53

ттт

преди 11 години

До 56:Точно така, равни права! Ти имаш право да дишаш никотинов пушек, аз имам право да не го дишам. Влизаме в едно помещение, ти изпушваш една цигара. Правим анализ на въздуха в помещението. Ако има една молекула никотинов дим, значи си ми нарушил правото.И още нещо за гражданската отговорност. Защитават интересите на онзи, който има много коли. Обикновенните семейства, които имат само една и я карат съпругът, съпругата и дъщерята, ще правят три застраховки вместо една.

52

склероза

преди 11 години

СДС-Какво беше това?

51

Анонимен

преди 11 години

Жалки опити на един политически труп за привличане на внимание.

50

bolka

преди 11 години

Това искане на СДС е само за отвличане на вниманието на хората от съществените проблеми. Приемам го по-скоро като подигравка относно същността на референдумите.

49

Анонимен

преди 11 години

Ей много бе, цели 5200 подписа. Това явно са подписите на служителите на Кабагайдов и техните роднини, които задължително са записани в списъка.

48

NoComment

преди 11 години

Ей, журналистчетата. Улицата е "Г.С.РАКОВСКИ" . По цялата дължина носи името на един велик възрожденец. Не се подигвайте с историята и да прекръствнате улицата. Скоро ще видим и "Христа Ботева" ли?

47

Българин

преди 11 години

"5200 подписа събрали СДС за референдума за пушенето""Видяла жабата ,че подковават бивола и тя вдигнала крак".Само това мога да кажа за поредния напън на т.н. "сини"

46

Казах ти

преди 11 години

В предаване по германската телевизия се признава, че военните разпръскват във въздуха тонове химически вещества....Вчера и нас ни пръскаха яко!!! Пич просто гледай небето по-често и изведнъж ще почнеш да виждаш странни неща до няколко дена...

45

do 47

преди 11 години

Най-поробени са точно тези, които се/ги мислят за свободни!!!

44

да бе, да

преди 11 години

явно швейцарците са много изостанали, *** и наркомани, според някои пишещи тук, защото там хората си направиха референдум и казаха - да - на свободния избор. дори на летището в Цюрих има място за пушачи, отгоре има вентилационна система, толкова добра и безшумна, че изобщо не можеш да разбереш, че някой пуши. но това е за свободни хора, не за задръстени , наивни хора.

43

до Стефан-корегирано

преди 11 години

Трябва да си много глупав за да правиш връзка между пушенето и мизерията, но наистина с ограничени хора като теб трудно се спори, не трудно- невъзможно е. Посредствеността е страшно нещо и тя наистина води до мизерия

42

до Стефан

преди 11 години

Трабва да си много глупав за да правиш връзка между пушенето и цигарите, но наистина с ограничени хора като теб трудно се спори, не трудно- невъзможно е. Посредствеността е страшно нещо и тя наистина води до мизерия

41

Кунчо

преди 11 години

Популистки идейки преди избори - познатата схема.

40

Анонимен

преди 11 години

Добре, я да питам: защо ми забраняват да слушам музика? Увеличил съм си на макс музиката вчера към 23:00 часа и съседите ми идват да ми се карат, че съм им пречел, че даже и полиция заплашват да викнат. И за какво- че слушам музика? Не- защото им преча и навлизам в личното им пространство-никой не ми е забранил да отида на село и да си увелича колоните до края - там на никой няма да преча.Аналогично е с пушенето- никой не забранява пушенето, защитава се правото на хората да не бъдат опушвани

39

Анонимен

преди 11 години

И сега като се тръгне едно дърпане за подписи.Едни искат 100 депутата,други искат да си пафкат където си искат.Хайде спрете се бе политици.За маймуни ли ни взимате?Това ли е политическата мода сега,да събирате подписи и да се правите на заинтересовани?Повръща ми се от лицемери.

38

123

преди 11 години

smokefree.nhs.uk/?&gclid=CM_4wpiMoLUCFdLJtAodGxgAfQ полезен линк за владеещите английски пушачи

37

Зевс

преди 11 години

Тези от СДС не разбраха ли че са "бита карта"-два пъти участваха в управлението на България и два пъти се провалиха-разпродадоха всичко за жълти стотинки/кажи си думата,Иване/,разбиха селското стопанство,сега пък им се пушело-гадняри,*** мръсни,референдум ще правят.Хората нямат пари за храна,те-референдум-като грабна една сопа ..ще ви кажа аз на вас !!!

36

123

преди 11 години

СДС да вземат и да финансират референдума като им идват подобни *** идеи!!!!! Аман от простотии няма ли една креативна мисъл да се роди в простите кратуни на нашите политици???????????? Никой не им забранява да пушат просто не е нормално да пушат навсякъде и тва е , какво толкова не можаха да разберат??????????

35

darcas

преди 11 години

СДС са труп, който периодично мирише на гнило

34

Анонимен

преди 11 години

ОТМЯНААААААААААААА