309

Sub Zero

преди 11 години

IQ 14,6, знаех си, че IQ-то ти е под стайната температура, но не очаквах, че ще пропуснеш да сложиш запетаята в никнейма си.

308

до Практичен

преди 11 години

Ти с принтерна хартия ли си бършеш ямата? Дивак!

307

ГЕРБ=БОКЛУК

преди 11 години

ПРИЯТЕЛИ ,ТАЗИ ВЕЧЕР СЕ РАЗБРА НЕЩО МНОГО ВАЖНО,А ТО Е ЧЕ КРАДЦИТЕ И ЛЪЖЦИТЕ ОТ ГРОБ СА НЙ-БЕЗКРУПОЛНИТЕ СЪШЕСТВА ОТ ВСИЧКИ,РАЗКРИХА ГИ ОТ БИВОЛ И ТЕ ГО СПРЯХА,ДА ОТ 1 ЧАС НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗНЕ ,НЯМА ТАКАВА ЦЕНЗУРА И БЕЗКРУПОЛНОСТ,НАРОДЕ КЪДЕ СПИШ ТОВА БИ ВСИЧКИ ПРОСТОТИИ НА КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРАСТИ!

306

Практичен

преди 11 години

На Сергей Станишев досието е по дебело от цялата руска класическа литература и ако някога се разсекрети,народа ще бъде задоволен с тоалетна хартия за 10г. напред.

305

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До IQ146"ЦЯЛА Магистрала до морето от м. април, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ;" - на полупроводник прилича... не е цяла! Пък и ме боли косата за Пътя на шопите.не се ли усещаш, бе гербераст?

304

Националист

преди 11 години

Затова, АТАКА, та да не спорите кой комунист бил по - комунист ...

303

По седерастки

преди 11 години

Същите *** са и ***-не приемат,че може да ги плюе и някой безпартиен!

302

new koz

преди 11 години

IQ146! Ти май не си наред?

301

Националист

преди 11 години

До IQ146Яне, спри се бе човек, коката не повишава IQ - само те кара да си мислиш така!

300

до 383

преди 11 години

др г-н IQ 0,146 Залата дори няма лекоатлетическа писта,а виж тая в Белград!Магистрала "Люлин не протече ли? Не бе ли затрупана от скала заради некадърността на тиквениците?

299

Анонимен

преди 11 години

Скандалът не е бил ли е агент тиквата или не, а това че са искали да го ползват за шпионин, ЗАЩОТО СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С КРИМИНАЛНИ ДЕЛА И Е ИМАЛ КОНТАКТ С ХОРА ОТ КОНТИНГЕНТА!!!!

298

new koz

преди 11 години

383 истината е че zheenamo стана милионер

297

new koz

преди 11 години

378 май болен си ти.

296

кьорфишек

преди 11 години

Ако си дам равносметка за историята,през последните 3 дни комунистите навъртяха 3-4 хиляди коментара по темата,а то се оказа безсмислено.Те такава е всичката работа на Станишевци-безсмислица.

295

Коалиция Ярешки

преди 11 години

Коалиция Ярешки (Янев-Марешки) организира конкурс за сателитна подкрепа на мутрите, аптекарските босове и будистите. Сред необходимите критерии за набиране на щатници са- да сте достатъчно добри в четкането и подмазването, и винаги да носите със себе си смазка (за всеки случай, знае ли човек).

294

АТАКА

преди 11 години

До Анонимен 377Не е съвсем така, но ... Да не спорим експертно по тези въпроси, защото ще се окаже, че Волен е прав. Произвеждаме два пъти повече, отколкото получаваме. Защо е така?! Защото отглеждаме *** и строим магистрали (с чужди компании) с бюджетни пари, които се надаме Европа да ни ги възстанови. Много още неща има, но само ще ти кажа, че ако доходът ти е до 2200 лева, то държавата преразпределя над 60% от брутния ти доход, а ако дохода ти е над 1 млн, държавата преразпределя под 5%

293

Анонимен

преди 11 години

Абе пу*ки гадни червени ***, тоя ''Болен'' иска минимална пенсия 250 евро в таз наша '' разпъпила и вързала, икономически мощна, най- напреднала нация'', в разгромена Гърция, която евреина Младенов казва че, е в икономическа кома, на палиативни грижи, мин. пенсия е 400 евро, гнусни *** мървави. АТАКА, а сега и ВМРО са стожери на националания благодетел! Вие не сте българи, ***. Един ден ще ви опрем ножовете на гърлата и ще си кажете. РАДИКАЛНИ ПРОМЕНИ или СМЪРТ!!

292

new koz

преди 11 години

377 това са глупости, разбира се че може и дори трябва. Нямам желание да ти обяснявам 2 +2 колко прави но повярвай ми може и трябва.

291

Див гербераст

преди 11 години

До утре Буда ще забрави какво е казал днес , ооо колко си ***...

290

открийте приликите!

преди 11 години

Буда,БУДАЛИ, СПИН ,наследство, ченгета, кумунета....