101

Nasko

преди 11 години

И Правилно се мести, помияра, Смукача на мангизи да е заедно с другите такива при Ники ***, дето се изживява с паричките на КТБ

100

Анонимен

преди 11 години

За пари разбира се!Гнусен противар си е по-добре да го нама.Така вече няма да го има!

99

Анонимен

преди 11 години

Карбовски кара коли за по 100 хиляди и нагоре, а в предаванията си говори колко гадно били в България и колко долна нация сме, бедняци и мърлячи. Малко ми е странно че същата тая долна България му е позволила да води много висок стандарт на живот. Ходи при разни бедняци и демонстрира изкуствен морал, а после се кача на аудито си и отпрашва... Въобще не се учудвам че се е продал. То окото насищане няма.

98

NoBtv

преди 11 години

Аз не гледам

97

Анонимен

преди 11 години

Отблъскваща личност - ни да го гледаш , ни да го слушаш ! Намери си мястото в чалгата ТВ7 .

96

Hans Rus

преди 11 години

Не му знаете историята преди въобще да започне да се прави на журналист...Самят той беше написал за себе си че е бил в Германия като студент и с още един нехранимайко са откраднали парите на едни поляк, който работел на полето за бране на зеленчуци заедно с тях. Да самият той си го е написал - не някой друг.А след това имамха спор с една госпожа задочно в един форум и той използуваше такива цинизми, които само един ДОЛЕН човек може да каже на една жена. Майната му крадец, *** и мазняр.

95

Анонимен

преди 11 години

Карбовски е най-добрия и единствения уважаван от мен журналист в България

94

Vankata

преди 11 години

5: Наслаждавай се на живота, той е един, а такива като Кево, никога няма да намерят мир, тях вече с лопата да ги ринеш, те са част от едно минало и от едно душащо и посредствено ежедневие, от което трудно ще се оттървем, но докато те има Аз вярвам в България - пази душата си чиста и ***!:)

93

Vankata

преди 11 години

4:..., но беляза израстването ти - ти днес си най-доброто, което има България - каймака на родната журналистика, дано има кой да те оцени и за в бъдеще и да ти отдаде дължимото, защото само с едната чест, семейство трудно се храни!:) УСПЕХ!:)

92

Vankata

преди 11 години

3: ..., тогава той все още беше твърде зает със себе си, но за моя и твоя жалост, в настоящия пик, някой трябваше да участва в подмяната на историята ни, а твоят учител-агент беше най-подходящ и предсказуем!:) В крайна сметка ти превъзходи учителя си, в пъти(светла душа си) и по волно или неволно стечение на обстоятелствата, успя да го унижиш(браво за Биянка), но това донякъде те отдалечи и от мечтите ти - радвам се, че по-отрано не усети егото му, а времето което той ти даде, не беше много,...

91

Vankata

преди 11 години

2: ?!!:) - Знаех, че няма да те пощадят!Свиркай си, поне не си тройно използван(твърде сползван) и впоследствие захвърлен и тлеещ професионално и духовно, както доста от нежните ти колежки, които агентът ти-учител, все подлъгваше, я на яхти, я на четири очи, а в допълнение, самодоволно и первезно мачкаше, нищо че за публиката те бяха топ журналистки и нищо, че все още ги възприемат за печеливши професионалистки!:)Непоправимостта му на коцкар, донякъде те опази, но ти си го знаеше, ....

90

Vankata

преди 11 години

1:Карбовски, в крайна сметка, дългата ръка на Кеворк, те застигна! Човекът, който ти даде много, си го върна обратно, показвайки твърде нарцистична и брутална същност - добре го настъпа, явно обаче той най-много от всички обича себе си, а след това другарите си-кумири, от които е очевадно, че дължи всичко в живота си и в заключение, за мое и твое съжаление, учениците си, обича най-накрая - какъв мерзавец, не се посвени дружно с кумирите си, да те накаже за неподвластните ти идеали?!!:)...

89

Анонимен

преди 11 години

Всички ще ги събере,банкера с вид на алкохолик,той е лицето на ДС сега.

88

Alek

преди 11 години

Хайде и Карбовски се продаде :))Чудя се в България, кои са по-долни - журналистите или политиците...

87

Анонимен

преди 11 години

Карбовски ще се скара и с Бареков и проф. Вучков в TV7 и няма да се задържи дълго.

86

Мен

преди 11 години

До г-н Анонимен 101Г-н Анонимен ,явно прекрасно сте разбрал съвета ми .Радвам се ,че ТВ и политиката Ви вълнуват толкова силно в този час :) Аз превключвам на друг канал :) Лека вечер на празнуващите :)

85

Анонимен

преди 11 години

До Мен 99Ами да, някои се дразнят от реалността, от мизерията и глада, а Карбовски показва точно това.Мисля, че неговите предавания трябва да са в гледана телевизия, а не в някаква политическа ***.Тази реалност трябва ежедневно да се набива в очите на политиците, докато разберат, че така не може.

84

нн

преди 11 години

Никой около мен не харесва Карбовски. Прилича на откачалка с неприятни внушения при това се мазни на ББ. Много му здраве.

83

Мен

преди 11 години

Чета и не вярвам на ушите си ..!!!! Как е възможно някои човечета да таят в себе си толкова омраза и злоба ?? Хора,живейте си собствения живот и ако не харесвате Карбовски ,просто не го гледайте ...

82

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам, че ще се лиша от удоволствието да гледам предаванията на Карбовски, които са ми интересни, тъй като турски /ДПС/ телевизии не гледам.