДИСТИ, Гербаджии - спасявайте се. Следва бой по канчето от Европа, Оставка, Служебно правителство, и избори! Будагейт има още документи за публикуване. . . . Нервите на Меркел не са безкрайни! Пък и какви български интереси защитава кукла на американско-израелски конци-вижте Хизбулагейт!!!

336

Анонимен

преди 11 години

prav e choveka

335

обикновен гражданин

преди 11 години

Бий Бойко комунистите бий за България бий!

334

murmashka

преди 11 години

Не ме удивлява че ,,гербери" ( разбирай мутри! ) така яростно защитават своя тартор Бойко.Удивляващо е друго - това че такива в плиткоумието си причисляват всички пишещи против Бойко към ,,червените"

333

Анонимен

преди 11 години

А стига вече червени малоумия!!! НЕ МИНАВАААААААААААА!!! Не разбрахте ли? Извадете и четвърта и пета част от "Съселъ"! Ставате все по-зле и по-зле! Само работа, глад и бой за вас!

332

aibou

преди 11 години

Тоя Б.Б. много противен,не съм комунист,и Станишев е също толкова противен

331

Българин

преди 11 години

. Без да съм привърженик на една или друга партия си мисля ,че колкото повече разните журналистчета (С.Култуклиева), бивши ченгета се мъчат да омаловажат проблема ,толкова повече нещата вонят.Ако Б.Б. имаше малко повече достойнство щеше още в зародиш на скандала да каже истината,а да не шикалкави.Срамувам се ,че имаме такъв премиер.

330

бай Иван

преди 11 години

Колко са *** режисьорите от БИВОЛЪ.Главния редактор каза,че може да му донесат още материали за Буда.Кой ще му ги донесе,освен бивши служители на ДС-комунисти.Бай Ставри от трета фуражна няма достъп до такива материали.Идват избори.Играта е като руска рулетка "Ше откраднем ли още някое милиардче ако сме на власт,или ще духаме супата" Залога е много голям.Очаквайте още нескопосани простотии.

329

до бачкатор

преди 11 години

Няма да има дело.Съдебната система обслужва тия с ***,разбирай червенотиквеничковчетата.

328

бачкатор

преди 11 години

Ей,какво стана със заменките по морето.Писаха че държавата е ощетена с 2 милиарда.Ще има ли дело.Цацата ще си влезе ли в ролята?

327

Дядо

преди 11 години

Този от Биволъ, драскача де Сенчо, пасеше овце в Странджата, баща му има 6-7 тома издадени в възхвала на Тато , дядо му е бил агент на БКП внедрен в затвор и има много хора разсреляни по негово донесение. С камион карат осъдени на разстрел , с строга охрана, камиона спира и дядо му скача от камиона и побягва необезпокояван от никой , за да го предпазят и той уж е бил осъден на смърт. Затова мислете колко са долни тия спинозни. Борисов много им обърка плановете.

326

Анонимен

преди 11 години

Докато има симпатизанти на БСП,обикновеният човек ще става все по беден,гладен и нещастен.Но явно има още много заблудени мазухисти,които не могат да разберат кой ги докара до просешка тояга.

325

demos

преди 11 години

Другарите вече издават истеричен писък.Бойко им обърка сметките.Неврозата се усеща във въздуха.Време е да слязат от джиповете и да се качат на Голф-2.

324

бай Иван

преди 11 години

Ибрикчиите на Доган вадят БУДА за да се хванат на въдицата им БУДАЛИТЕ.Да Бойко е имал досие.Всички,които са били на отговорни длъжности биваха проверявани ,дори и артистите в провинциалните театри.Въпросът ми е защо не извадят компромати на ОЛИГАРСИТЕ и на БАНКЕРИТЕ,които сътвориха хиперинфлацията и ЛОШИТЕ кредити??? Отговора е много ***.Всички и всичко е режисирано от БКП-БСП-ДС по списък.Комунистите от бандитския преход определиха икономиката да е в техните ръце и сътвориха едно НИЩО...

323

Анонимен

преди 11 години

КОЕТО Е ЛОШО ЗА ДС(БСП ДПС АТАКА), Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

322

Анонимен

преди 11 години

ТРИ ХИЛЯДИ ВИСШИСТИ(КОЛКОТО Е БЮРОКРАТИЧНИЯ АПАРАТ НА БСП(ДС) НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ С ЕДНА "МУТРА" :) И ВЪПРОСНАТА "МУТРА" ГИ НАДЦАКВА ВСЕКИ ПЪТ.

321

Анонимен

преди 11 години

ЕДНА МУТРА УПРАВЛЯВА ПО-ДОБРЕ ОТ ВСИЧКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО. НИЩО ЧУДНО, МУТРАТА Е ЧОВЕК И ИМА ПРИНЦИПИ. ПОЛИТИЦИТЕ НЕ СА ХОРА И СА ОПЕРИРАНИ ОТ ПРИНЦИПИ ОЩЕ В РАННО ДЕТСТВО.