7

БГ

преди 11 години

Та нали ако бяхме отказали лечение, щяха да ни осъдят за милиони??? Нагли лъжци!

6

valya.doncheva

преди 11 години

Детето си е дете, болно е, моето съчувствие, но лъжата, че тук не са го лекували заради едноса му, е безобразна. Не вярвам да е било различно третирано от едно българско дете. Родителите му най-безсрамно клеветят България, докато техните сродници тук се лекуват, без да са здравно осигурени, и даже от благодарност налитат да бият лекарите. Впрочем, аз си спомням времената, когато чужденци бяха лекувани в България безплатно. Как тогава здравната система издържаше? Как позволихме разграждането й ?

5

Анонимен

преди 11 години

DO G-N GNEVEN. TOVA E SAMATA ISTINA NE SAMO ZA CIGANE I ZA BALGARI SE OTNASA I ZA HORA KOITO NEMAT PARI

4

трибют

преди 11 години

По три къщи на ден се плячкосват от малолетни крадци в Карлуково !!!Казвам ви го, в голямата част тук извършителите са известни, извършителите ги знаем. Тези извършители до 4-5 часа са в полицията, работим с тях. Пускаме ги и те вечерта, идвайки си на село пак удрят /обират/ по 3-4 къщи. Значи самият закон в тази си същност е несъвършен !!!!Но цяло поколение деца, родени и израснали във времена, толериращи беззаконието, не познават друг начин на препитание освен кражбите ?????

3

Анонимен

преди 11 години

кви българи са *** бе днес.бг ей в тоя сайт кога ще започнете да пишете истината бе ***

2

God

преди 11 години

Обърнете внимание, че от "Образование без граници" не отпускат парична помощ от джоба си, а искат държавата от чужди джобове да вземе и отпусне помощ на ***. Сигурно в България са им отказали да им дадат пари на ръка, а да ги преведат директно на болницата, в която ще се лекува детето. А това както знаем е най-лошият вариант за ***-родители, защото не могат да изпият парите. Те не искат лечение на детето си, а пари на ръка уж за лечение. Просто такава им е природата - животни.

1

гневен!!

преди 11 години

Това, че в България му е отказано лечение, заради произхода, е много грозна лъжа!!! Оттам значи си лъжат като *** и за другото!