23

анонимен

преди 11 години

34 ..но сега ги споменаваш че са били министри ..нали? а те са знаели че в реални условия никой е нямало да ги избере -:))) ей за това този пенсионер е навит..защото знае прекрасно че друг подобен шанс..никога повече няма да има..

22

Анонимен

преди 11 години

За да се съгласи някой да стане министър за 4 месеца има само едно обяснение-болна амбиция и суета.Навремето по същата причина Мирослав Севлиевски и Чилова станаха министри два месеца преди изборите

21

karnthaler

преди 11 години

Повечето пишете глупости, защото не познавате Акад. Стефан Воденичаров. Той винаги постига това, което иска- пред него няма спирачки. Дянков донякъде е прав- БАН все още се състои от Професори- пенсионери, които трябва да освобождават места за младите хора. А за 400 лева заплата млади хора почти няма- особено занимаващи се с научна работа (и все още Професорите- пенсионери и не само си усвояват пари от проекти и псевдопроекти...) ето това искаше Дянков да се промени.Айде със здраве

20

Защо

преди 11 години

Връстнико мой, този твой жест не заслужава уважение.

19

Дедовият

преди 11 години

Абсолютно вярно каза "Запомнил".И наистина само такъв индивид смята ,че за 4 месеца може да се направи нещо.Явно само болна амбиция.

18

Запомнил

преди 11 години

От изказвания на Дянков през периода от ноември 2009 г. до края на 2010 г., става ясно, че като един от БАН, акад. Стефан Воденичаров е ***, феодален старец, статистически излишен психясал индивид, чието основно занимание е да си бърка в носа... Това ли са необходимите според ГЕРБ качества, за да изберат един човек за министър на образованието, младежта и науката?

17

анонимен

преди 11 години

няма никакво значение кой ще е на този пост...а и на пълно го разбирам човека.и мен да ме искат..и аз ще искам да седна на този стол..нищо че не ми е работа..а и едва ли ще му се отдаде вече такава възможност от тук на татък..дори и за месец да е..все е нещо ..лошото е че е употребен гадно от Борисов..понеже е с авторитет човека..и си е мислил Борисов че няма да има против него никой..много важно..радваме се че малко им остана -:))

16

Анонимен

преди 11 години

До Кутев Не си никакъв Кутев,а си ***...в!Кажи нещо съществено,като например защо вече не ви казват ГЕЙберести ,а БУДАли!

15

Кутев

преди 11 години

Хайде, другари, плювайте, не се спирайте, нали ви плащаме за храчка. Повече храчки, огън!

14

BAS

преди 11 години

DYANKOV NAI-MALKO IMA PRAVO DA OBSAJDA BAN SLED PARICHNIA GENOCIT, KOITO MU NALOJI.JALKO, CHE PROFESORA SE HVANA NA HOROTO NA TEZI UNICHTOJITELI NA OBRAZOVANIETO I NAUKATA.

13

Анонимен

преди 11 години

Както се вика влиза в 90-тата минута на мача сигурно и топката няма да пипне. Доста интересна смяна от страна на треньора Бобко. Сигурно през целия мач е бил дълбока резерва и сега влиза просто да зепише точки?

12

Его

преди 11 години

Още един Буда/и/тел!

11

Анонимен

преди 11 години

Абе *** БУДАли,наистина и Айнщайн за 4 месеца да дойде какво ще направи!Само срама на това продажно правителство няма да може да обере,а камо ли да оправи образованието!А ЧЕ НЯМА ДОСТОЙНСТВО,СИ Е ВЕРНО,ЗАЩОТО ЕДИН ПИКЛЬО СИ ПОЗВОЛИ ДА ГИ НАРЕЧЕ УЧЕНИТЕ ОТ БАН "ФЕОДАЛНИ СТАРЦИ",ЗА КОЕТО ОЩЕ НЕ СЕ Е ИЗВИНИЛ,А ВОДЕНИЧАРОВ ОТИВА ДА МУ СЛУГУВА В ПРАВИТЕЛСТВОТО!

10

SportsDirect

преди 11 години

SportsDirect поръчки Влез, виж и реши aabbc.wordpress com

9

Кур дю Коленков

преди 11 години

Точно този ли ид ...от ще обвинява опозицията в "популизъм",който нарече учените от БАН ФЕОДАЛНИ СТАРЦИ!

8

Анонимен

преди 11 години

САМО в БгНяма кадри ,опираме за културен министър да стане ----крал Кирил Рашков ,от с.Катуница е !

7

Спокойно

преди 11 години

Сега подготвяме обесването на тиквата на паметника пред НДК. Едва ли ще дочака 4 месеца мутрата.

6

ПопуЛизъм

преди 11 години

Популизъм и ПиАр е назначаването му, цялото управление на ГЕРБ е популизъм, пиар и евтини трикове на полуграмотни пишлемета и мутри.

5

Анонимен

преди 11 години

Работата на министъра не се състои в констатации за това какво трябва и какво не трябва, а как да се направи това, което трябва!

4

Гошо Тъпото

преди 11 години

Аз,за 4-ри месеца,никога нямаше да се...хвана да стана министър,освен в министерството на финансите,че да преместя за нула време...митничарската дирекция в Кривунделово.След туй щях да й стана и...директор;Ваньо Танов,сам щеше да...напусне.