253

Анонимен

преди 11 години

БАНДИТ

252

Анонимен

преди 11 години

Само че има една подробност - ако беше отказал - бумагите просто нямаше да ги има.Ако беше отказал - нямаше да издирват само Емил Райков за цигарената афера в Бургас.Ако беше отказал - той щеше да е "работник" на Спасов и Михайлов, а не те негови служители после.(вербовчиците)Ако беше отказал щеше да е опандизен, а не да има "чадър"..

251

Румен

преди 11 години

Заради възможността да използват/ изнудват и шантажират/ досиета, БКП-БСП и Костов не отвориха всички досиета на агентите от ДС. Затова, и поради липсата на лустрационен закон, България е ограбена от внуците, снахите и децата на лидерите на БКП и ДС, а още по-ужасяващото е, че същите крадливи *** искат отново, и отново да ни"управляват" и крадат. До кога ще търпим масларки, майчета, гоцевчета, овчарчета, курнилии, петковчета, костовчета, каракачанчета и т.н. изверги да се гаврят с нас??????

250

Стоянов

преди 11 години

Каква лъжа бе "Тома неверни",изнесоха всички документи,говориха хора,които тогава са ръководили службите, категорични са -Борисов не е бил вербуван. Разочаровани сте,нали "лакеи на БСП",искаше ви се да доочерните Борисов, но ударихте на камък-жалки,озлобели същества. Борисов е много над вас, трудно ще го сломите,силен е ! Доносниците на бившата ДС, те съсипваха човешки съдби.Във всяко предприятие имахме такива-тях хулете, а не с емоции и омраза - избори,избори ,борба за власт-там е келепира!

249

Анонимен

преди 11 години

Ако на лъжата краката са къси ,то Бойко щеше да се влачи по *** !!!!

248

Анонимен

преди 11 години

До офф ББ и държавник това са несъвместивми неща

247

истината

преди 11 години

Преди дни сайтът Wikileaks съобщи, че през 1996 г. е имало предложение премиерът Борисов да бъде вербуван като агент "Буда". Бе показан и документ с предложение на Младен Георгиев, който в момента оглавява инспектората на ДАНС.Този документ е безперспективен, Борисов дори не е знаел, че съществува. Листът не носи никакви последици и няма никакви движения по него, бе категоричен Радев.Според него, за да те предложат за информатор, не е задължително самият човек да знае за това

246

123

преди 11 години

оставете го този червей, четете тук daniivanov.blogspot/

245

въртогъзеца ЯНКА

преди 11 години

Най вероятно документите идват от Яне Янев защото той пръв съобщава за агент Буда. Яне в предишното си амплоа беше съдружник с Трактора и от там е получил документите. Трактора пък ги е получил от Спасов работил по случая Буда и в последствие е бил служител на Петров.Ясно като бял ден особено като се знаят движенията на въртогъзеца ЯНКА.

244

Анонимен

преди 11 години

До офф Благодарение на такива *** овце като теб,ще бъдем роби и на дъното още 1000г.

243

Анонимен

преди 11 години

Прокуратурата няма да се самосезира Ще се самосезират Мутрите за които е донясял А при тях няма шест-пет и шменти капели

242

Анонимен

преди 11 години

Добро утро ГЕРБЕРИСТИ- БУДИСТИ Тайната на управляващите е, че не са тикви, а кухи кратуни Сигнализирахте за неуместен коментар Добро утро и на ятаците от бгднес

241

Roger

преди 11 години

Янчо яко е захапал на Буда жезъла.Но докога хората ще си затварят очите и пак да гласуват за мутри и п^тки ?!

240

Анонимен

преди 11 години

БОЖЕ,БОЖЕ,БОЖЕ.....ЩО ЗА ДЪРЖАВА Е ТОВА СЪС СТО ПРОЦЕНТОВ МАФИОТ НА ВЪРХА?ЩО ЗА НАРОД Е ТАЯ *** ДЕТО ГЛАСУВА ЗА ТОЯ ***,ТОЯ БАНДИТ?НЯМАМ ДУМИ.САМО ПОГНУСА..

239

фея

преди 11 години

До АНО НИМЕНАбсолютно точно казано!

238

Анонимен

преди 11 години

Янке ***. То до изборите още много далеч ***.Бориске ***. То отказа е хубаво нещо *** не съ разбра що са та нарочили за агентка а ? Понеже си честна и непорочна ли ?

237

Анонимен

преди 11 години

Кой се интересува сериозно от аутсайдера Яне?

236

Светлото бъдеще

преди 11 години

Янето показа по телевизията как другарите крадците румен Офчи *** са крали милиони ,докато са се правели на министри при съсело......присъстваха и чужди дипломати и това няма да остане така- ще има натиск, докато крадците си получат заслуженото.Не е чудно ,че рИват така....мдаааа..

235

АНО НИМЕН

преди 11 години

Имам досие , супер-оригинал , на Съсело, как е вербуван от Буш, когато беше тук преди 5 години! И очевидка, баба ,която продава водка на Червения площад - видяла е висок мъж, приличащ на Офчия Румен с чувал на гърба да излиза от Кремлин.Предложих оригиналите на биволите безплатно, понеже съм порядъчен гражданин , но отказаха да ги публикуват....Биволите отвън са кафеви , отвътре червени...........като биесипе/бекапе

234

анонимен

преди 11 години

Кой ти го тури Янке,кой ти го тури,Името твое