35

Анонимен

преди 11 години

мухаха, те нашите *** отидоха в европата и станаха хора а ние кво правим, нищо

34

59

преди 11 години

А *** и ***, защо е излъгала. Да *** и се изселите всички *** оттук, дано.

33

Анонимен

преди 11 години

BULGAROOOOOO

32

Анонимен

преди 11 години

emi parvo sprete da razbivatte i kradete bankomati po sveta i togavva revete

31

Анонимен

преди 11 години

Първо,децата са си деца,трагедия е страданието на всяко дете.Второ,няма нищо по-гнусно от тези лъжливи "правозащитници"използвани за вмешателство във вътрешните работи на държавите за подкопаване реда и законите им докато Европа напълно се срине.Откъде тази "ромка"има средства да наема адвокати и води дела ,освен ако неправозащитниците на френското право сами не са и попълнили мобата прокарвайки и лъжи,че в родната им страна нямали достъп до медицински грижи,във Франция по-евтино ли е?

30

777

преди 11 години

До талибан Това не е отговор , това е бягане от отговорност. Друг ще реши ! Кой ще реши, това което искам аз ? Българите да имат правата на малцинствата , много ли искам ?Те (малцинствата) да работят , и да има пари за други разходи ! Много ли искам ! Да не убиват като стадо животни българи ! Много ли искам ?Да си плащат, ток, вода !Да ходят на училище, което плащаме ние !!!Да уважават Българите , които ги храним !!!!

29

талибан

преди 11 години

До 25-затова избираме на избори някого да управлява тази държава ,те са хората които да решат проблемите ,да не си гласуват само високи заплати.

28

Анонимен

преди 11 години

Равнис, мирно, всичкото *** със строева крачка и песен към Франция ходом марш

27

БГ !!!

преди 11 години

Та то от лечение на здравнонеосигурени *** няма пари за зрадвноосигурени нецигани! Така или иначе ако бяхме отказали лечение на *** - нали щяха да ни съдят ЗА МИЛИОНИ не само в Страсбург ами и на Марс!!!

26

888

преди 11 години

До Вагнер Еврейската раса да доминира ! *** ги използват за наше унищожение , бавно но сигурно българите ще изчезнат !

25

Вагнер

преди 11 години

Айде.. защитника на роми,крадливия еврей Дж.Сорос да се заеме със случая!Нали "Отворено общество" с това се занимава, *** и еврейска раса да доминират!!!!!!!

24

Анонимен

преди 11 години

Проблемът не е в произхода, а в наличието на пари. За много болни българчета набирането на ср-ва чрез кампании беше единствения шанс за качествено лечение в чужбина. Само кеш-а има значение.

23

до gaskoing

преди 11 години

И какво да направим, да избием Азия и Африка може би? Само като ти видя ника и си ми ясен - ти си *** от агитка. Овца от стадото. Част от тълпата. Немислещ член на обществото.

22

строг закон за манго

преди 11 години

Манговците ни излагат в цялото ЕС. Да ги спрем със закони!!!

21

777

преди 11 години

До талибан. Ти какво предпочиаш , *** да взима пенсия или *** да се размножават с тези пари ?и да искат още след това .

20

777

преди 11 години

Ало франсетата , студената война свърши ! *** са световен проблем !

19

талибан

преди 11 години

забележете -французите правят протест за болно *** от БГ,а българите протестират за престъпника октай за да го защитат, а не са против атентата и не искат малцинства в страната ,нерде ямбол нерде истанбул.можем отново да оценим умственното развитие на българена през вековете и пак да оценим манталитета им.

18

Десен

преди 11 години

*** освен права имат и задължения . Саркози защо ги връща , като са стока ?демокрацията е за отговорни и трудещи са хора ! Другите са *** на ситемата! Болест , която не се лекува !

17

Анонимен

преди 11 години

Да им изпратим всички ***,за да поемем малко и ние въздух,че ни пият кръвта.Така и ще намалим малко електората на мутрите.

16

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен кастрация за всички ***