8

Кашичка

преди 11 години

Някой го е изчуруликал

7

XXL

преди 11 години

МангустоХосеМариян ;) от Испанската армия ;)))

6

кир харман

преди 11 години

Дано да е била тревата някъв жмел да не го е яд момчето...Ама като прочетох пластмасова кофа си представих че е от тея големите дето се носи вода на село обаче като прочетох 78грама и се посмях няква тъжна кофичка ще да е било...И пак някой го е изпял...Кофти хора сме ей...

5

Виртуален Палячо

преди 11 години

До Виртуален ***:: В Чехия тези количества са легални при условие, че са за лична употреба - не за друго, а просто няма смисъл полицията да се занимава с глупости, при положение, че такива смешни количества са В ПЪТИ по евтини от всичките разходи на Държавата (?!) за да ги залови и осъди. Аз самият съм против дрогата но това е безумие !

4

Виртуален Палячо

преди 11 години

Аргх ?! 70 грама марихуана, колба и 10 грама амфетамини. - Поредния удар срещу мафията !! Браво на ГЕРБ, БКП (БСП), СДС, Волен и оная подметка Яне Янев!!

3

дежурен комисар

преди 11 години

Запис от разпита на задържаната : Той ми обе6тава6е , 4е Златна Панега 6те стане наистина Златна ..и за това ме принуди да освободя кофата който ползвахме за други нужди да я напълним с трева за която твърде6е , 4е е за готвене ! След това ние с Мин4о ком6ия и л,,, ре6ихме да се обадиме в полицията ! п.п затова толкова бързо я откриха !

2

Анонимен

преди 11 години

***.

1

Анонимен

преди 11 години

"Златна Панега Цимент" - Една кофа и си там! :)