40

ВЕСКО ПИЧА

преди 11 години

Абе тоя Дуков е издал разрешителното за строеж, пък сега се прави на ударен, че еколога бил виновен. Ми точно кмета носи отговорност за работата на общинската администрация, кво се крие като въшка. УВОЛНЕНИЕ е неговото СПАСЕНИЕ!

39

Ристу

преди 11 години

Едно дърво гора не прави.

38

от квартала

преди 11 години

От коментариите се разбира, че пишат хора, които не са стари жители на квартала. Как може да се защитава някаква кауза, за която никой никога не е направил нещо. Кой от вас е посадил едно дърво в този квартал? Този терен е на бивша фабрика, реституирана и вероятно продадена. Ние, останалите да живееме все още в къщи ли сме длъжни да поддържаме зелени дървета, за да ви е по-уютно, след като надойдохте от къде ли не с колите си?? И сега искате да дишате чист въздух?? От къде да се вземе, от колите

37

Анонимен

преди 11 години

Първо идете да видите за какво дърво става въпрос и после коментирайте. Мисля си че зелените малко се осират от време на време и си мисля дали пък не е начин да изнудват някого. Аз го гледам всеки божи ден това изсъхнало дърво дето събира само гаргите а от долу цялата тази площ събира десетина бездомни кучета. Казвам ви и аз обичам зена България и съм за спиране на сечта но *** сечат наред горите а тук сте ревнали за нещо ,което не си струва.

36

до 35

преди 11 години

чинарите са широколистни, през зимата нямат листа.и в частен имот 200 годишното дърво е защитено от закона.чинарите по принцип са защитен вид у нас, дори и да не е вековен, се иска обосновано становище, за да се режат.Ако ти извършиш убийство в частен имот, а аз предварително знам за това, ако не те спра, ствам съучастник, независимо от "неприкосновеността" на частния ти имот ... каквато между другото нашите закони и не гарантират.наоколо има няколко супермаркета, един кауфланд още?

35

банскИлия

преди 11 години

Искам ски писта на "Тодор Каблешков"!!! Знаете ли колко писти има в Австрия, а????

34

Анонимен

преди 11 години

Директивата е до 2012 да има по три мола и два хипермаркета на човек. Всичко да се умъртви- малък бизнес и дребни производители.Само пералните да работят.

33

Ангелина

преди 11 години

До СтанигейАми в Швейцария правят такива неща, ние да не сме по-малко хора от тях!

32

TREE OF THE YEAR 3

преди 11 години

Гласуването ще приключи на 28 февруари и организаторът на конкурса, чешката фондация "Партньорство ще извести резултатите на 1-ви март. Награждаването на победителите ще се проведе през м. май в Брюксел. Черницата и двата ореха, които растат в сливенското село Глушник, пазят старите тайни на бунтовниците от времето преди освобождението на България от турско робство. Орехите са на повече от 200 години, а черницата е над 500-годишна.

31

TREE OF THE YEAR 2

преди 11 години

За разлика от други конкурси, в този възрастта, красотата и височината на дърветата не са от голямо значение по-важни са историите, на които са били свидетели те. Целта на конкурса е да привлече вниманието на обществото към интересни дървета свързани с местни историческите и природни богатства, да ги съхрани и популяризира.

30

TREE OF THE YEAR 1

преди 11 години

Българските орехи и черница от с. Глушник ще се състезават за "Европейско дърво на годината 2013. От днес, 1 февруари 2013 г., на сайта treeoftheyear.org започва гласуването в конкурса. В него, заедно с българските орехи и черница от Глушник ще се състезават дървета с интересни истории от Чехия, Ирландия, Словакия, Унгария и Полша.

29

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ДЪРВЕТАТА УМИРАТ ПРАВИ А ТЕЗИ КОЙТО ПАДАТ ВЪРХУ ХОРА....СЕ САМОУБИВАТ......

28

Л.ПИХОВА

преди 11 години

фандъкова,няма да нареди да се изрежат опасните дървета,за да се вземат мерки от тази жена-герб,трябва поне двама да запротестират и тогава се действа ПР.От месец август пиша и давам сигнали за много опасни дървета и никой не взема мерки,получих само писмо от районен кмет,че сме в списъка-днес на нашата улица вече станаха проблемите и пожарната се намеси.СЪСИПНИЦИ!

27

Анонимен

преди 11 години

Vseki den se izsichat gori i palni kamioni zaminavat za Garzia i Turzia..kade sa tezi ekolozi ,ne vigdat li che iznesoha gorite na Balgaria !!??? Ei, dvulichnizi i leshperi !!

26

кореняк-софиянец

преди 11 години

Сети се Фандъчката - да спира изсичане. А много интересно- защо не спря изсичането на люляците , а и на мн. други дървета и храсти по бреговете на Перловската река.Преди те спираха газовете от колите да преминават от едното в другото платно на бул. "Евлоги Георгиев". Сега са останали някви пършиви клечки да стърчат, а като минеш по алеите край канала- все едно си в газова камера-а това са уж места за разходка.Ама-направиха кичозни грединки в тревните площи..Коя ли озеленителска фирма се нагуши?

25

Анонимен

преди 11 години

Фандъкова *** ли е? Как ще позволи такова нещо? Да е в друга държава направо ще я шитнат.

24

Анонимен

преди 11 години

Хехе какво ще строят поредните мутри? Вчера бях в мола срещу Хемус- затворени магазини и мъртвило и киното затворено,като химическа война. Фалити,фалити!!! Явно много пари крадоха и много има още за пране.

23

Анонимен

преди 11 години

Шепа мързеливци защитават надницата си от мафията.

22

Muravei

преди 11 години

Всички секат безразборно. Не садят нови дървета. В София вече няма тротоар, по който да се разходиш, без да се опечеш. Опълченска е съсипана, бул. Васил Левски - също, след реонта на Мария Луйза около Лъвов мост не останаха дървета и не посадиха нови. Изобщо, безотговорна работа. Екосистемата на града е напълно съсипана и това не им стига, а продължават.

21

Анонимен

преди 11 години

Да се задавите дано мръсни ***! Цялата държава оглозгахте. Молове хипермаркети мутри и ченгета отворили г.зове за пари...ще изядат и майка си..гадове....обезлюдихте България..